рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Який краще купити для дитини телефон?

  1. Орієнтуємося на вік дитини
  2. 1. Шість-вісім років
  3. 2. Вісім-десять років
  4. 3. Десять-дванадцять років
  5. На що слід звернути увагу при покупці телефону?

Для чого дітям потрібен мобільний? В першу чергу, щоб батьки могли дізнатися, де зараз знаходиться дитина і як скоро буде вдома. Для дітей гаджети - спосіб самовираження, джерело інформації та ігор.

Купуючи «дитячий» телефон, слід орієнтуватися на технічні властивості самого апарату і вік дитини.

Орієнтуємося на вік дитини

Використання вікових категорій серед виробників стільникових зустрічається все частіше, а ринок стільникового зв'язку поповнюють дитячі моделі.

Батьки самі вирішують в якому віці купувати перший телефон. Найчастіше, дитина отримує мобільний, коли йде в підготовчий рік перед школою.

Традиційно використовується наступна вікова градація:

1. Шість-вісім років

Мобільний телефон для дітей такого віку повинен бути простим, без зайвих функцій, щоб дитина не відволікався від навчання в початкових класах, але був завжди на зв'язку з батьками.

Мобільний телефон для дітей такого віку повинен бути простим, без зайвих функцій, щоб дитина не відволікався від навчання в початкових класах, але був завжди на зв'язку з батьками

Багато батьків для дітей такого віку віддають свої старі кнопкові телефону типу Nokia , Вважаючи, що їх важко зламати, але все-таки краще зробити вибір на користь спеціального дитячого телефону, так як це зменшена кількість функцій, а значить мінімум відволікаючих чинників.

2. Вісім-десять років

Починаючи з цього віку, діти просять телефони, оснащені камерою, програвачем MP3, іграми і Bluetooth, а це значить, що і акумулятор повинен бути ємним.


Починаючи з цього віку, діти просять телефони, оснащені камерою, програвачем MP3, іграми і Bluetooth, а це значить, що і акумулятор повинен бути ємним

Такі функції поєднують в собі телефони Samsung GT - C3055 і Tobi GT - 3033, HTC Desire 300 та інші. За ціною вони не перевищують 14 тис. Гривень.

3. Десять-дванадцять років

Дітей такого віку цікавлять телефони, які поєднують в собі престиж, інновації та сучасність.

Як варіант, можна розглядати  iPhone 5cЯк варіант, можна розглядати iPhone 5c

З цього дитині 10-12 років можна купувати телефони, які дозволить ваш бюджет, не замислюючись над спецфункцій.

https://www.ria.com/advertisement/search/?category_id=4&subcategory_id=30

На що слід звернути увагу при покупці телефону?

Звичайно, доросла людина прагне дати своїй дитині найкраще, і не стали винятком мобільні телефони. Однак, прогрес не стоїть на місці і вибір стільникового стає все більш важким через постійне появи нових можливостей гаджетів, тому купуючи дитині телефон, звертайте увагу на його технічну оснащеність:

  1. Операційна система. Серед підростаючого покоління зараз популярні такі системи як: Windows, Android і iOS, але якщо дитині ще немає 12 років, то смартфон йому ні до чого. Зробіть вибір в користь спеціального телефону для дітей чи старих кнопкових моделей.

  2. Екран. Тут слід виходити з фізіологічних особливостей дитини, наприклад, якщо у нього поганий зір, то краще придбати телефон з великою роздільною здатністю екрану.

  3. Процесор. Краще брати одно- або двоядерні процесори, адже більше дитині не потрібно, але робота телефону буде досить швидкою, а значить, швидкість ігр та якість медіа хорошими.

  4. Пам'ять. Оперативна, або внутрішня пам'ять, не повинна бути менше 1 ГБ, інакше мобільник втратить свою швидкодію, а дитина обов'язково попросить нову модель. Розширити пам'ять телефону можна за допомогою флеш-карт, які нерідко пропонують разом з телефоном. Зараз існують різні розміри таких карт, беріть модель від 4 ГБ.

  5. Акумулятор. Уточніть у співробітника магазина час роботи акумулятора вподобаних моделей при активному користуванні і в режимі очікування, але відразу відмовляйтеся від телефону, якщо він не зможе тримати зарядку менше 7 годин.


Поділися новиною з другом:

Для чого дітям потрібен мобільний?
Com/advertisement/search/?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com