рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як стати справжньою леді

Кожна жінка рано чи пізно відкриває в собі   спрагу   стати справжньою леді Кожна жінка рано чи пізно відкриває в собі спрагу стати справжньою леді. Бути леді - це бути у всіх поняттях чудовою. Все-таки саме витонченість і м'якість захоплює представників чоловічої статі. Всередині себе дівчина може бути справжньою безпритульні, а от зовні має блищати втілення витонченості, гарні манери і благопристойності. Тому багато жінок замислюються над тим, якою має бути справжня леді.

По-перше, необхідно пам'ятати про те, що справжня леді повинна і виглядати відповідно. Зрозуміло, це не тільки сарафани та спідниці. Леді може одягати і штани, і бермуди, і джинси, але все це повинно виглядати елегантно і охайно. І, природно, відповідно до нагоди. Ні в якому разі не слід одягати величезні кофти з величезними кишенями і капюшоном, адже тут немає навіть натяку на жіночність .

Напевно, ніхто і ніколи не бачив принцес або королев, що сидять в надто вульгарних позах, тому що жінки завжди поводяться скромно і з гідністю. Хода леді повинна бути повітряної і обережною, а сидіти потрібно зі схрещеними щиколотками.

Жіночий голос наділений дивовижними здібностями. Його можна застосовувати для створення або руйнування. За допомогою голосу можна вимовляти мудрі фрази або ж будувати підступи. Також голос може бути строгим і несхвальним або ніжним і добрим. Леді ж слід навчитися вимовляти слова правильно. Її голос повинен бути м'яким, солодким , Переливаються, леді ніколи не стане підвищувати голос на людях.

Всі леді чудово виховані, тому вони надмірно ввічливі. Леді завжди тактовна, відноситься до оточуючих з розумінням. Слід виховувати в собі хороші риси характеру, навчатися хорошим манерам і працювати над власною культурою. Це дуже важливо для того щоб стати справжньою леді.

Перед тим, як вийти куди-небудь, справжня леді повинна переконатися в тому, що вона і справді чудово виглядає. Тому, виходячи з дому, слід розглянути себе в дзеркалі наостанок. Кожен елемент одягу повинен сидіти правильно і поєднуватися з усіма іншими деталями, кожен волосок повинен бути старанно причесаний.

До того ж вчинки справжньої леді завжди повинні відповідати її словами. Якщо дівчина буде вимовляти одне, а робити зовсім інше, то, швидше за все, її ніхто не буде сприймати, як людину честі і гідності. Тому слова постійно повинні узгоджуватися з діями.

І найголовніше - справжня леді ніколи не забуває про власну гідність: вона бездоганно поводиться не тільки на публіці, але і на самоті, так як вона навіть мислить, як справжня леді.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com