рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Найкращі верстати для гоління чоловічі. Рейтинг верстатів для гоління за версією The SweetHome.

  1. вибір інструмента
  2. додаткові переваги
  3. Який верстат краще?
  4. Gillttte Mach 3
  5. Gillette Fusion ProGlide Rower
  6. Gillette Fusion
  7. Schick Xtreme 3 Sensitive
  8. Bic Sensitive
  9. КРАЩІ станків для гоління ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ:
  10. ЯКИЙ верстат ДЛЯ ГОЛІННЯ ВИБРАТИ?
  11. Gillette Fusion Proglide - ЗАХИСТ ВАШОЇ ШКІРИ
  12. ОДНОРАЗОВИЙ - ОН И ЕСТЬ ОДНОРАЗОВИЙ
  13. ЦІНОВА ПОЛІТИКА
  14. ЕЛІТНІ станків для гоління
  15. ПІДСУМОК:
  16. Скільки потрібно лез в верстаті?
  17. Рейтинг станків для гоління для чоловіків 2017
  18. Можливо вам також сподобається:

Особливістю чоловічого організму є щоденний приріст волосся на обличчі. Але еталон бородатого чоловіка вітався за часів Петра I. У наш час більше шансів сподобатися жінці є у елегантних чоловіків, щодня стежать за своєю зовнішністю.

Якісне гоління можливо тільки при використанні якісного верстата.

Але часте гоління провокує розвиток подразнень на чоловічій шкірі. І серед багатьох чинників одна з причин пов'язана з приладом, яким користуються чоловіки. Можливо, порушується сам процес гоління, але в більшій мірі виною стають неправильно підібрані верстати або тупі леза в них.

вибір інструмента

Іноді у чоловіків немає варіантів, який прилад вибрати - вони користуються тим, що подарували їм на День народження (23 лютого і т.п.). Не завжди цей прилад найкращий. Трапляється, що на вибір верстатів впливає ціна. Але принцип «чим дешевше, тим краще» тут не діє.


Що краще вибрати з розмаїття варіантів

При виборі приладів для якісного гоління слід звертати увагу на їх технічні характеристики. В першу чергу вирішується питання - багаторазовий варіант або одноразовий:

  • Одноразові коштують дешевше, але, виходячи з назви, використовувати леза в них можна не більше одного разу, тому що вони відразу ж тупятся. Звичайно, можна набрати цілу упаковку приладів разового використання, але чи варто? Адже не всі з них мають додаткові пристосувань для поліпшення процедури.
  • Знову ж правильним вибором можна назвати верстати багаторазові, де касети легко знімаються, так що їх при необхідності можна замінити. Краще в них і леза, які довго залишаються гострими. Такими приладами можна голитися неодноразово, періодично змінюючи касету.
  • Щоб і покупку касет для гоління виключити надовго, можна дозволити собі прилади, де леза зроблені з платини. Але такий «вічний» варіант хоч і краще, але не всім виявиться по кишені.

Виходячи зі сказаного, хороший вибір для чоловіків - бритви багаторазового користування. Тут є свої хитрощі, на які також слід звернути увагу.


Верстати з плаваючими головками проти простого.

  • Найкраще купувати касети з плаваючими головками, тому що вони проводять більш щадне гоління. Це зводить роздратування шкіри до мінімуму. Легке натиснення виключає утворення травм на обличчі.
  • Ще менше травмувати шкіру і чистіше її виборювати будуть леза, що рухаються в різних напрямках. Це більш нові моделі, і коштують вони дорожче.
  • Довше за всіх зберігають свою гостроту леза, покриті алмазним напиленням. Такий довговічний і практичний прилад стане хорошим подарунком коханій людині.

Купуючи касети на багаторазовий верстат для чоловіків, потрібно звертати увагу на наявність пом'якшуючих смужок, а також на мікрогребень.

