рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пам'ятайте: мотоциклісти - рівноправні учасники дорожнього руху

«Захід спрямований на попередження випадків дорожньо-транспортних пригод за участю мототранспорту», ​​- зазначив перший заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України генерал-майор міліції Сергій Будник

«Захід спрямований на попередження випадків дорожньо-транспортних пригод за участю мототранспорту», ​​- зазначив перший заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України генерал-майор міліції Сергій Будник. У мотопарад взяли участь 10-15 інспекторів ДАІ на мотоциклах, співробітники спецзагону ДПС особливого призначення при МВС України та близько 50 столичних байкерів.

Перший Всеукраїнський автомотопробігу пройде на День Незалежності

«Наше головне завдання - навчити учасників дорожнього руху піклуватися як про власну безпеку, так і оточуючих. Для цього, ми постійно проводимо різні профілактичні акції - як для всіх категорій учасників дорожнього руху, так і для кожного окремо », - зазначив представник Державтоінспекції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Віталій Чухліб

Онлайн-редактор сайту «Автоцентр» Незважаючи на те, що раніше журналістів називали «акулами пера», а нині «величають» «дятлами клавіатури», в другій за давністю професії повно своїх родзинок. І хоча в автожурналістіке я перебуваю без року тиждень, сподіваюся, що наші з нею почуття будуть взаємними. Готовий до конструктивної критики :) Шановні друзі, величезне прохання, не використовуйте в коментарях нецензурну лайку, оскільки, монітор на відміну від паперу все стерпить, але навіть він іноді може червоніти від того, як, чим і наскільки в нашій країні «люблять» Автодор ... Google+

Інші матеріали автора:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com