рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Помазки з синтетичним ворсом. Еволюція і огляд

  1. Класифікація синтетичних кистей для гоління
  2. Друге покоління вузлів - початок 2000-х рр.
  3. Третє покоління - середина 2000-х років
  4. Четверте покоління вузлів з'явилося на початку 2010-2012 роках
  5. Сильні сторони помазків з синтетичним ворсом
  6. Слабкі сторони синтетичних кистей
  7. висновок

Розвиток інноваційних технологій і різні зміни, що відбулися в останні кілька років, привели до проблеми ідентифікації помазків з синтетичного ворсу за такими параметрами, як склад волокон і продуктивність. У цій статті будемо розбиратися в тонкощах пензликів для гоління з синтетичного матеріалу.

Представлені категорії виведені на підставі наступних критеріїв:

  • вид волокна,
  • технологічність,
  • тактильні відчуття,
  • пружність,
  • отримання піни.

Дана класифікація обумовлена ​​розвитком технологій, які впливають на якість фібри, визначають сильні і слабкі сторони синтетики в порівнянні з Помазков з натурального ворсу.

Класифікація синтетичних кистей для гоління

Перше покоління вузлів - 1940-1990-і рр.

Перші синтетичні помазки виготовлялися на основі примітивних нейлонових волокон, які були розроблені в кінці 1930-х років і широко застосовувалися для виготовлення зубних щіток і волосіні.

Характерний колір - білий, кисть жорстка, вузол складається з пучка волосіні і схожий на супер-кабана, який з часом так і не стає м'яким. Кисті першого покоління як і раніше використовуються в одноразових і дешевих Помазков для подорожей, наприклад - Omega White Syntex. Такі жорсткі помазки відмінно підходять для глибокого очищення епідермісу при підготовці в процедурі гоління. Не рекомендується використовувати на чутливій шкірі.

Не рекомендується використовувати на чутливій шкірі

Друге покоління вузлів - початок 2000-х рр.

Фібра другого покоління виготовлялася за технологіями, запозиченим з косметичної промисловості. Ці кисті для гоління були з ворсом, вже більше скидався на натуральний - Фіброві волокно тоншає до кінчиків, а деякі виробники фарбували ворс, домагаючись зовнішньої схожості з натуральними Помазков. Такий тип фібри використовували в ранніх версіях MenU, Body Shop і Parker.

У помазків другого покоління був один суттєвий мінус - при намоканні вузол розпадався по центру. Але і ці кисті для гоління знайшли своїх шанувальників, які обрали їх в якості альтернативи натуральному ворсу. За жорсткості помазки другого покоління являють собою щось середнє між кінським волосом і кабаном.

За жорсткості помазки другого покоління являють собою щось середнє між кінським волосом і кабаном

Третє покоління - середина 2000-х років

Також, як і вузли другого покоління, фібра третього покоління все більше схожий на натуральний ворс - і тепер не тільки зовні, але і тактильно наближається до барсуку. Волокна стали ще тонше, щоб можна було сформувати більш щільний вузол, що значно поліпшило продуктивність помазка.

Постійно вдосконалюючись, фібра третього покоління стала важливим кроком на шляху розвитку синтетичних кистей для гоління. М'якість волокна дозволяє експериментувати з щільністю вузла, що в свою чергу впливає на продуктивність і тактильні характеристики помазка.

З розвитком синтетичного волокна, багато великих компаній, такі як Jack Black, Three Band TGN, Kent Silvertex і інші, які спеціалізуються на виробництві помазків з натурального ворсу, стали розробляти і помазки на основі фібри 3го покоління, щоб поряд з новими виробниками помазків з синтетики позначити свою присутність в цьому сегменті ринку.

Справжній прорив у вдосконаленні синтетики 3го покоління зробила німецька фірма MUHLE - один з найбільших виробників помазків і бритвених аксесуарів в світі. Унікальність фібрового волокна MUEHLE полягає в тому, що розробникам вдалося створити кисть, яка не тільки виглядає як натуральний борсук, а й веде себе як ворс категорії Silvertip. Цей тип фібри можна виділити в окреме покоління версії 3.5.