додаткові переваги

Є ще ряд особливостей, які роблять приладдя для гоління більш привабливими для чоловіків, які поминають толк в цьому питанні:

  • Наявність мікрогребня є неодмінною фактором, завдяки якому прилади потрапляють до рейтингу. Це пристосування піднімає волоски, і їх легше збривати, не докладаючи зусиль.
  • Те ж саме можна сказати і про гумових пластинках, розміщених з двох боків від блоків з лезами. Вони додатково змащують шкіру, роблячи гоління краще.
  • Хороші моделі верстатів мають захисну решітку, яка захищає шкіру від порізів.
  • Часто при покупці звертають увагу на систему зберігання - одні оснащені футлярами (що зручно в дорожньому варіанті), інші мають спеціальну підставку. Дешеві ж варіанти не забезпечені такою атрибутикою.


Дешеві ж варіанти не забезпечені такою атрибутикою

Зручна підставка для верстата і помазка.

Знайдуться і любителі голитися з вібрацією, а інших вона буде тільки дратувати. Для кого-то наявність тріммера стане вдалим придбанням, інший чоловік вважатиме це надмірністю. У всьому потрібен індивідуальний підхід.

Який верстат краще?

Для чоловіків випускається безліч верстатів - настільки актуальна ця тема. Тому не дивно, що деякі таблоїди періодично проводять опитування, визначаючи рейтинг даних інструментів.

У російських чоловіків також є поняття про те, що краще:

  • «Gillette Mach3 Sensitive Power Razor» вже давно відомий на ринку, але продовжує конкурувати з новомодними трендами, часто очолюючи рейтинг приладів. Три леза в одному верстаті роблять процедуру швидкого і якісного. При цьому радує і відносно невелика вартість.

Верстат підходить для самої чутливої ​​шкіри . При цьому легко справляється із запущеною щетиною, не викликаючи подразнень. Працює в двох режимах - в ручку вмонтовано батарейки, що створюють за допомогою мікроімпульсів вібрацію, що робить процедуру більш комфортною. Але при бажанні цю функцію можна відключити.

Прилад оснащений зручною ручкою, яка надійно утримується навіть мильною рукою. Леза розташовані таким чином, що їх легко промивати, видаляючи скупчилися волосинки. До того ж даний прилад відмінно поєднується з касетами типу «Sensitive», «Turbo» і «Standard», що вже розширює можливості.

  • «BiC Hybrid Advance 4», незважаючи на те, що вважається умовно одноразовим, входить в рейтинг популярних для гоління. Прилад можна віднести до дорожнього варіанту, укомплектованому 4-ма змінними картриджами. Леза в них за якістю можна порівняти з «Mach3», а ось коштують набагато дешевше. Привертає прилад чоловіків ще й зручною ергономічною ручкою, що створює комфорт при голінні.
  • Деякі користувачі вважають, що «Merkur HD Slant Safety Razor 37C» - найкращий з приладів. Це дозволяє йому не залишати рейтинг, перебуваючи в першій трійці трендових товарів. Даний інструмент поступається тільки своєю швидкістю гоління, на який доводиться витрачати близько 15 хв.

Т-образні верстати «Merkur» відносяться до класики мистецтва брадобрейства. І багато перукарів часто користуються цим приладом, працюючи в салонах для чоловіків. Щоб використовувати його в домашніх умовах, потрібно «набити руку». Але воно того варте - якість гарантована. Леза змінні і коштують недорого.

  • Незважаючи на те, що «Gillette Fusion Proglide Power» випускається тією ж фірмою, що й модель «Mach3», в рейтинг верстат потрапив через якість гоління. Змінні картриджі на даний прилад стоять рази в 2 дорожче свого попередника, тому що самі леза виготовлені з дорогого матеріалу.


Змінні картриджі на даний прилад стоять рази в 2 дорожче свого попередника, тому що  самі леза виготовлені з дорогого матеріалу

Верстат для гоління «Gillette Fusion Proglide Power»

Тому чоловічі прилади купують справжні цінителі для гоління. «Gillette» оснащений плаваючою головкою, яка органічно повторює контури особи, у тому числі навіть найменшу травму шкіри. Оснащений 5-ма основними лезами, що є на даний момент максимальним числом. Є приємне доповнення в якості, розміщеного на зворотному боці верстата - їм можна коригувати вуса і віскі.

