рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скраб проти врослого волосся в домашніх умовах (рецепти)

  1. Ознаки та причини виникнення врослого волосся
  2. Рецепти скрабів проти врослого волосся в домашніх умовах
  3. Скраб з солі
  4. Скраб з кави
  5. Скраб з цукру
  6. Скраб з цукру і апельсина
  7. Скраб з кокосової стружки і манки
  8. Скраб з рисової муки
  9. Скраб з вівсянки
  10. Скраб з бодяги
  11. Скраб з аспірином
  12. Правила використання скрабу

У прагненні надати своїй шкірі більш естетичний вигляд і позбутися від зайвої рослинності, ви часто стикаєтеся з іншою проблемою -   вросшими волоссям   , Які не тільки негарно виглядають, але і таять в собі небезпеку виникнення гнійників
У прагненні надати своїй шкірі більш естетичний вигляд і позбутися від зайвої рослинності, ви часто стикаєтеся з іншою проблемою - вросшими волоссям , Які не тільки негарно виглядають, але і таять в собі небезпеку виникнення гнійників. Для їх видалення можна відвідати салон краси, купити косметичні засоби в магазині або приготувати скраб від врослого волосся в домашніх умовах.

Ознаки та причини виникнення врослого волосся

Врослі волосся - це зростаюча під шкіру частина вилученого волоска
Врослі волосся - це зростаюча під шкіру частина вилученого волоска. Волос може змінити напрямок свого зростання під шкірою, або ж пробившись назовні почати зростання назад. Найбільш схильними до їх появи є ноги при частій депіляції, пахви , Зона бікіні, чоловічі шия і борода.

Врослі волосся не тільки псують зовнішній вигляд, але і можуть привести до запальних процесів. Ознаками, за якими можна визначити врослі волосся, є потемніння, почервоніння, роздратуванням, можлива поява гнійників і наривів. Також при торканні в місці їх утворення виникають хворобливі відчуття.

Основними причинами появи врослого волосся є:

  1. невірно підібраний спосіб видалення волосся .
  2. Неправильно проведений процес депіляції.
  3. Занадто часті процедури гоління і депіляції.
  4. Тупі леза станків для гоління і надмірне тертя електричних бритв;
  5. Генетична схильність.

11 помилок при голінні ніг (відео):

Існує кілька факторів, що збільшують ризик виникнення врослого волосся:

  1. Товщина шкірного покриву. Чим товщі епідерміс, тим складніше волоссю рости в правильному напрямку.
  2. Структура і колір волосся. Найбільшому ризику піддаються люди з жорсткими і кучерявим волоссям.
  3. Вагітність, менструація і підлітковий вік.
  4. Обтягуючий одяг. Вона створює тертя по шкірі, яке може привести до натирання, що також сприяє появі врослого волосся.

Рецепти скрабів проти врослого волосся в домашніх умовах

Найпростішим і доступним методом профілактики і усунення проблеми, застосовуваний ще з часів Стародавньої Греції, є скраб проти врослого волосся. Цей метод абсолютно безпечний на відміну від застосування для видалення врослого волосся голки або пінцета, а видимий ефект від нього, як правило, помітний вже після першого застосування. Він досягається за рахунок зняття старого ороговілого шару епідермісу. До того ж, натуральні компоненти, на основі яких вони готуються, нададуть на шкіру очищає, пом'якшує, тонізуючу дію і допоможуть вирішити ряд інших проблем, наприклад, позбутися целюліту або пігментації шкіри.

Приготувати скраб від врослого волосся в домашніх умовах дуже легко, потрібно лише підібрати відповідний для себе рецепт. Крім дешевизни, ще одним плюсом самостійного приготування скрабу в домашніх умовах є те, що ви самі можете підібрати його склад і жорсткість, з огляду на свої індивідуальні особливості та побажання. При цьому для різних ділянок тіла можна використовувати різні рецепти. Так, для пілінг зони пахв і бікіні підійдуть склади з дрібними отшелушивающими частинками, а для жіночих ніг і чоловіків - з більшими.

Слід зазначити, що скрабірованіе допоможе досягти ефекту тільки при профілактиці або при неглибокому вростання волосся. Якщо волосок знаходиться глибоко під шкірою, то для його усунення слід звернутися до фахівців в салон або клініку, щоб ситуація не погіршилася.

Скраб з солі

Найдешевшим є сольовий скраб
Найдешевшим є сольовий скраб. Для його приготування необхідно змішати 2-3 столові ложки кухонної солі, 2 чайні ложки живильного масла (наприклад, оливкова, або апельсинове), додати трохи зволожуючого крему. При бажанні кухонну сіль можна замінити на морську. За консистенцією повинна вийти маса, що нагадує середньої густини сметану. Наносити її рекомендується під час душа, а після процедури використовувати зволожуючий крем. Бажано вибрати інший вид скрабу, якщо на шкірі є ранки або тріщинки, тому що потрапивши в них сіль може заподіяти неприємні відчуття. Однак однозначних протипоказань для застосування сольового скрабу немає (крім, зрозуміло, алергії).

