рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

4 ідеальних способу, як легко зробити бантик з волосся за лічені хвилини. Детально про зачіски з бантиком для будь-якої довжини волосся.

  1. Як зробити бант з волосся: покрокова інструкція
  2. Робимо бант з волосся
  3. 2 спосіб
  4. 3 спосіб як робити бантик з волосся
  5. 4 спосіб
  6. бантик мальвинка
  7. Варіанти бантика з волосся з плетінням
  8. Як зробити маленькі бантики? або Коса з бантиками з волосся
  9. Найшвидший варіант створення банта з волосся
  10. Бантик з бубликами
  11. аксесуари

Ви знаходитесь тут:

Побачили бантик з волосся у знаменитості Побачили бантик з волосся у знаменитості? Хочете самі навчитися робити такий же на своїй голові? Тоді приступимо до початку навчання!

Запасіться терпінням і відмінним настроєм, щоб ваші бантики виходили з легкістю і приносили радість. А ви вже вибрали який бантик вам подобається більше?

Мальвинка або з косами, а може з косички крихітний бантик?

Пропонуємо вам дізнатися всі способи створення бантиків з волосся прямо зараз, навчаючись по фото і відео. Зверніть увагу на повсякденні і вечірні варіанти бантиків.

Побачили бантик з волосся у знаменитості? Хочете самі навчитися робити такий же на своїй голові? Тоді приступимо до початку навчання!

Запасіться терпінням і відмінним настроєм, щоб ваші бантики виходили з легкістю і приносили радість. А ви вже вибрали який бантик вам подобається більше? Мальвинка або з косами, а може з косички крихітний бантик?

Мальвинка або з косами, а може з косички крихітний бантик

Як зробити бантик з волосся?

Сьогодні в моді незвичайні стильні зачіски. І до них з упевненістю можна віднести і оригінальний бант з волосся.

Він допоможе вам виділитися з натовпу на гучній вечірці, і в той же час прекрасно підійде для недільного шопінгу. Багато хто здивується, але складна на вигляд конструкція з волосся насправді робиться в лічені хвилини. І особливо порадує модниць то, що вони з легкістю зможуть зробити зачіску-бант в домашніх умовах, використовуючи мінімальну кількість допоміжних засобів.

Хочете зробити шикарний бант Хочете зробити шикарний бант? Дізнайтеся як зробити гарний хвіст за допомогою фото та відео-інструкцій.
Правильно зав'язаний хвіст без півнів і з об'ємом дозволить вам створювати банти будь-якої складності.

Любителькам носити бант з косою чубчиком пропонуємо прочитати про: секрети косою чубчика, правила вибору і варіанти укладок тут. А безліч фото, допоможуть побачити вже готовий образ.

Як зробити бант з волосся: покрокова інструкція

Готуємо волосся до зачіски

Перш ніж приступати до укладання, волосся слід підготувати. Вони повинні бути ретельно вимиті і висушені, щоб у вас не виникло труднощів з неслухняними кучерявими локонами, їх необхідно вирівняти за допомогою прасування.

Порада: У процесі підготовки не забувайте використовувати засоби для стайлінгу. Гель та мус для волосся додадуть волоссю слухняність, а віск додасть блиск. Після того як приготування закінчені, можна приступати до створення зачіски.

Після того як приготування закінчені, можна приступати до створення зачіски

Зачіска бант з волосся 1 спосіб

Робимо бант з волосся



1 спосіб

  1. Визначаємо розташування банта
  2. Перш за все, визначте, де саме буде розташований ваш бант? На потилиці, вгорі або збоку. У цьому місці зав'язуємо волосся в звичайних кінський хвіст. Намагайтеся використовувати тонку гумку, колір якої максимально близький до відтінку вашого волосся.

  3. Робимо серединку банта
  4. Необхідно обережно відокремити з верхньої частини хвоста тонку пасмо (1,5-2 см шириною). Покласти її на голову, в напрямку чола. Фіксуємо шпилькою, надалі вона знадобиться для створення красивої серединки банта.

  5. вушка бантика
  6. Приблизно посередині хвоста зав'язуємо ще одну гумку. Волосся між гумками акуратно ділимо на дві рівні частини - це будуть «вушка» вашого бантика. Після поділу їх слід сформувати, зафіксувавши невидимками. Хвостик, який розташований нижче другої гумки, також ділимо навпіл - і, трохи скрутивши кожну пасмо в джгут, ховаємо під «вушка». Відокремлену раніше тонку пасмо обережно опускаємо, формуючи з її допомогою серединку банта. Закріплюємо невидимками або шпильками з декором, а хвостик знову ховаємо під одне з «вушок». Трохи лаку для волосся і ваш дивовижний і стильний бантик готовий.