  • «Schick Xtreme 3 Sensitive» часто очолює рейтинг одноразових приладів (особливо цінуються вони в Японії). Відноситься модель до класу «люкс» і має плаваючу головку. 3 вістря оснащені пом'якшувальною смужкою з алое вера.

Споживачів в даному верстаті залучають гнучкість бритви, плавно ковзає по контуру особи, зручна ергономічна ручка і низька ціна. Але ось зовнішній вигляд часто відштовхує покупців. Так що виробникам варто попрацювати над дизайном, щоб «Schick» надійно тримав рейтинг приладів.

Бритва незмінний атрибут джентльменського набору. Боротьба з рослинністю на обличчі обов'язкова процедура будь-якого поважаючого себе чоловіка. Тому питання, який бритва краще для чоловіка, був, є і буде залишатися актуальним. При великій кількості марок, форм і видів верстатів для гоління, зовсім не просто зробити правильний вибір.

Інтернет і торгові точки пропонують сотні видів - від дешевих китайських до дорогих ексклюзивних моделей. Але основних, найпоширеніших і користуються найбільшим попитом всього 5.

Gillttte Mach 3

Хороший бритва для чоловіків з трьома лезами. Є індикатор використання змінного леза. Гарний дизайн, зручна ручка власника, плаваюча головка.

  • Зручність гоління - відмінне.
  • Вартість - середня.

Gillette Fusion ProGlide Rower

Відмінний верстат з п'ятьма лезами. Допоможе впоратися з найгустішою і жорсткою щетиною. В наявності зволожуюча смужка і вібратор для більш м'якого гоління. Також є триммер - одиночне лезо для вирівнювання вусів, скроневої області і потилиці.

  • Зручність гоління - відмінне.
  • Матеріал виготовлення - міцний.
  • Вартість - висока.

Gillette Fusion

Такий же відмінний зразок, як і попередня модель. Відсутня вібратор, а в іншому нічим не поступається ProGlide Power. Плаваюча головка, зволожуюча смужка і чудовий дизайн ставить цей верстат на одну з лідируючих позицій. Мінус тільки один - висока ціна.

  • Зручність гоління - відмінне.
  • Довговічність леза - висока.
  • Матеріал виготовлення - міцний.
  • Вартість - висока.

Schick Xtreme 3 Sensitive

Хороший одноразовий станок з плаваючою головкою і трьома лезами. Свого роду, кращий представник сімейства одноразових. Зовнішній вигляд залишає бажати кращого, а в іншому дуже непоганий апарат.

  • Зручність гоління - середнє.
  • Довговічність леза - середня.
  • Матеріал виготовлення - середній.
  • Вартість - низька.

Bic Sensitive

Найдешевший, але аж ніяк, не найгірший бритву. Одноразовий, в прямому сенсі цього слова. Після видалення густий щетини верстат можна викидати, більше він ні на що не придатний. Однак, один раз він свою функцію виконає цілком гідно.

  • Зручність гоління - середнє.
  • Довговічність леза - низька.
  • Матеріал виготовлення - крихкий.
  • Вартість - низька.

Який найкращий бритва для чоловіка - це питання індивідуального вибору. Все залежить від чутливості шкіри, структури волосся, частоти використання та естетичних пріоритетів. Головне, щоб процес гоління приносив задоволення. Також не варто забувати, що міняти лезо потрібно в міру їх зношування, купити леза для бритви можна як в звичайному магазині, так і замовити через інтернет.

Вибирайте бритву з розумом.

Вибір верстата для гоління дуже важливий, практично, як вибір супутниці життя. Адже він буде з Вами у всіх життєвих ситуаціях, допомагаючи підтримувати пристойний зовнішній вигляд. Ми спеціально досліджували безліч сучасних бритв і готові представити вам статтю-гід по найкращим з них, щоб спростити Ваш вибір.

За результатами численних досліджень лідерами в сфері щоденного гоління серед сучасних верстатів є бритви "Gillette". А саме ми говоримо про три знаменитих моделях від цієї компанії - «Gillette Mach 3», «Fusion» і «». Далі, ми докладно розповімо про кожну з них, а також - порівняємо якість гоління і зручність кожної з них.