Скраб з кави

Не менш простим є кавовий скраб для тіла проти врослого волосся
Не менш простим є кавовий скраб для тіла проти врослого волосся. Через антицелюлітних і тонізуючих властивостей кави, наносити його буде корисним не тільки на проблемну зону, але і на живіт, стегна, боки, ноги, навіть якщо там немає врослого волосся. Крім усього іншого він додасть шкірі пружність, поліпшить кровообіг і водний баланс. Але через жорсткості не рекомендується застосування кавового скрабу частіше одного разу на тиждень.

Для приготування змішайте 1-2 столові ложки натуральної меленої кави (сорт значення не має) або кавовій гущі, 2-3 чайні ложки апельсинового або іншого ефірного масла, можна додати трохи гелю для душу, щоб склад краще пінився і наносився на шкіру. В середньому даного обсягу вистачає на все тіло.

Скраб з цукру

Такий скраб пом'якшує шкіру і володіє дезинфікуючим властивістю
Такий скраб пом'якшує шкіру і володіє дезинфікуючим властивістю. Для його приготування змішують 2-3 столові ложки коричневого цукру з 1 столовою ложкою живильного масла, додають кілька крапель олії м'яти або чайного дерева. Для більшого ефекту можна додати подрібнену в блендері м'якоть огірка. Наносити слід з невеликим зусиллям масажними рухами.

Скраб з цукру і апельсина

Ще одна, не менш корисна і ефективна, варіація цукрового скрабу проти врослого волосся
Ще одна, не менш корисна і ефективна, варіація цукрового скрабу проти врослого волосся. До 2 столових ложок цукру додається подрібнена м'якоть половини апельсина, щіпка кориці і 3 краплі ефірного масла гвоздики. Масажуйте даної масою шкіру протягом 5 хвилин, потім змийте водою.

Скраб з кокосової стружки і манки

Одну столову ложку кокосової стружки подрібнити в кавомолці, додати манну крупу в пропорції 1: 1, 2 столові ложки молока і ванілін для аромату
Одну столову ложку кокосової стружки подрібнити в кавомолці, додати манну крупу в пропорції 1: 1, 2 столові ложки молока і ванілін для аромату. Скраб від врослого волосся готовий!

Скраб з рисової муки

Ідеально підійде для зони бікіні
Ідеально підійде для зони бікіні. Одна столова ложка рисового борошна розбавляється двома чайними ложками негазованої мінеральної води. Для додання шкірі більшої м'якості додайте кілька крапель соку алое.

Скраб з вівсянки

Найбільш підходить для профілактики вівсяної скраб проти врослого волосся
Найбільш підходить для профілактики вівсяної скраб проти врослого волосся. 2 столові ложки вівсяної крупи слід трохи подрібнити в кавомолці, додати близько 8 розім'ятих ягід винограду і 2 столові ложки молока.

Скраб з бодяги

Суміш бодяги (або її порошку) і перекису водню наноситься на зону врослого волосся на 10-15 хвилин, потім змастити це місце зволожуючим (можна дитячим) кремом
Суміш бодяги (або її порошку) і перекису водню наноситься на зону врослого волосся на 10-15 хвилин, потім змастити це місце зволожуючим (можна дитячим) кремом. Якщо відчуєте печіння, то слід тут же змити склад. Даний скраб бореться не тільки з вросшими волоссям, але і їх наслідком у вигляді пігментації шкіри.

Скраб з аспірином

Відмінним протизапальним і профілактичним засобом є скраб від врослого волосся на основі аспірину
Відмінним протизапальним і профілактичним засобом є скраб від врослого волосся на основі аспірину. До того ж допомагає вирівняти колір шкіри, прискорює регенерацію і ефективно очищає пори.

Рецепт його такий: до 3-4 таблеткам аспірину додається 1 чайна ложка меду і кілька крапель води. Скрабірующая маса наноситься точково на врослі волоски і залишається на 15-20 хвилин.

Правила використання скрабу

Для досягнення максимального ефекту від скрабу слід запам'ятати деякі правила:
Для досягнення максимального ефекту від скрабу слід запам'ятати деякі правила:

  • Наносити скраб проти врослого волосся слід регулярно, за день до депіляції і через пару днів після неї;
  • Не слід переборщувати з кількістю основного отшелушивающего компонента (абразиву), дотримуйтесь пропорції, зазначені в рецептах;
  • Перед нанесенням отшелушивающего складу тіло необхідно розпарити;
  • Наносити скраб круговими масажними рухами;
  • Застосовувати пілінг на ногах слід з помірним тиском, в напрямок від пальців до стегон, додатково може використовуватися мочалка;
  • Скраб для тіла проти врослого волосся застосовують один раз в 5-7 днів;
  • Не слід використовувати скраб, якщо існують пошкодження шкірних покривів;
  • Після закінчення скрабування на тіло наноситься зволожуючий молочко або лосьйон;
  • Приготований скраб від врослого волосся в домашніх умовах бажано використовувати відразу весь, але дозволяється його зберігання в холодильнику не більше 2-3 днів.

Як бачите, приготування скрабу проти врослого волосся в домашніх умовах зажадає від вас мінімальних витрат фінансів, сил і часу, а ефект від нього досягається досить швидко. Використовуйте скраб для профілактики регулярно перед депіляцією і тоді назавжди зможете забути про існування такої проблеми як врослі волосся.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com