рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підібрати компресійні гольфи, вибрати компресійні гольфи


Варикоз ⎼ це периферичний розширення вен на тілі людини. Найчастіше дане захворювання проявляється на ногах і може привнести в життя людини дискомфортні відчуття. Особливо неприємно, коли варикоз виникає у жінок, псуючи своєю присутністю красу красивих струнких ніг. Компресійні панчохи, колготи, гольфи ⎼ ефективний засіб в боротьбі з варикозом.

Існує безліч способів боротьби з варикозним розширенням вен. Можна використовувати спеціалізовані мазі, креми, але все-таки найефективнішим є компресійний трикотаж.

Компресійні гольфи ⎼ популярна різновид компресійного білизни. Здійснює градуйований тиск на проблемні ділянки ніг, де при великому навантаженні відбувається застій крові. Головна функція - профілактика і лікування варикозного розширення вен, зняття симптомів втоми і набряклості ніг. Даний вид компресійного трикотажу активно використовують як чоловіки так і жінки різного віку, які в тій чи іншій мірі страждають від ниючий біль в ногах, набряклості і проявів венозної сітки на шкірі.

На сьогоднішній день на ринку представлений великий вибір компресійного трикотажу, тому вибрати компресійні гольфи не складе особливої ​​проблеми. Звичайно, найкраще, щоб ваш лікуючий лікар порекомендував вам підходящу модель з необхідним ступенем компресії. Але, якщо ви вирішили купити компресійні гольфи для профілактики , У нас в магазині ви зможете знайти підходящі моделі, які відрізняються дизайном, забарвленням, ціною. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками, тому можемо гарантувати своїм клієнтам високу якість всіх виробів. Великою популярністю користуються компресійні гольфи тілесного кольору . Їх можна носити практично під будь-який одяг і ніхто і не помітить, що ви використовуєте спеціалізоване компресійну білизну.

Найважливішу роль при виборі компресійних виробів грає правильно підібраний розмір. Не існує єдиної актуальною розмірної таблиці, у кожного виробника вона своя. Перш ніж здійснити покупку, порадьтеся з лікарем, ознайомтеся з розмірної таблицею, зробіть необхідні заміри, щоб визначити, який розмір підійде саме вам.

Також, всі вироби відрізняються ступенем компресії, яку визначає лікуючий лікар. Для профілактики необхідно брати найнижчу ступінь компресії.

Якщо ви купили виріб і надівши його, відчуваєте дискомфорт, значить ви неправильно розподілили компресію або вибрали не той розмір. Компресійні гольфи повинні щільно обтягувати ногу до самого коліна, при цьому не надаючи ніяких дискомфортних відчуттів.

У деяких моделях компресійні гольфи оснащені блискавкою ззаду пристрою, яка полегшує процес експлуатації. Іноді, людям із зайвою вагою, а також вагітним необхідна допомога близької людини під час того, як вони надягають або знімають виріб.

Якщо ви переживаєте щодо того, що виберете неправильний розмір, тоді зверніться до нашого консультанта, який розповість всі подробиці як правильно підібрати компресійні гольфи і при необхідності допоможе вам зробити найбільш вдалий для вашого випадку вибір.

У нашому магазині представлений великий і різноманітний каталог компресійних виробів, який ви можете подивитися за посиланням .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com