рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Поради: що можна і що не можна робити перед пологами?

  1. Чи варто приймати дорогі ліки під час вагітності?
  2. Побічні дії магнезії
  3. Чого не варто робити під час пологів?
  4. Чи потрібно робити клізму перед пологами?
  5. Голити чи перед пологами зону бікіні?
  6. Вправи йоги перед пологами для вагітних
  7. Проблеми великого міста і електроприлади біля ліжка

Продовжуючи тему усвідомленої вагітності і дітородіння, сьогодні ми поговоримо про те, що можна і що не можна робити перед пологами. Деякі поради, можливо, будуть корисні в питанні підготовки до природних пологів, а також допоможуть в ухваленні рішення, де краще народжувати - вдома чи в пологовому будинку . Продовжуючи тему усвідомленої вагітності і дітородіння, сьогодні ми поговоримо про те, що можна і що не можна робити перед пологами

Нагадаю, я продовжую розповідати про рекомендації та радах по дітородіння, почутих на лекціях професійного лікаря-акушера і за сумісництвом практикуючого йогина.

Чи варто приймати дорогі ліки під час вагітності?

Отже, що можна і що не можна робити перед пологами? Ще одна проблема, на яку вказує наш знайомий йогін, це те, що лікарі так чи інакше захочуть на вас заробити.

Тому часто вам будуть пропонувати ті чи інші ліки, іноді навіть без особливої ​​потреби, крім того, часто побічні дії багатьох з них, особливо найдорожчих і найновіших ліків, ще в достатній мірі не вивчені. Тому подумайте, чи варто приймати дорогі ліки під час вагітності, перед пологами?

Ну, а щеплення - взагалі особлива тема. Нехай я кілька забігаю вперед, але не можу не сказати про це. 100% рекомендацій абсолютно всіх опитаних лікарів і експертів, крім офіційних медиків, звичайно, висловилися проти будь-яких щеплень як таких, особливо для новонароджених дітей.

Майже всі говорять, що у дітей ще банально не сформувався імунітет, щоб боротися з хворобами і вірусами, і невідомо як ті чи інші щеплення позначаться на дитину при його подальшому розвитку. Більш того, навіть один з постійних глядачів нашого каналу вже написав в коментарях, що його дитина померла в 1,5 року, швидше за все від щеплень.

Так що думайте самі, але особисто ми в цьому пункті також повіримо експерту. Особливо враховуючи, що багато хто навіть знайшли в цьому елемент змови для зменшення населення планети, а деякі просто бажання лікарів і держави зайвий раз на нас заробити.

Крім того, як не сумно, йог стверджує, що прийом батьками деяких ліків в подальшому може призвести до виникнення синдрому Дауна або даунізму у дитини.

Або, наприклад, виклику швидкої допомоги при спазмах матки і її гипертонусе, загрозу викидня або передчасних пологів вагітної, швидше за все, запропонують вколоти або магнезію, або якийсь більш дорогий імпортний препарат, який нібито має менше побічних ефектів.

Але весь фокус у тому, що деякі замінюють магнезію препарати дійсно можуть добре подіяти в цей час і зняти спазми.

Але деякі з них, які він назвав, цілком можуть через час, коли ви вже давно про їх прийом забудете, і коли дитині вже буде досить багато місяців, проявитися у вигляді психічних відхилень або відставання дитини в розвитку.

Це природно буде не дуже приємним сюрпризом для матері. А чому це сталося, вона вже точно не здогадається. Лікарі точно скажуть, мовляв, такі гени неправильні ви передали своїй дитині.

Чому, ким і навіщо це може робитися, - це вже інше питання, можливо, ми його якось обговоримо, але в цілому офіційні лікарі і самі не здогадуються про такі довгострокових побічних діях.

Тому запропонують вам кращі, на їхню думку, ліки максимально переконливо, на що ви, швидше за все, потрапите і вже траплялися не раз. Так чи варто приймати дорогі ліки під час вагітності?

Адже не секрет, що хімічних і при цьому нешкідливих ліків не існує взагалі, і якщо воно щось лікує, воно обов'язково щось та калічить.

І проблема в тому, що не завжди навіть лікарі знають, чи перевищить користь той збиток, який ви заподієте своєму організму прийомом навіть потрібного і правильно виписаного ліки.

Тому наша порада, що не можна робити перед пологами: взагалі по можливості не варто приймати ліки під час вагітності. Тим більше ліки, дії яких ви не знаєте і в яких не впевнені, але якщо приймаєте, то краще найдешевші, які не гормональні і не антибіотики.

Побічні дії магнезії

А якщо вам замість магнезії запропонують в 10 разів дорожчий і більш надійний препарат, а прийняти щось буде терміново треба, то краще вибирайте магнезію. Про побічну дію її вже більш-менш відомо, хоч їх і чимало.

Наприклад, магнезія може викликати пригнічення дихання у дитини, і він потихеньку почне задихатися. Крім того, побічною дією магнезії є зниження артеріального тиску у дитини і інші ефекти. Це вважається нормою, тому після прийому магнезії дійсно краще трохи полежати в лікарні під наглядом.

