рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що потрібно знати про шугарінг, перш ніж на нього вирішуватися?

  1. Шугарінг: боляче це?
  2. Основні помилки щодо шугаринга
  3. Помилка №1: Після шугаринга з'являються врослі волоски
  4. Помилка №2: Епіляція викликає роздратування і алергію
  5. Вибираємо майстра для епіляції
  6. Рекомендації по догляду за шкірою після шугаринга

Сучасні стандарти краси висувають високі вимоги до жіночої зовнішності. Гладка доглянута шкіра - одна зі складових ідеального образу, і будь-який «безпритульний» волосок на тілі може легко зруйнувати позитивне враження. З проблемою зайвого волосся допомагають справлятися довготривалі методи епіляції, однак багато дівчат не наважуються їх випробувати, оскільки не впевнені в результатах або побоюються больових відчуттів в ході процедури.

«Епіляція цукровою пастою, або шугарінг, - досить швидка і комфортна процедура, що дозволяє надовго зберегти гладкість шкіри, - каже Катерина Пігалева, генеральний директор мережі студій епіляції Sweet Epil. - Уже після першого разу можна оцінити її переваги перед голінням. Більшість дівчат, які спробували цукрову епіляцію, віддають їй перевагу на все життя ».

Шугарінг: боляче це?

Кожна дівчина боїться, що шугарінг заподіє їй сильний біль. Ці побоювання в деякій мірі виправдані, оскільки будь-яка епіляція супроводжується певним дискомфортом. Однак не варто заздалегідь готувати себе до неприємних відчуттів - хороший майстер намагається провести процедуру максимально безболісно.

Однак не варто заздалегідь готувати себе до неприємних відчуттів - хороший майстер намагається провести процедуру максимально безболісно

Больовий поріг залежить від емоційного і фізичного стану, тому, щоб зменшити біль, слід дотримуватися кількох нескладних вимог:

  • найбільш вдалим періодом для проведення епіляції є середина жіночого циклу (7-21 день): безпосередньо перед початком критичних днів сприйняття болю може загостритися;
  • перед процедурою бажано добре виспатися і відпочити: стрес, роздратування і втома посилюють біль;
  • якщо ваш больовий поріг дуже низький, краще заздалегідь попередити про це майстра, щоб він міг своєчасно застосувати місцеву анестезію. Як правило, це знеболюючі мазі або креми.

Основні помилки щодо шугаринга

Незважаючи на те, що сьогодні шугарінг - найефективніший і безпечний метод епіляції, існує ряд помилок, які викликають негативний настрій по відношенню до нього. Розглянемо найпоширеніші з них і розберемося, чи відповідають вони дійсності.

Помилка №1: Після шугаринга з'являються врослі волоски

Цукрова епіляція - один з методів, який не викликає поява врослого волосків. Це відбувається завдяки тому, що паста знімається в напрямку їх росту, перешкоджаючи обламування. Волоски залишаються в природному положенні і відростають, чи не впиваючись в шкіру.

Помилка №2: Епіляція викликає роздратування і алергію

Як і будь-який механічний вплив на шкіру, шугарінг викликає почервоніння. Однак триває воно близько 2 годин, після чого оброблена поверхня набуває свій природний вигляд.

Як правило, запалення після процедури з'являються або при недотриманні санітарних норм в ході епіляції, або при неправильному догляді за шкірою після неї. Щоб цього уникнути, потрібно:

  • ретельно дотримуватись рекомендацій майстра;
  • вибирати кваліфікованого фахівця, який виконує всі вимоги протоколу процедури.

Вибираємо майстра для епіляції

Красномовно майстра характеризує його робота. Тому найбільш безпрограшний варіант - звертатися до фахівців за рекомендацією тих, хто вже мав можливість оцінити їх роботу.

Тому найбільш безпрограшний варіант - звертатися до фахівців за рекомендацією тих, хто вже мав можливість оцінити їх роботу

Однак часто доводиться шукати майстра самостійно, в тому числі і через соціальні мережі. В цьому випадку оцінити фахівця можна за характером інформації, наданої на його сторінці:

  • фотографії робочого місця, опис торгової марки, з продукцією якої працює майстер;
  • наявність необхідного обладнання та одноразових витратних матеріалів;
  • інформативні відповіді на питання, ввічливе ставлення до клієнта.

Кваліфікацію майстра відображає і час виконання процедури. Воно може варіюватися в залежності від індивідуальних особливостей клієнта, проте стандартно перший сеанс глибокого бікіні займає 20-40 хвилин, а при регулярному епіляції він триває не більше 20 хвилин.

Рекомендації по догляду за шкірою після шугаринга

Правильна турбота про шкіру - надійний спосіб уникнути запалень і алергічних реакцій після процедури шугаринга. Кожен майстер зобов'язаний інформувати клієнта про те, що можна і чого не можна робити, і застерегти про наслідки. Крім цього, він порекомендує засоби для догляду за шкірою в домашніх умовах, а також розповість, як її зволожувати і очищати, щоб вона довше залишалася гладкою.

Крім цього, він порекомендує засоби для догляду за шкірою в домашніх умовах, а також розповість, як її зволожувати і очищати, щоб вона довше залишалася гладкою

Головна вимога до відходу після довготривалої епіляції - це «правило чотирьох С»: після процедури мінімум на 4 години слід відмовитися від спорту, солярію, сауни і сексу - чотирьох занять на «С», кожне з яких викликає активне потовиділення. З потім в місця видалення волосся можуть потрапляти хвороботворні мікроорганізми і бактерії, що призводить до запалень.

Шугарінг: боляче це?
Шугарінг: боляче це?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com