Дані досліджень ми зібрали в зручній таблиці. Детальніше про сам дослідженні і критерії відбору ми розповімо нижче.

КРАЩІ станків для гоління ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ:

КРАЩІ станків для гоління ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ:

Кількість лез в касеті Загальна оцінка якості 100%

відмінно (5)

добре (4)

добре (4)

Ефективність гоління35%

відмінна

Щоденне гоління Триденна щетина Важкодоступні місця Комфортність гоління

відмінно

Захист шкіри від подразнення 35%

відмінна

Термін служби лез10%

відмінний

Зручність користування20%

Адаптація до контурів особи Заміна касет

відмінна

відмінна

відмінна

Зберігання 4 Частка Оснащення / технічні характеристики Лезо для підстригання + Плаваюча головка + Підставка для зберігання +

ЯКИЙ верстат ДЛЯ ГОЛІННЯ ВИБРАТИ?

Gillette Mach 3


Впевнено утримує лідерство серед сучасних верстатів для гоління Впевнено утримує лідерство серед сучасних верстатів для гоління. Компанія продовжує випускати поліпшені версії, але багато хто з нас залишаються вірні своєму перевіреному помічникові, який збриває як щоденну щетину, так і триденну. Це хороший бритва, який оснащений 3 лезами і плаваючою головкою. А що ще потрібно для гарного гоління?


Заслужено вважається кращим вибором для чоловіків з густою щетиною Заслужено вважається кращим вибором для чоловіків з густою щетиною. 5 основних лез і 1 лезо-тріммер чудово справляються з великою кількістю щетини, забезпечуючи комфортне та якісне гоління. Плю до всього цього - виробники оснастили бритвену головку спеціальної змазує смужкою, яка зменшує тертя бритви і шкіру, зводячи нанівець будь-які можливі роздратування.


Це покращена версія моделі Gillette Fusion Це покращена версія моделі Gillette Fusion. Розробники оснастили її більш тонкими лезами, які забезпечують революційно круте ковзання, додали натуральні масла в змазує смужку, передбачили канали для видалення надлишків гелю або піни, а також - поліпшили лезо-тріммер на зворотному боці касети.

Як Ви бачите, Gillette Mach 3 виглядає трохи застарілим, якщо дивитися лише на результати таблиці. Але це не заважає йому займати лідируючу позицію за популярністю серед сучасних верстатів. Пояснити це можна тим, що багато поліпшення, якими наділені наступні моделі, насправді важливі деяким категоріям чоловіків - з густою щетиною і чутливою шкірою. Вони просто є відповіддю на попит на ринку.

Gillette Fusion Proglide - ЗАХИСТ ВАШОЇ ШКІРИ

Коли мова йде про сучасних бритвах, то чим краще збалансована система - тим чистіше і гладке буде гоління. І справа не тільки в кількості і гостроті лез. Важливий кожен аспект, кожен нюанс, і їх спільна робота. Важливо враховувати не тільки кількість леза, але і знайти правильне відстань між ними, налаштувати кращий кут атаки лез до шкіри.

Під час проведених досліджень було кілька етапів і критеріїв оцінки кожної бритви. По-перше, оцінювався не тільки ефект після щоденного гоління, але і стан шкіри після сбривания триденної щетини. Крім цього, різні ділянки шкіри оглядали окремо. Тобто, оцінювали ефективність не щоках, шиї, підборіддях. Також, пильну увагу приділили відчуттів під час і після гоління: чи було печіння, виникали почервоніння і порізи, чи ні. Краще за інших з цим всім впоралася бритва з головкою «».

Дослідники, щоб нічого не опустити, також порівнювали ефект від гоління нашими трьома бритвами, про які йде мова, з результатами одноразових станків. За захист шкіри від подразнень бритви на картриджі впоралися краще, ніж одноразові. Але, якщо Вам раптом доведеться скористатися одноразовою бритвою - верстат Wilkinson Sword Xtreme3 ​​(Schick) Ваш найкращий вибір.

