рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Він цього вартий: рейтинг кращих чоловічих брендів

  1. LOCK STOCK & BARREL
  2. MEN-U
  3. UPPERCUT DELUXE
  4. JACK BLACK
  5. MEN ROCK

Косметичний догляд давно перестав бути винятково жіночою прерогативою, чоловіки також прагнуть приділяти увагу своїй красі. Ми зібрали для вас п'ять кращих чоловічих брендів преміум-класу з онлайн-магазину Lookfantastic. А наш промокод допоможе вам купити їх на 20% дешевше.

LOCK STOCK & BARREL

Англійська сімейна компанія Lock Stock & Barrel стала відома завдяки засобам по догляду за волоссям і бородою. Продукція цього бренду використовується в наймодніших барбершопах світу, а завдяки онлайн-магазину Lookfantastic ви зможете користуватися нею і вдома. Матова мастика Ruck Matte Putty стане незамінним помічником для власників неслухняною шевелюри, а Арганова масло для гоління і догляду за бородою оцінять всі любителі функціональної косметики.

MEN-U

Британський бренд Men-U дотримується позицій мінімалізму і функціональності, що до душі манірним англійським джентльменам. Продукти компанії відрізняються компактними розмірами, це дозволяє брати їх в поїздку, спортзал або на відпочинок. У той же час Men-U випускає концентровану косметику і тюбика в 100 мл вистачає на 80-265 застосувань (в залежності від типу продукту). Лінійка косметики для гоління доповнюється розкішними італійськими Помазков. У 2010, 2011 і 2012 році Men-U отримував нагороди Lookfantastic в номінації «Кращий бренд по догляду за волоссям та бородою».

У 2010, 2011 і 2012 році Men-U отримував нагороди Lookfantastic в номінації «Кращий бренд по догляду за волоссям та бородою»

UPPERCUT DELUXE

Цей австралійський бренд чоловічої косметики був заснований Люком Ньюманом і Стівом ПАРСЕЛ, а назвали його в честь дідуся одного з творців. Колишній боксер Віллі Олия Аперкат завжди любив продукти вишуканого якості і через багато років його онук створив компанію, що виробляє саме таку косметику для чоловіків. «Ми робимо продукти, якими із задоволенням користуємося самі», - стверджують засновники компанії і це схоже на правду. Стайлінгові кошти Uppercut Deluxe вважаються одними з кращих в світі, а вишукані аксесуари підкреслюють преміальну спрямованість бренду.

JACK BLACK

Багато чоловіків вважають за краще проводити перед дзеркалом якомога менше часу і в компанії Jack Black це знають. Назва була дана компанії в честь відомого американського актора, а незабаром воно стало асоціюватися і з якісного чоловічого косметикою. Ефективні, багатофункціональні продукти найвищої якості - ось переваги, які тут пропонують клієнтам. Jack Black виробляє кілька лінійок продукції: спортивна Performance Remedy, органічна Pure Science, антивікова ProSeries і зволожуюча EpicMoisture.

Jack Black виробляє кілька лінійок продукції: спортивна Performance Remedy, органічна Pure Science, антивікова ProSeries і зволожуюча EpicMoisture

MEN ROCK

«Якщо ви шукаєте фотографії знаменитостей, які користуються нашими продуктами, то вибачте», - заявляє сайт компанії Men Rock. Тут не намагаються винайти велосипед, бренд шукає натхнення в традиційному стилі Джермін-Стріт, яка багато років вважається чоловічою вулицею Лондона. Косметика Men Rock підходить для чоловіків, які не люблять нічого зайвого, тільки відмінну якість і практичність. До речі, серед продукції цього англійського бренду дуже зручно вибирати подарунки для коханих чоловіків, тут представлено багато подарункових наборів: для гоління, для догляду за бородою, для підстригання вусів. Такі подарунки обов'язково припадуть до смаку вашому бойфренду.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com