рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

школа леді

Зараз у мене дуже складний графік, і деколи доводиться здійснювати по три перельоту в тиждень.

Я до цього багато писала про те, як одягатися в аеропорт, щоб було максимально зручно, але при цьому образ не втрачав своєї елегантності.

Одяг ... одягом. Але що робити з волоссям? Як укласти волосся, щоб при виході з літака не доводилося ховатися за великими сонячними окулярами?

Звичайно, багато хто вирішує це питання з легкістю ... наприклад, зробивши високий хвіст. Однак мені такий варіант не зовсім підходить. І для тих, хто стикається з тією ж проблемою я пропоную вирішити її за допомогою чалми.

Мої улюблені бренди головних уборів це: Jennifer Behr, INVERNI, JULIA CLANCEY, PAROSH, Marzi. Всі ці марки можна знайти на багатьох сайтах.

Або більш демократичні варіанти NF label, Ellen Wille, NJ Creation

Як носити чалму і створювати за допомогою цього аксесуара елегантні образи я детально розповідаю на наших дистанційних курсах.

наш курс «ЕЛЕГАНТНІСТЬ В однушку» будь-якій дівчині допоможе стати елегантною. Ви будете отримувати завдання кожен день. А також покрокова інструкція допоможе самостійно займатися вдома. Дивіться щоденні уроки, виконуйте домашні завдання і вже через місяць Ви станете елегантною жінкою з витонченими манерами, бездоганним смаком, жіночною ходою і ставний поставою. Ваш голос почне звучати м'яко, а жести стануть плавними і витонченими. Запис на курс ТУТ

Чалма - це східний аксесуар, який все більше завойовує популярність у всьому світі. Правильно драпіруя тканину, його можна поєднувати з вечірньою сукнею і діловим костюмом. Як же правильно зав'язувати цей модний аксесуар?

При бажанні можна використовувати красивий шматок тканини. Якщо хочете, щоб тюрбан служив порятунком від спеки, обирайте легкі тканини. А восени зав'язуйте теплу хустку або шарф. Але бажано не перевантажувати передню частину чалми, інакше вона не буде триматися на голові.

Способи зав'язування чалми

  1. Один з традиційних способів.

Традиційний спосіб зав'язування хустки

Складіть хустку по довжині і заведіть його за шию. Кінці однакової довжини підніміть вгору до чола. Перехрестіть їх в центрі два рази. Опустіть кінці хустки вниз за голову і знову перехрестите. Тепер поверніть кінці до чола і зав'яжіть вузол. Кути хустки заправте під драпірування так, щоб вони не були видні.

  1. Якщо у вас довге волосся, можете задіяти їх в створенні чалми.

Спочатку поділіть волосся на прямий проділ. Накиньте палантин на плечі. Однією половиною хустки обмотайте ліву пасмо, а інший - праву. Має вийти два джгута. Підніміть їх до чола, перекиньте один через одного і схрестіть на маківці. Потім знову підніміть кінці до чола. Кількість схрещувань залежить тільки від довжини волосся. Кінці зав'язуйте тільки ззаду або на маківці. Кути обов'язково ховайте. Потім поправте конструкцію, щоб вона лежала рівно.

  1. Двоколірна чалма - досить оригінальний варіант.

Робиться з двох хусток однакової фактури, але різного кольору. Спочатку зв'яжіть хустки невеликим вузликом. Потім заведіть середину хустки за голову, а кінці схрестіть у лоба. Обмотуйте голову від чола до маківки і назад. Так як хустки два, тканини буде дуже багато. Коли залишаться тільки невеликі кінці, зав'яжіть їх подвійним вузлом.

Чалма з двох хусток

Чалму можна зробити з двох хусток

  1. Ще один цікавий спосіб - із закручуванням.

Накиньте хустку на шию ззаду, а кінці підведіть до чола. Скрутіть обидва кінці в джгути і перекиньте їх один через одного. Кути хустки зв'яжіть ззаду і сховайте.

  1. Варіант зі джгутами і шпилькою.

Покрийте голову хусткою і щільно скріпіть кінці ззаду шпилькою. Потім скрутіть кожен з кінців, щоб утворилися джгути або косички. Оберніть косичками голову, а кінці сховайте під складки. Можна зробити і так: у лоба з одного джгута зробіть петлю. Другий джгут протягніть в цю петлю. Після оберніть кінцями голову.

Чалму оцінили не тільки зірки минулого століття, але і молоде покоління: Ешлі Олсен, Крістіна Хендрікс, Тайра Бенкс, Сальма Хайек, Бейонсе, Уляна Сергієнко 6. Варіант з петлею.

Покрийте голову хусткою, кінці виведіть вперед і перехрестіть. Тепер з одного кінця зробіть петлю. Простягніть через неї другий кінець. Міцно затягніть дві взаємопов'язані петлі, а кінці сховайте в драпіровці.

Щоб образ вийшов стильним, додайте до нього сонячні окуляри

До речі, волосся при драпіровці хустки не обов'язково кожен раз залишати розпущеним. Можна підняти їх нагору або зовсім прибрати під чалму. Образ буде виглядати оригінально і сміливо, якщо додасте до нього сонячні окуляри.

  1. Цікава чалма може вийти з абсолютно квадратного хустки.

Складіть його по діагоналі. Пряму лінію розташуйте ззаду, а трикутник нехай звисає на лоб і очі. Тепер попереду зробіть вузол з кінців хустки. Трикутник приберіть з очей і задрапіруйте в вузол.

Голосуємо за кращий образ у мене в істаграмме

З купальником

З брюками

З сукнею

Але що робити з волоссям?
Як укласти волосся, щоб при виході з літака не доводилося ховатися за великими сонячними окулярами?
Як же правильно зав'язувати цей модний аксесуар?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com