ОДНОРАЗОВИЙ - ОН И ЕСТЬ ОДНОРАЗОВИЙ

Навіть ті одноразові верстати, система яких не так вже проста, в будь-якому випадку поступаються верстатів зі змінними лезами. Єдиним верстатом, який варто згадати, є Wilkinson Sword Xtreme3 ​​Sensitive. Звичайно, до якості гарною бритви він недотягує, але йому не вистачило зовсім чучуть, так би мовити, щоб отримати оцінку «добре» і хоча б пробувати конкурувати з повноцінними бритвами.

Головними мінусами одноразових станків є їх незручність і неергономічними. Вони занадто легкі, щоб можна було контролювати гоління, занадто маленькі і гладкі ручки незручно тримати, та й сама форма головки не особливо сприяє зручності гоління. Крім цього, утруднене маневрування по контурах обличчя і шиї. А вже про якість лез і зовсім краще промовчати. Чоловікам, які відчували ці верстати, довелося позбуватися від подразнень, почервоніння і врослих волосків. Фахівці радять вдаватися до використання одноразових станків тільки в крайньому випадку.

ЦІНОВА ПОЛІТИКА

Бритва, яка за результатами тесту виявилася кращою, також виявилася і найдорожчою з випробовуваних. Що, в принципі, природно. Але ці гроші з лишком окупаються якістю гоління і терміном служби верстата. Тим більше, якщо порахувати, то використання дешевих бритв насправді обходиться Вам дорожче. Не кажучи вже про погану якість гоління. Краще заощадити на касетах, купуючи їх малим оптом.

ЕЛІТНІ станків для гоління

Для бізнесменів, політиків, відомих особистостей та інших статусних людей кращим вибором будуть верстати від відомих європейських виробників, які функціонують на системах «Gillette». Наприклад Бритви «Edwin Jagger». Ця культова компанія, крім традиційних бритв, пропонує верстати під усіма улюблену систему. Таким чином, Ви вибираєте ручку потрібної форми, розміру і ваги, орудувати якої буде дуже комфортно.

Вартість таких бритв, звичайно ж, буде в рази вище, адже мова йде про елітному сегменті ринку. Але, якщо Вам подобаються системи «Gillette», але не подобається дизайн - це вихід з положення. Ручка, зроблена під слонову кістку або чорне дерево виглядає приголомшливо і займе почесне місце серед Ваших пристосувань для гоління.

ПІДСУМОК:

  • Якщо у Вас немає проблем зі шкірою і щетина нормальної густоти - Вам підійде «
  • Якщо у Вас густа, міцна щетина - краще вибрати «
  • Для чутливої ​​шкіри найкраще підходить «

Сподіваємося, ця стаття пролила світло на всі основні питання. Вибирайте кращий верстат для гоління зі змінними лезами і насолоджуйтеся голінням без подразнень.

Зберегти

Позбутися назавжди від щоденної чоловічої каторги навряд чи вийде. Але процес гоління можна спростити і зробити більш приємним. Для цього потрібно всього-то вибрати правильну бритву. Який верстат для гоління краще для чоловіків, 3 або 5 лез? У чому різниця між моделями, і яка бритва ефективніше справляється зі щетиною?

Скільки потрібно лез в верстаті?

Рекламодавці стверджують, що чим більше кількість лез на бритві, тим чистіше буде шкіра після одного руху. Виробники обіцяють зниження ймовірності появи подразнення шкіри при використанні верстата з великою кількістю лез. На практиці справа йде трохи інакше.

У стандартних чоловічих бритвених верстатах сучасних моделей зазвичай від трьох до п'яти лез. Згідно відгуками, при переході з бритви з одним лезом на моделі з двома лезами поліпшення дійсно помітно. Те ж чоловіки говорять про ефективність трехлезвенной бритви в порівнянні з двухлезвенную.

А ось між бритвою з трьома лезами і бритвою з чотирма гострими поверхнями різниця вже не так очевидна. При зміні бритви на верстат з п'ятьма лезами деякі молоді люди з подивом відзначають зниження якості гоління. За ефективністю дешевий верстат з п'ятьма лезами порівняємо з двухлезвенную бритвою надійного виробника, але ймовірність появи подразнення шкіри після його використання вище.