Четверте покоління вузлів з'явилося на початку 2010-2012 роках

Дане покоління створено на базі фібри покоління 3.5, волокно більш вузький до кінчика, що дозволило добитися ще більшої м'якості, при цьому не втрачаючи пружності ворсу. Такі характеристики дозволили поліпшити якість збивати піни. В хронологічному порядку даний тип волокна з'явився у кистей HIS, у MUEHLE - фібра Silvertip версії 2 , І у компанії Frank Shaving Pur-Tech. На даний момент ще не створили синтетики перевершує за своїми характеристиками фібру 4 покоління.

З огляду на той факт, що на ринок виходить все більше гравців, як виробляють власні вузли, так і використовують вузли, що поставляються більшими виробниками, створення синтетичних кистей для гоління нового покоління - це всього лише питання часу.

З огляду на той факт, що на ринок виходить все більше гравців, як виробляють власні вузли, так і використовують вузли, що поставляються більшими виробниками, створення синтетичних кистей для гоління нового покоління - це всього лише питання часу

Сильні сторони помазків з синтетичним ворсом

Економічна витрата коштів для гоління. При найближчому розгляді натуральний ворс має нерівності і лусочки, які в процесі збивання піни поглинають воду і продукт (мило, крем). На відміну від натурального ворсу, фібра щільніша і гладка, що дозволяє збити піну з використанням меншої кількості мила або крему, оскільки саме волокно на утримуватиме ні воду, ні засіб для гоління. Саме тому у фібрових помазків відсутня проблема з кальцификацией (білий наліт, що утворюється на натуральному ворсі в процесі використання)

Синтетичне волокно міцніше, ніж натуральний ворс. Наприклад, якщо ви хочете ретельно помасажувати шкіру до гоління, щоб домогтися глибокого очищення і кращої підготовки щетини, то в даному випадку більш доречно вибрати помазок з фібри і можна не турбуватися про пошкодження кисті. Вся справа в тому, що натуральний ворс складається з білкових волокон, які навіть при правильних умовах догляду і зберігання піддаються природним процесам розпаду. На відміну від натуральних помазків фібра набагато довговічніша і не настільки вимоглива в догляді.

У синтетичному Помазков рівномірна концентрація ворсу. Якщо взяти помазки з фібри з однаковим вузлом, держаком і куполом, то відмінностей практично не буде. У той же час два однакових помазка з натурального ворсу можуть мати незначні відмінності навіть при однаковій кількості ворсу в вузлі.

Синтетика витримує вищу температуру. Звичайно, мова не йде про дуже гарячій воді або окропі, але, як ми знаємо, температура більш 45оС зашкодить натуральний ворс.

Слабкі сторони синтетичних кистей

Тактильні відчуття. Синтетика 3 покоління - відмінна і м'яка, фібра 4 покоління ще більш м'яка на кінчику, але вони все одно не забезпечують ті ж відчуття, що і натуральний борсук.

Затримка води. Це як раз той випадок, коли один і той же параметр може виступати і як сильна і як слабка сторона. Оскільки нерв не утримує вологу і не віддає її в процесі, підхід до збивання піни буде дещо іншим, ніж з помазком з натурального ворсу.

Утримання тепла. Синтетика втрачає тепло швидше, ніж натуральний ворс, тому, якщо ви любите теплу піну, краще використовувати помазок з натурального ворсу.

Варіація жорсткості. Помазок з натурального ворсу може бути більш м'яким або жорстким в залежності від часу замочування перед процедурою гоління. Фіброві помазки не потребують замочуванні, оскільки вони не вбирають воду і, відповідно, на їх жорсткість це ніяк не вплине

Традиція. Помазки з натурального ворсу є більш традиційними для класичного вологого гоління. У той час, як помазки з синтетики представлені далеко не у всіх виробників.

висновок

Сучасні фіброві помазки - справжній прорив в області гоління. Довговічні і невибагливі в догляді, вони практично відразу знайшли своїх шанувальників і поціновувачів. Але, незважаючи на використання високотехнологічних матеріалів у виготовленні аксесуарів для класичного гоління, традиційні помазки з натурального ворсу завжди залишаться в пошані у вет-шейвера.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com