рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 популярних варіантів як плести французьку косу

  1. Історія французької коси
  2. Як плести французьку косу?
  3. звичайна коса
  4. коса навпаки
  5. коса навскоси
  6. Коса-ободок
  7. Коса-водоспад
  8. Коса-зигзаг
  9. ажурна коса
  10. Французька коса з хвоста
  11. Коса «повітряний колосок»
  12. Коса «риб'ячий хвіст»
  13. Зачіски з французькою косою
  14. Різниця плетіння собі і іншій людині

Довге волосся привертають можливістю створювати найрізноманітніші варіанти зачісок.

У цьому сезоні актуальні різні коси і плетіння, і найвідоміша серед них - французька коса.



Історія французької коси

Незважаючи на назву зачіски, її походження не має особливого ставлення до Франції Незважаючи на назву зачіски, її походження не має особливого ставлення до Франції. Перші відомості про такий плетінні з'явилися в південно-східній частині Алжиру: вік наскальних малюнків із зображенням жінок зі схожими зачісками - шість тисяч років.

Трохи пізніше подобу французької коси з'явилося на чоловічих і жіночих статуях в Стародавній Греції. Згадка про неї спостерігалося у древніх кельтів і у представниць китайських династій, де коса була елементом більш складних зачісок.

І все-таки, чому така коса іменується саме французької? Вперше назва це зустрічається в американському виданні «Домашній журнал», але і це не оголошення. Існує думка, що косу винайшов один французький стиліст як альтернативу стандартній британській косі.

Але напевно це пов'язано з тим, що саме Франція завжди вважалася центром світової моди, і вважалося, що всі тенденції родом саме звідси. Таким чином, хоча зачіска і називається французької, насправді вона може вважатися одним з найдавніших винаходів перукарні індустрії.

Як плести французьку косу?

Зараз існує багато методів плетіння французької коси Зараз існує багато методів плетіння французької коси. Всі вони виглядають цікаво і елегантно, і, навчившись технікам, ви можете хоч кожен день хизуватися з новою зачіскою.

важливо:

Алена Зерновіцкая, відомий блогер, поділилася АВТОРСКОГО рецептом маски молодості для особи, яким користується більше 5-ти років!
Читайте повністю

Існують загальні секрети, пропоновані перукарями. Так, коси краще робити на чисте сухе волосся.

Якщо у вас вони неслухняні, краще залишити їх трохи вологими, або застосувати засоби для стайлінгу. За допомогою спеціальних мусів , воску і гелів можна зробити волосся м'якше і податливі.

звичайна коса

Класична схема передбачає використання всіх волосся і чубчика, якщо така є. Плетіння починається з чола і закінчується на потилиці. Дотримуйтесь таким алгоритмом:

  • Якісно розчешіть волосся, візьміть пасмо з центру голови, і розділіть її на три рівні частини.
  • Після перейдіть до бічної правій частині і перекиньте її через центральну пасмо. Те ж саме зробіть і з лівої пасмом.
  • Потім додайте в ліву і праву пасма ще по частині з решти волосся. Постарайтеся, щоб вони були рівними - в результаті коса буде акуратною і рівною. Слабкі коси виглядають більш романтично. Якщо вам подобається такий варіант, беріть більш широкі пасма, а для тугий коси- вузькі. Продовжуйте плетіння, поки все волосся не будуть заплетене в косу.
  • Після закінчення плетіння закріпіть кіску гумою.

Як плести звичайну французьку косу подивіться на відео:

коса навпаки

Зворотний спосіб плетіння передбачає косу від потилиці до чола, а не навпаки, як в класичному варіанті. Такий варіант часто називають дракончиком. Технологія така:

  • Плести спочатку потрібно по аналогії з попереднім видом, проте тоді, коли пасма будуть перехрещуватися між собою, потрібно завести їх під головну центральну пасмо. Саме під, а не на неї.
  • До всіх переплетениям додається волосся. Це дозволяє збільшити об'єм.
  • Далі плететься проста коса аналогічним методом. Підкладайте кожну частину волосся під низ.

