рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Небезпечна бритва зі змінними лезами

  1. Що таке небезпечна бритва зі змінними лезами «шаветка»?
  2. Плюси і мінуси гоління небезпечною бритвою

Все частіше від сучасних чоловіків можна почути про гоління небезпечною бритвою зі змінними лезами, які прийшли на зміну повністю металевому полотну. Вибирають такий спосіб впевнені в собі люди, яким до душі частка ризику навіть у звичайній гігієнічної процедури.

Що таке небезпечна бритва зі змінними лезами «шаветка»?

Раніше цирульники використовували по-справжньому небезпечну бритву, яка була повністю металевою, і її необхідно було правити на спеціальному ремені і точити каменем. Це досить трудомісткий процес, який кілька видозмінився з тих пір, як замість суцільного небезпечного полотна стали використовувати одноразові леза, такі ж, як в «безпечної» бритві.

Назва «шаветка» є ім'ям прозивним і походить від назви німецького виробника таких бритв SHAVETTE. У ній застосовується особливе кріплення половинки леза, яке можна регулювати по висоті.

У деяких шаветках лезо для звичної нам Т-образної бритви, що не змагається, а використовується цілком, адже всередині держателя для леза є спеціальні штирі. Одягнувши лезо на них, зверху його щільно притискають кришкою-держателем, і бритва готова до використання.

Плюси і мінуси гоління небезпечною бритвою

Як і у будь-якого іншого предмета гігієни, у небезпечної бритви є свої позитивні і негативні сторони. Давайте дізнаємося, що ж так приваблює в подібного виду гоління, і кому не слід навіть починати користуватися такою бритвою.

плюси:

  1. Безсумнівно, небезпечна бритва - це данина моді, а значить, людина, що використовує її, завжди хоче бути стильним і це виділяє його з натовпу.
  2. Леза для небезпечної бритви коштують недорого, значно дешевше картрижд з декількома ріжучими полотнами, але від цього вони голять нітрохи не гірше, а часом навіть краще.
  3. Немає необхідності постійно купувати пластикові одноразові верстати в аналогічній упаковці, тим самим беручи участь в забрудненні навколишнього середовища.
  4. Багато користувачів вважають, що шаветка голить чистішим, після неї немає врослого волосків і роздратування .

мінуси:

  1. До небезпечної бритви доведеться пристосуватися, і це відбудеться не в один день, а значить, потрібно бути готовим до численних порізів, іноді глибоким.
  2. Спочатку часу на гоління буде йти досить багато.
  3. Якщо на обличчі є проблемні місця (родимки, шрами) робота з такою бритвою ускладниться.

Відмовитися геть від такої ідеї, або назавжди віддати своє серце небезпечної бритви - особистий вибір кожного представника сильної статі. Але зробити його можна лише спробувавши таке гоління.

Що таке небезпечна бритва зі змінними лезами «шаветка»?
Що таке небезпечна бритва зі змінними лезами «шаветка»?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com