рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Про смертельну аварію на гонках в Омську написали в Гондурасі

Фото: www.diez.hn

Кадри з автомобілем, який на високій швидкості зніс вишку з двома суддями, шокували жителів протилежного боку земної кулі.

Недавнє сумна подія на ралі в Омську слідом за федеральними ЗМІ потрапило і в іноземні. Про гоночному автомобілі, збив суддівську вишку, розповіли своїм читачам портали з Гондурасу, і з Аргентини, з Перу. «Буфером обміну» стали російські іншомовні видання Russia Today і Siberian Times.

Латиноамериканські ЗМІ називають кадри, на яких машина врізається в суддівську вишку, шокуючими і драматичними. Адже арбітр помер по дорозі в лікарню, а його помічниця зараз бореться за життя. Сайт Elancasti радить своїм читачам добре подумати, перш ніж відтворювати ролик. На початку замітки прописано попередження, виділене великими літерами: «Це відеозображення може поранити почуття читача».

Розслідуванням причин аварії займається слідчий комітет, який латиноамериканські ЗМІ називають поліцією Омська (la Policía de Omsk). У центрі уваги слідства виявився гонщик Микола куме (el piloto Kumanek), чий небезпечний маневр спровокував аварію.

Нагадаємо, що нещасний випадок стався в неділю, 2 жовтня, під час сибірського етапу Кубка Росії з автокросу. На трасі в Амурському селищі автомобіль читинського гонщика В'ячеслава Холмогорова врізався в вишку з арбітром і стажисткою. Люди впали з висоти, а машина відлетіла в сторону. Сам 39-річний гонщик не постраждав, але 54-річний суддя Василь Єлізаров помер по дорозі в лікарню, а його 34-річна помічниця Наталія Корнєєва потрапила в реанімацію. Відеозапис з місця події показала, що аварію спровокував 38-річний Тюменський гонщик Микола куме: чітінец збив вишку, бо не впорався з керуванням. Істинну причину аварії зараз з'ясовує слідчий комітет.

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com