Майстер-клас, як плести французьку косу навпаки подивіться на відео:

коса навскоси

Цікаво виглядає варіант французької коси навскоси, техніка плетіння якого така:

  • Біля скроні візьміть пасмо волосся і розділіть її на дві частини, після схрестіть їх.
  • Третю пасмо коси беріть з верхнього шару волосся.
  • Зробіть перший палітурка, після беріть невелику пасмо внизу голови. Чим тонше пасма, тим краще буде виглядати зачіска.
  • Чергуйте волосся при кожному плетінні, беручи їх то знизу, то зверху.
  • При такій косі лінія повинна плавно знижуватися, направлятися навскіс.
  • Закінчивши плетіння, зробіть кілька витків простий коси, а з інших локонів зробіть пучок або хвіст.

Коса-ободок

Дуже гарний варіант зачіски, який плететься навколо голови:

  • Спочатку потрібно зробити проділ від одного вуха до іншого. Решту волосся зафіксуйте гумкою або шпилькою. Плести потрібно з лівого краю.
  • Приплітати лише пасма невеликих розмірів. Проплетайте косу по типу обідка, рухаючись до правого вуха. Плетіть, поки пасма не закінчаться, потім зробіть гумкою хвіст. Також можна продовжити плести просту косу, після закріпивши її шпилькою.

Коса-водоспад

Розкішна зачіска зі спадаючими локонами. Вона непроста, але отриманий результат цілком виправдає ваші зусилля:

  • Візьміть три рівних по ширині пасма у зони чола.
  • Верхню пасмо накладіть на середню, а нижню - по центру між ними.
  • Тепер нижню пасмо залиште в спокої. Знизу візьміть нову пасмо, повторіть з нею те, що і в попередньому пункті. Як і в класичному варіанті, робіть верхню частину з захопленням. Після закінчення одного ярусу коси пасма знизу залишаються.
  • Доведіть плетіння до бажаної риси, після перев'яжіть волосся.

Коса-зигзаг

Цікава косичка, що підходить як для дівчаток, так і для дорослих дам:

  • Волосся розділите рівним проділом збоку. На половині волосся, де їх менше, розділіть пасмо на три однакові частини. Після починайте плести. Щоб зигзаг був правильним, вплітає тільки верхню частину волосся.
  • Дійшовши до іншої сторони, опустіться нижче і почніть плести косу в зворотному напрямку. В результаті ви отримаєте букву Z, помітну вже після закінчення плетіння.

ажурна коса

Ажурне плетиво французької коси виглядає дуже красиво і романтично. Часто його вибирають нареченої для створення весільних зачісок:

  • На маківці виділіть пучок волосся.
  • З правого боку волосся на аналогічному рівні схрестіть з центральної пасмом. З лівого боку виконайте те ж саме.
  • Коли будете схрещувати центральну пасмо з бічними, кілька звільніть пальці, якими тримайте пасма, ви витягнете назовні заплетеною справа пасмо. Тягніть її до освіти просвіту між пасмами справа і по центру приблизно розміром вашого пальця. Залиште просвіт, ще трохи витягніть волосся, тільки з краю правої пасма. Одна ажурна петля готова.
  • Аналогічно витягніть ліву пасмо. Потім знову додайте пасма з двох сторін, як при класичному плетінні. Зупиніться, і повторіть дії, по черзі витягаючи пасма.
  • Плетіть і витягайте ажурні петельки до кінця. Розправляйте їх пальцями, щоб вони були ідентичними і виглядали акуратно.
  • Закінчивши плетіння, закріпіть волосся гумкою.

Французька коса з хвоста

Деяким жінкам через неслухняності волосся важко заплітати косу, коли вони розпущені. Щоб уникнути дискомфорту, можна зібрати волосся в кінський хвіст, а після застосувати будь-яку із зазначених вище технік плетіння французької коси. Варіант, до речі, виглядає дуже стильно і забавно.