Але ось з імпортними і дуже дорогими аналогами краще взагалі не пустувати, так як в даному випадку всупереч всім приказками може програти саме найщедріший.

Їх побічні ефекти взагалі маловивчений, і не варто допускати, щоб їх випробували саме на вас, а вже було таке й не раз, що препарати скасовували через страшні побічні ефекти, які вже виявлялися на десятках, якщо не сотнях породіль.

Так що самий вірний і надійний спосіб в наш час - це просто не хворіти і вести здоровий спосіб життя, який ми вам і радимо. Тоді вам не доведеться приймати дорогі ліки під час вагітності.

Чого не варто робити під час пологів?

Ну, і завершальні проблеми, які можуть виникнути у майбутніх матерів, можуть виникнути саме під час самих пологів. Давайте пройдемося по деяких моментів, що можна і що не можна робити перед пологами, чого не слід робити під час пологів.

Чи потрібно робити клізму перед пологами?

По-перше, наш експерт не рекомендував робити клізму перед пологами, хоча лікарі зазвичай робити її, навпаки, рекомендують. І начебто це логічно, банально ваші какашки НЕ будуть лежати на акушерському столі під час пологів, а так, як я розумію, буває практично завжди. Так чи потрібно робити клізму перед пологами?

За мудрим повчанням нашого акушера-йогіна слід, що природа взагалі не дурна тітка і нічого ніколи даремно не робить. З чого випливає, що якщо саме таким, нехай і дивним, способом був влаштований жіночий організм, значить це напевно комусь потрібно і для чогось корисно.

Взагалі він називає великим міфом і помилкою, що приймати пологи після клізми в рази приємніше лікаря, так як він сам не раз приймав пологи. Каже, що так набагато неприємніше, бо начебто самих оформились какашек, звичайно, немає, але є дивна в'язка і липка токсична рідина, що ще гірше.

Виникає вже фізіологічна проблема з тим, що у жінки пологовий канал знаходиться безпосередньо над куприком, і коли дитина виходить, як це і повинно бути, головою вперед, то він обов'язково б'ється об копчиковую кістка шийними хребцями і отримує травму.

Природно, цю травму в такому віці не розрізнить жоден лікар, але от з часом вона, звичайно ж, дасть про себе знати.

Кажуть, що сьогодні у 90% людей є проблеми зі зміщенням так званого хребця «атланта», і цілком можливо, що дана проблема у багатьох з'явилася саме в результаті даного неприродного способу народження.

Крім того, до пошкодження атланта може привести і інший момент дітонародження, коли лікар, допомагаючи дитині вийти з матері, бере його в районі голови, щоб витягнути або трохи повернути.

Цього треба усіма силами уникати і стежити за лікарем, так як у дитини хребці ще зовсім не сформовані, і до травми може вести взагалі будь-, навіть найменше, необережний рух. Це важливий момент у питанні, чого не варто робити під час пологів.

Адже ціна помилки тут досить висока, наслідки можуть проявлятися до самої старості, якщо дитина, звичайно, до неї взагалі доживе з порушеним кровообігом головного мозку.

Голити чи перед пологами зону бікіні?

І останнє з того, що я запам'ятав із тих цікавих неявних дрібниць, яким ніхто не надає особливого значення, але які все ж не варто робити під час пологів, це голити перед пологами лобок і інтимну область.

Призначення цього ритуалу взагалі не дуже-то легко розумно пояснити. Швидше за все, лікарям так куди приємніше спостерігати голу жінку на їхньому столі, або як варіант, щоб дитина або лікар не заплутався в волоссі.

І начебто, так, так ви будете виглядати на столі красивіше. Але якщо для вас цей візуальний момент не так важливий і принциповий, то краще взагалі залишити все як є спочатку, так як в теорії, якщо голити волосся безпечною бритвою або епілятором, то завжди утворюються різні мікропошкодження на шкірі. А згодом це різні запалення і печіння пошкоджених ділянок.

Чоловіки знають про цей ефект печіння, і це одна з причин, чому вони так часто користуються різними кремами і одеколонами після гоління. Про це говорить і реклама, що пропагує застосування цих засобів, мовляв, особа після гоління іноді практично горить. Але і у жінок відбувається при голінні там абсолютно те ж саме. Так чи варто голити перед пологами зону бікіні?

Адже в результаті цього печіння і мікротравм шкіри відбувається деяке, нехай і не завжди значне і помітне, але підвищення температури в даній області. Також це невелике запалення підвищує температуру і безпосередньо в матці, що теж може не кращим чином позначитися на полегшенні процесу дітонародження, і навіть на саму дитину.

Взагалі будь-які зайві запалення в організмі жінки, а особливо при вагітності, в будь-якому випадку не є корисними, тому голити перед пологами зону бікіні взагалі не рекомендується, ну або хоча б замінити цю процедуру якийсь більш безпечною.

Наприклад, волосся можна підстригти акуратно ножицями або використовувати звичайну чоловічу електробритву з тримерами. Потрібно постаратися максимально безпечно постригтися їм, по можливості не торкаючись шкіри.