У чому ж причина? Насправді, в цьому питанні є кілька нюансів:

  1. На ефективність гоління і довговічність верстата впливає якість використовуваних в бритві матеріалів. Верстат з трьома якісними лезами буде ефективніше і комфортніше у використанні, ніж пятілезвенная «китайська» бритва.
  2. Для чутливої ​​шкіри п'яти лез може бути і занадто багато. Хоча рух виконується тільки одне, по шкірі верстат все одно проходить п'ять разів поспіль. Верхній шар шкіри в будь-якій випадку травмується. Після такого грубого впливу без пом'якшувальних бальзамів і кремів не обійтися.
  3. Чим більше лез, тим ширше поверхню головки верстата. А це означає, що в важкопрохідних і мають вигини місцях більш вузький верстат буде проходити краще, зіткнення з шкірою буде щільніше, а значить, волоски будуть збриті буквального в першого разу. У випадку з широкими головками, процедуру, можливо, доведеться неодноразово повторити.

Як правильно вибрати бритва:

  • Звертайте увагу на фірму, яка виробляє товар. Китайські товари часто є більш дешевими за рахунок використання недорогого сировини. Це означає, що на виході ви отримаєте товар не найвищої якості. Але Китай від Китаю відрізняється, і в цій країні є фірми, що займаються виробництвом дорогих, «елітних» верстатів для гоління. Якщо ж напис «made in China» не вселяє вам довіри, зверніть увагу на інші варіанти;
  • Враховуйте індивідуальні особливості щетини і шкіри. Верстат, який підійшов дев'яти чоловікам, десятому може здатися жахливим. Щетина у всіх різна - одні чоловіки можуть дозволити собі голитися раз в три дні, так як волосся росте повільно, при цьому він м'який і не дуже помітний на обличчі. Іншим же «щасливчикам» доводиться повторювати процедуру щодня, видаляючи густий і жорсткий ворс. Доведеться поекспериментувати, відшукуючи той самий, найбільш підходящий варіант;
  • Не женіться за кількістю. Не варто довіряти всьому, що говорять в рекламі. Варто вибирати верстат ні з максимальним, а з достатнім (з особистих відчуттів) кількістю лез. Якщо трехлезвенная бритва добре справляється із завданням, немає особливого сенсу переплачувати за додаткові леза, які будуть шкребти фактично гладку шкіру , Додатково дратуючи її.

Рейтинг станків для гоління для чоловіків 2017


Рейтинг станків для гоління для чоловіків 2017

Виробники станків для гоління борються за лояльність покупців, використовуючи різні маркетингові технології. Вибрати ідеальний верстат, який підходить саме вашому типу шкіри, вийде тільки досвідченим шляхом, але список «претендентів» на тестування можна визначити статистично і звірившись з відгуками тих, хто вже перевірив на собі бритвені верстати популярних марок. У список улюбленців чоловічого населення планети увійшли:

  1. Gillette Mach 3.

Вважається ідеальним станком для регулярного використання. Лез в ньому всього три, але плаваюча головка бритви забезпечує точне повторення контурів особи, що знижує ризик появи роздратування.

  1. Gillette Fusion.

П'ять основних лез і додаткове лезо-тріммер дозволяють подолати довгу щетину.

  1. Schick Xtreme 3 Sensitive.

Бритва має три леза, оснащений прогумованої рукояткою, що запобігає вислизання з рук і зручність використання. Це хороший варіант для тих, хто вважає за краще одноразові верстати.

  1. Bic Sensitive.

Незважаючи на невисоку вартість, цей верстат відрізняється якісним загостреним лезом і зручною ручкою. Ще один плюс моделі - роздратування бритва практично не викликає.

Можливо вам також сподобається:


Шкода і користь контрацептивних таблеток для організму Шкода і користь контрацептивних таблеток для організму. Найкращий контрацептив для жінок в 2015 році

Звичайно, можна набрати цілу упаковку приладів разового використання, але чи варто?
Який верстат краще?
А що ще потрібно для гарного гоління?
Який верстат для гоління краще для чоловіків, 3 або 5 лез?
У чому різниця між моделями, і яка бритва ефективніше справляється зі щетиною?
Скільки потрібно лез в верстаті?
У чому ж причина?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com