Коса «повітряний колосок»

Така коса ідеально виглядає на рівних волоссі, тому, якщо ваші локони в'ються, випряміть їх перед тим як починати плетіння Така коса ідеально виглядає на рівних волоссі, тому, якщо ваші локони в'ються, випряміть їх перед тим як починати плетіння. Родзинка даного виду коси - її легкість.

Вам потрібно виділити над одним з скронь невелике пасмо, і почати плетіння. Додавайте пасма лише з боку, де волосся більше. Тонка косичка буде спускатися від скроні, де ви взяли пасмо.

Косу можна плести і з центру, і з боку, і з хвоста. Головне - зберегти потрібну легкість.

Коса «риб'ячий хвіст»

коса « риб'ячий хвіст »Виглядає дуже мило і доречно в будь-якій ситуації. Щоб заплести її, виконайте наступні дії:

  • Волосся потрібно зібрати в кінський хвіст, закріпивши по максимуму непомітною гумкою.
  • Розділіть волосся в хвості на дві однакові частини. Потім візьміть невелике пасмо з зовнішнього боку волосся, помістивши її до локонам іншій частині. Аналогічно поступите до пасмом волосся з другої частини, і проробляти цю дію, поки не дійдете до кінця волосся.
  • Пасма переміщайте так, щоб в результаті вони були з внутрішньої сторони. Якщо бажаєте отримати симетричну косу, стежте за однаковим розміром пасом. Якщо вам подобаються тугі коси, намагайтеся максимально натягувати обидві сторони волосся в протилежному напрямку. В результаті вони будуть лежати щільно.
  • Закінчивши косу, зафіксуйте її кінчики невеликий гумкою.

Якщо вам подобаються більш недбалі зачіски, можете попередньо трохи завити волосся, і намагайтеся плести косу не туго.

Зачіски з французькою косою

Стильна французька коса є чудовою базою для будь-якої зачіски.

Можна плести кілька кіс, в подальшому створюючи з них незвичайні красиві конструкції, поєднувати в одній зачісці різні види плетіння, робити французьку косу лише на частині волосся і так далі. Досить часто такі варіації використовуються в якості весільних зачісок.

Такі коси поєднуються з різного роду декоративними елементами. Це можуть бути красиві шпильки з каменями, діадеми, шпильки, живі та штучні квіти, віночки. Варіантів безліч, і підходять вони для самих різних випадків. Головне - не боятися експериментувати.

Різниця плетіння собі і іншій людині

СХОЖІ ЗАПИСИ:


Для плетіння коси на когось іншого вам досить розуміти принцип плетіння, і ви відразу отримаєте хороший результат Для плетіння коси на когось іншого вам досить розуміти принцип плетіння, і ви відразу отримаєте хороший результат. Заплітати коси на когось простіше, так як обидві ваші руки вільні, і ви можете тримати їх так, як зручно.

Вся картина плетіння знаходиться у вас на увазі, і всі недоліки ви легко і швидко можете прибрати або розправити. Максимально просто ви можете зробити косу слабкіше або тугіше, відрегулювати натяг волосся. Поки ви закінчите плетіння, ваші руки не встигнуть втомитися.

З самостійним плетінням складніше. Щоб результат був аналогічним, потрібна практика і впевненість. Також краще використовувати два що стоять навпроти один одного дзеркала. Покладіть поруч гребінець та інші потрібні речі, щоб мінімізувати зайві рухи. Щоб руки не втомлювалися, потрібно їх тренувати.

Вчитися краще на немитих волоссі, так як вони простіше, ніж ідеально чисті, піддаються укладанню. Щоб навчитися плести на собі, потрібен час, але в якийсь момент у вас все почне виходити, і ви без проблем зможете регулярно радувати себе і оточуючих новими стильними укладаннями.

Як зробити зачіску з французькою косою подивіться на відео нижче:

І все-таки, чому така коса іменується саме французької?
Як плести французьку косу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com