Вправи йоги перед пологами для вагітних

Ось, власне, основні поради щодо поведінки перед пологами від даної людини, які мені вдалося витягти з пам'яті. Звичайно ж, крім рясних рекомендацій по харчуванню, різним позиціям (асанам) з йоги, які він дуже настійно рекомендував робити жінкам для полегшення процесу дітонародження, та й просто для здоров'я.

Давно доведено, що фізична форма і розтяжка також дуже сприятливо впливають на полегшення пологів, тому вправи йоги перед пологами для вагітних дуже важливі. Давно доведено, що фізична форма і розтяжка також дуже сприятливо впливають на полегшення пологів, тому   вправи йоги перед пологами для вагітних   дуже важливі

Можу порекомендувати одну з таких позицій з йоги, яку за його словами можна робити вагітним все 9 місяців, аж до самого початку сутичок.

Ця нехитра фізична практика, зміцнюючи і розтягуючи потрібні м'язи, і повинна максимально полегшити ваші пологи. Вправа це дуже просте і природне, воно нагадує процес сидіння в сільському туалеті без унітаза, а просто з діркою в підлозі. Приблизно як на фотографії.

Проблеми великого міста і електроприлади біля ліжка

Можливо, саме завдяки подібним дрібниць сільські жителі, не розбещені зайвими благами цивілізації, найчастіше є більш здоровими і витривалими, ніж міські.

Так що навіть якщо ви живете в місті, все одно не забувайте про регулярні заняття спортом, природно без надмірних фізичних навантажень, особливо на пізніх термінах вагітності.

Плавання, йога, легкі розтяжки, гуляння на свіжому повітрі, натуральне збалансоване і правильне харчування, про який ми ще поговоримо трохи пізніше, і інші приємні і здорові дрібниці, - ось що можна і потрібно робити перед пологами. Ця рада ви напевно чули вже часто.

Також треба максимально зменшити кількість шкідливих випромінювань на дитину, наприклад, не заряджати мобільні телефони та інші гаджети поруч з собою. Сучасні міні зарядки дуже шкідливо впливають на людину, так як вібрують просто на неймовірно високій частоті.

А ще більш згубно випромінювання впливають на постійно розвивається організм дитини, в якому має бути мінімальна кількість помилок при діленні клітин.

Заряджайте свої прилади на кухні або в передпокої, природно, в той час, коли вас там немає. І вже точно перестаньте робити це поруч з собою вдень у робочого столу або навіть, як деякі здогадуються, залишати на зарядці телефони на всю ніч поруч зі своєю головою біля ліжка.

Взагалі при вагітності не носите мобільні телефони поруч з собою, так як вони, ясна річ, теж дуже негативно впливають. Давно доведено на практиці, що якщо дзвонити на 3-5-7 мобільних телефонів постійно, то яйце, розташоване між ними хвилин через 10-15 звариться майже повністю не набагато гірше, ніж в мікрохвильовці.

Мікрохвильовки, до речі, теж неймовірно шкідливі для здоров'я. Можете подивитися в інтернеті подібні відео або навіть самостійно провести експеримент у себе вдома.

Хоча чого вже там, ми в принципі і так кожен день проводимо подібні експерименти над собою. Тому хоч при вагітності зменшите їх.

Також менше дивіться телевізор, взагалі ніколи не користуйтеся мікрохвильовою піччю, менше сидіть за комп'ютером тощо, все це вам порадить будь-який лікар офіційної медицини, але ясна річ, що ми не послухаємо навіть його, адже нам це не дуже зручно і комфортно.

Приблизно таким способом зручність, здається безпеку і комфорт ми і міняємо на своє здоров'я, і ​​головне здоров'я наших дітей. Ну що робити, такі сьогоднішні реалії великого міста з усіма його плюсами і мінусами.

Але ми самі вибрали цей шлях розвитку і спосіб життя, і можу вас запевнити, що абсолютно здоровими ви вже давно не є, що не буде таким і ваша дитина.

Але в будь-якому випадку не все так погано, чим більше з даних рекомендацій і порад про те, що можна і що не можна робити перед пологами, ви зможете виконати, тим здоровіше ви будете.

Тим простіше і з меншими ускладненнями пройде процес народження вашої дитини, і тим щасливішою і усвідомленої життям ви будете жити і далі, причому всієї вашою родиною в повному складі, чого я, звичайно ж, вам від щирого серця і бажаю.

Також не забувайте писати в коментарях ваші питання по темі, про які б ви хотіли почути докладніше в наступній частині. А ще краще розкажіть ваш особистий досвід і перевірені на собі поради по усвідомленої вагітності і природному здоровому дітородіння.

Чи варто приймати дорогі ліки під час вагітності?
Чи потрібно робити клізму перед пологами?
Голити чи перед пологами зону бікіні?
Чи варто приймати дорогі ліки під час вагітності?
Отже, що можна і що не можна робити перед пологами?
Тому подумайте, чи варто приймати дорогі ліки під час вагітності, перед пологами?
Так чи варто приймати дорогі ліки під час вагітності?
Чого не варто робити під час пологів?
Чи потрібно робити клізму перед пологами?
Так чи потрібно робити клізму перед пологами?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com