2 спосіб

Бант з волосся 2 спосіб (фото)

  1. Зібрані в хвіст волосся в останній оборот гумки не простягаємо його до кінця. У вас залишається кінець, який у вас розташовується спереду.
  2. Потім, поділяємо хвіст на рівні 2 половини і пригладжує.
  3. Хвіст перекладаємо назад і закріплюємо невідімкамі.Оставшійся хвостик ховаємо за допомогою 2 невидимки.

3 спосіб як робити бантик з волосся


  1. Збираємо волосся в хвіст, однією тонкою прядкою обертаємо хвіст, щоб заховати гумку. Кінець закріплюємо невідімочкой, щоб не випадав із зачіски. Збризгуємо лаком нашу пасмо на хвості і пригладжує пальцями.
  2. Розділіть хвіст на 2 рівні половини і ретельно прочешіть. Після цього почніть накручувати на палець пасмо з кінця, щоб вийшов порожній коло. Покладіть його біля хвоста, поправивши вийшов валик. Закріплюємо його невидимкою зі зворотного боку. Невидимки підбирайте під колір вашого волосся. З другої пасмом проробляємо аналогічні маніпуляції.
  3. Зачіска готова, прикрашаємо її красивою шпилькою на хвостик або перед ним.

Відео інструкція по створенню зачіски бант з волосся 3 способом

4 спосіб


4 спосіб створення бантика з волосся на голові

  1. Робимо хвіст. Резиночки зав'язуємо зверху, від підстави хвоста вниз. Кожну резиночку ховаємо за прядкою волосся, закріплюючи кінець невидимкою.
  2. Укладаємо отриманий хвіст в бантик так, щоб він виявився попереду хвостика.
  3. Кінець нашого основного хвоста заколюємо гумкою, щоб він вийшов плоским. Потім закріплюємо бант невидимками або шпильками і за допомогою лаку або воску робимо гострі кінці стирчать вгору.

бантик мальвинка



Ваша мета бантик на маківці з розпущеним локонами? Тоді виконання такої зачіски буде дещо відрізнятися від класичного варіанта банта.

Відокремте верхню частину волосся на маківці і сформуйте бант, як було описано вище. За бажанням підбираємо волосся на скронях або залишаємо локони. Сформувавши бантик, що залишилися пасма не ховаємо, а укладаємо і накручуємо на бігуді або плойку, щипці.

Вечірній варіант в стилі МАЛЬВИНКА (відео)

Це найпростіший спосіб зробити зачіску-бант. Вона ідеальне рішення для власниць довгих, або середньої довжини, прямого волосся. Разом з тим використання плойки-гофре допоможе зробити ваш бантик ще більш оригінальним і сміливим. Для цього на етапі попередньої підготовки волосся надайте їм легкі хвилі.

Варіанти бантика з волосся з плетінням


Бантик з волосся (фото) з плетінням

Є й інший спосіб зробити зачіску більш незвичайною і стильною. Попередньо заплетене косичку-колосок. Складність полягає в тому, що плести доведеться не зверху вниз (тобто від потилиці до шиї), а навпаки. Ваша косичка буде підніматися від шиї до потилиці.

Як зробити таку зачіску?
Нахиліть голову вперед, ретельно розчесати і змастивши руки воском або мусом, починати плести звичайну французьку косу. Підбирайте по обидва боки пасма і додавайте до основних. Довівши її приблизно до потилиці, зав'язуємо хвіст і формуємо бант по раніше описаним крокам. Коса може розташовуватися не тільки нижче рівня банта.

Як плести таку косу, дивимося на відео від Лілі Мун

Секрет: власницям «ріденькі» або тонкого волосся дана зачіска теж підійде Секрет: власницям «ріденькі» або тонкого волосся дана зачіска теж підійде. Досить освоїти способи надання об'єму описану в статті як зробити хвилю на волоссі . Звертаючи особливу увагу підрозділами з інструкціями про методи створення хвиль.

Бажаючим зробити бантик з косою, варто освоїти інструкцію як плести французьку косу, описану тут .

Доповнити бантик з волосся ефектною маленькою короною і всі секрети її плетіння розміщені за даною адресою http://ovolosah.com/parikmaher/kosi/7-master-klassov-prichesok-koron-iz-volos-foto-video.html.

Зачіска бантики з волосся (відео)

Кіски можна заплести по обидва боки від нього. Або ж заплести коси в підготовленому до поділу хвості - таким чином, щоб кожна проходила по зовнішній стороні сформованого «вушка».

Якщо не хочете формувати бант з усіх волосся, можна зробити його невеликим, використавши відносно невелику пасмо. Для цього слід зав'язувати хвіст, попередньо відокремивши волосся на потилиці. Трохи завийте пасма, які не потрапляють в бант - це дозволить вам створити неймовірно ніжний, романтичний образ.

