рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шугарінг при вагітності: на що слід звернути увагу

  1. Переваги процедури в цікавому положенні
  2. Як впливає термін розвитку плода
  3. Коли процедура категорично заборонена

Шугарінг при вагітності - це палиця з двома кінцями. Багато фахівців стверджують, що це небезпечна процедура і від неї краще відмовитися до народження немовляти. Друга ж група професіоналів стверджує, що ніякої небезпеки немає і проводити таку депіляцію можуть все.

Переваги процедури в цікавому положенні

Будь-яка жінка хоче відчувати себе доглянутою і красивою, в тому числі в період виношування дитини. Мова йде не тільки про гарну зачіску і манікюр. На сьогодні одним з безпечних методів видалення зайвого волосся на тілі є шугарінг. Тому важливо розібратися, чи безпечно робити його під час вагітності, які можуть бути небажані наслідки при проведенні процедури в цей непростий період життя жінки.

Для того, щоб не було ризику для організму матері і плоду, перед цукрової епіляції краще звернутися до свого гінеколога, який після ретельного обстеження скаже, чи можна проводити процедуру видалення волосся. Це залежить від терміну протікання вагітності, загального стану жінки і інших чинників, не завжди беруться до уваги майстрами салонів краси.

Можна відзначити наступні позитивні сторони шугаринга в цей час:

  1. До складу будь-якої цукрової пасти, яка використовується в ході виконання процедури, входять виключно натуральні нешкідливі компоненти. У плані хімічного впливу шугарінг для вагітних безпечний і ніяких негативних ефектів немає.
  2. Депіляція цукрових масою видаляє волоски на тривалий час, завдяки чому жінці в положенні не доведеться часто замислюватися про усунення волосся на тілі.
  3. Під час проведення епіляції цукром біль мінімальна, в той час як процедура з використанням воску викликає масу неприємних відчуттів. Завдяки тому, що в ході процедури не використовуються занадто гарячі і гострі предмети, жінка позбавляє себе від ризику отримання травм і опіків.

Є загальна думка фахівців, що якщо до моменту зачаття жінка неодноразово робила шугарінг, то його можна сміливо робити протягом перших 7 місяців, якщо вагітність протікає нормально. Це пов'язано з тим, що такі мами звикли до больових відчуттів, для їх організму це не стане шоком. Не рекомендується робити цукрову депіляцію під час виношування дитини вперше.

Як впливає термін розвитку плода

Лікарі стверджують, що головним показником при визначенні можливості проведення шугаринга є термін виношування плоду. Саме від цього в першу чергу залежить, чи можна робити депіляцію або краще не ризикувати.

Шугарінг передбачає видалення волосків з корінням. Як ви розумієте, вона може бути болюча, вимагає багато витримки і терпіння. Якщо у пацієнтки дуже низький больовий поріг, існує ймовірність того, що це стане справжнім стресом для жіночого організму, а в подальшому і для плода.

Шугарінг на початку вагітності допускається якщо дівчина до зачаття вже неодноразово робила процедуру і звикла до цього. Справа в тому, що під час шугаринга (особливо в зоні бікіні) жінка відчуває сильне напруження внизу живота. Це говорить про те, що скорочується матка. Такі реакції можуть призвести до викидня.

Природно, випадків, коли жінка тільки через видалення волосся втрачала дитини, немає, але це не означає, що таке не може трапитися. Теоретично майбутня мати може або втратити немовляти, або спровокувати появу патологій плоду, чого теж необхідно уникати.

Теоретично майбутня мати може або втратити немовляти, або спровокувати появу патологій плоду, чого теж необхідно уникати

На пізніх термінах вагітності можна не хвилюватися якщо протягом виношування дитини ви неодноразово проводили цукрову депіляцію. В цьому випадку вона не повинна відбитися на здоров'ї малюка. Якщо ж для вас це занадто болюче дію, краще відмовтеся від нього. Справа в тому, що гормони стресу можуть через кров проникнути в організм малюка, що може негативно відбитися на його ще не повністю сформованої нервовій системі.

На останньому місяці вагітності, коли пологи повинні початися з дня на день, варто забути про шугарінг. Надмірний приплив крові може спровокувати передчасні пологи. У цей період краще віддавати перевагу бритві при видаленні волосків.

Найнебезпечнішим є шугарінг бікіні, оскільки ця зона розташована найближче до дитини і викликає найбільшу кількість неприємних больових відчуттів.

Коли процедура категорично заборонена

Поняття «вагітність» і «шугарінг» зіставляються в тому випадку, якщо у жінки не виявлено проблем зі здоров'ям і патологій розвитку плоду:

  1. Незалежно від того, на якому місяці знаходиться майбутня мама: вона повинна відмовитися від процедури, якщо шугарінг глибоке бікіні при вагітності викликає больові відчуття, з якими жінка погано справляється.
  2. Не можна проводити процедуру, якщо після неї на місці волосків залишаються ранки. На перший погляд в цьому немає нічого страшного, але значить, що процедура провокує прилив крові, що може викликати передчасні пологи.
  3. Небажаний для жінок, які страждають на цукровий діабет, захворюваннями нервової і кровоносної систем.
  4. Якщо при обстеженні гінеколог побачить найменшу загрозу викидня, стан підвищеного тонусу матки, варто відкласти процедуру до народження малюка.
  5. Заборонено жінкам, якщо вони раніше втрачали дитини до його народження і при будь-яких порушеннях розвитку плода.

Якщо ви зважилися завагітніти і виносити здорову дитину, рекомендується на час забути про подібні методи боротьби з небажаними волосками. Тільки так ви убезпечите себе і дитину від негативних наслідків. Тепер ви знаєте, чи можна вагітним робити шугарінг бікіні та інших зон, а коли від цього краще відмовитися.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com