Як зробити маленькі бантики? або Коса з бантиками з волосся

Коса з маленькими бантиками з волосся

Ніжними невеликими бантиками можна доповнити і практично будь-яку зачіску з косою. Заплітаємо не надто щільну косичку, а потім, висмикнувши з неї кілька пасом, сформувати бант. Для того, щоб «вушка» бантика добре трималися, їх слід фіксувати лаком.

Найшвидший варіант створення банта з волосся

Бант за 3 хвилини

Він підійде для середньої довжини і довгих локонів. Якщо у вас волосся різної довжини, то кінчики важко буде заколоти 1 крабиками, використовуйте кілька або невидимки.

Вам буде потрібно: гумка, гребінець і крабик.

  1. Зібрати волосся у високий хвіст. При цьому у вас повинен залишатися ще 1 оборот для протягування волосся. Заколіть невидимками або заколочками випадають пасма на потилиці.
  2. Зробити пучок, просмикуючи хвіст через ще один оборот гумки. У вас повинен вийде пучок і волосся з хвоста спереду.
  3. Поділяємо пучок на 2 частини і перекидаємо залишилися кінці хвостика назад через середину. Вийшла серединка.
  4. Оберніть кінчиками резиночку попереду, щоб її повністю закрити.
  5. Вибирайте гумку в тон волосся, це полегшить завдання зробити її непомітною під волоссям.

  6. Кінчики заколюємо крабиками ззаду.
  7. Розправте вушка бантика і злегка пригладьте.

Відео зі створення зачіски бантик за 3 хвилини, воно працює, просто клацніть на нього і почне програватися:

Бантик з бубликами

Для створення об'ємного і святкового бантика потрібно: банківська гумка, 2 шпильки, 2 бублика, шпильки і невидимки, силіконові резиночки
Для створення об'ємного і святкового бантика потрібно: банківська гумка, 2 шпильки, 2 бублика, шпильки і невидимки, силіконові резиночки.

  1. За допомогою банківської гумки і 2 шпильок робимо хвіст на потилиці. Тримаємо зібране волосся рукою, кріпимо шпильку і обмотуємо кілька разів навколо хвоста гумкою, другу шпильку аналогічно кріпимо в хвіст. Ретельно розчісуємо.
  2. Силіконової резинкою зав'язуємо його на кінці. Поділяємо хвіст на 2 частини і укладаємо з боків.
  3. Кінчик хвоста повинен виявитися попереду, потім перекладаємо його назад і закріплюємо. Сам кінчик обробляємо лаком і ззаду закріплюємо - це серединка нашого бантика. Закріплюємо на кінчику хвостика ще одну силіконову гумку. І з заднього боку фіксуємо біля основи хвоста.
  4. Залишається підняти бічні частини банта. Для цього ховаємо в бічні кишеньки бублики і за допомогою рук і лаку ретельно ховаємо їх.
  5. Бублики обрані під колір волосся,
    залишаємо в бантику їх буде непомітно.

  6. Для бубликів не збігаються з кольором волосся, акуратно дістаємо бублики і ще раз обробляємо бант лаком. Обов'язково чекаємо коли він висохне.

Навчальне відео по створенню зачіски бантик з бубликами від Єви Лорман:

аксесуари



Не завжди виходить самостійно зробити бант з першого разу, але ситуацію можна виправити. Ви можете потренуватися або придбати вже готові шпильки-банти. Виготовлений з якісних штучних волосся, вони здатні вигідно доповнити будь-який образ. Такі банти представлені у великому асортименті не важко буде знайти такий, повністю співпадає з відтінків вашого волосся.

Важливо пам'ятати - незалежно від того, в якому стилі буде виконаний ваш бант, і де він буде розташовуватися, під час створення зачіски не забувайте користуватися лаком для волосся. Він забезпечить вашому бантику максимальну стійкість і красу.

Щоб бант добре тримався, його слід фіксувати невидимками. Ви зможете зробити зачіску більш стильною, доповнивши її декоративними елементами.
Це можуть бути:

  • красиві шпильки з перлинами або стразами;
  • штучні або живі квіти.

Вибір напряму залежить від способу, який необхідно створити.

Особливість зачіски-бант: він підійде дівчинці молодшого шкільного віку і вишуканою світської левиці. Простота створення і елегантність зачіски роблять її вкрай популярною як у звичайних дівчат, так і у зірок.

Хочете самі навчитися робити такий же на своїй голові?
А ви вже вибрали який бантик вам подобається більше?
Мальвинка або з косами, а може з косички крихітний бантик?
Побачили бантик з волосся у знаменитості?
Хочете самі навчитися робити такий же на своїй голові?
А ви вже вибрали який бантик вам подобається більше?
Мальвинка або з косами, а може з косички крихітний бантик?
Як зробити бантик з волосся?
Хочете зробити шикарний бант?
Як зробити таку зачіску?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com