рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лазерна епіляція (депіляція) ніг: підготовка і догляд (чи можна голити ноги після процедури)

  1. види обладнання
  2. Переваги лазерної депіляції
  3. Побічні ефекти
  4. Підготовка до епіляції
  5. Показання та протипоказання
  6. Догляд за шкірою ніг після процедури

Лазерна епіляція - це сучасний і ефективний спосіб видалення небажаних волосків на тілі.

На відміну від популярної депіляції , В ході якої видаляється лише зовнішня, надкожная частина волоска, в процесі епіляції відбувається руйнування волосяного сосочка в фолікулі, з якого росте волосся.

Факт! Цей метод дає хороший і тривалий ефект у відношенні волосся, що знаходяться в стадії анагена (зростання), коли волосся з'єднаний з фолликулом через волосянийсосочок і лазер проходить до самого волосяного кореня, унеможливлюючи його відновлення.

Якщо волосся на момент процедури знаходиться в стадії катагена (відмирання кореня) або телогена (випадання волосся), то лазер впливає виключно на тіло волосся. При цьому фолікул залишається незачепленим і через якийсь час з нього знову відростає волосся.

В стадії анагена зазвичай знаходиться до 90% всіх волосся на тілі, але на різних частинах тіла ця кількість різному. Волосся на голові ростуть 2-3 роки, а в стадіях відмирання і випадання знаходяться 3 тижні і 3 місяці відповідно.

Волоски брів ростуть близько місяця, 2 тижні відмирають і знаходяться потім в стадії випадання до 3 місяців.

На ногах всього 20% волосків одночасно знаходяться в стадії анагена, яка триває до 16 тижнів. В стадії телогена волосся на ногах перебувають до 24 тижнів. Тому не буває достатньо всього лише однієї процедури епіляції. Для досягнення потрібного ефекту їх слід робити курсом.

Для досягнення потрібного ефекту їх слід робити курсом

види обладнання

Види лазерів, які використовують в салонах:

  • Рубіновий - «працює» тільки при дуже світлій шкірі і контрастно-темному волоссі;
  • Олександритовий - ефективний навіть при смаглявою шкірі і не дуже темному волоссі;
  • Доданий - проникає в глибину шкіри і руйнує велике число фолікулів. Ефективний навіть для світлого волосся;
  • Неодимовий - також ефективний при смаглявою шкірі, світлих волоссі і глибоко залягають фолікулах.

Ефективний навіть для світлого волосся;   Неодимовий - також ефективний при смаглявою шкірі, світлих волоссі і глибоко залягають фолікулах

Найпопулярніший з використовуваних зараз - олександритовий лазер, його поступово витісняє більш ефективний - діодний.

Увага! Після епіляції доданими лазером шкіра ніг гладка і ніжна. Після олександритового - шорстка через залишки пошкодженого волосся. Який з них підходить конкретному пацієнтові, визначить косметолог. Доданий добре працює з тонкими м'якими волосками, олександритовий - з товстими і жорсткими.

Лазер ідеально підходить для видалення волосся з стегон і гомілок, оскільки він впливає одночасно на великі поверхні. Він працює безконтактно і швидко. Щоб позбутися від волосся по всій довжині ніг, потрібно провести 6-8 процедур з інтервалом 4-6 тижнів.

Необхідно враховувати, що генетично в організмі може бути закладено більше фолікулів, ніж за все зростає волосків на тілі. Під час впливу лазера вони не пошкоджуються.

Це означає, що з часом, звичайно через 2-3 роки після курсу епіляції, «прокидаються» неактивні фолікули, з яких відростають волосся. Їх небагато, але вони можуть бути помітні. Методи боротьби з ними ті ж.

Переваги лазерної депіляції

  • Лазерна епіляція не порушує цілісність шкірного покриву ніг. Шкіра не відчуває негативного впливу в процесі процедури, а також захищена від роздратування і виникнення рубців;
  • Результат від корекції росту волосся досить високий;
  • Під час проведення процедури пацієнт не відчуває дискомфорту;
  • При дотриманні правил і високої кваліфікації косметолога процедура безпечна і повністю безболісна.

Хлопці! Ми запустили авторське співтовариство на тему здоров'я, фітнесу та довголіття.
Давай разом побудуємо екосистему, яка змусить нас розвиватися, незважаючи ні на що!
Вступай, якщо тобі не байдуже твоє здоров'я!

Побічні ефекти

  • На шкірі ніг можуть виникати опіки внаслідок непрофесійних дій косметолога або застосування неякісного охолодження;
  • Може розвинутися фолікуліт - запальний процес в волосяному фолікулі, супроводжуваний почервонінням і відділенням гною;
  • Факт! Причини розвитку фолікуліту в короткий час після лазерної епіляції - недотримання правил особистої гігієни, надмірне потовиділення, відвідування лазні протягом двох тижнів після процедури або сауни. Лікується фолікуліт шляхом протирання гнійників саліциловим або камфорним спиртом, в рідкісних випадках потрібне хірургічне розтин і видалення гною лікарем.

  • Алергічні реакції на лазерний промінь. Алергія, як імунопатологічні реакція організму може виникнути на будь-який подразник. Тому вона не виключається в разі непереносимості пацієнтом лазерного впливу. Передбачити і запобігти її появу неможливо;
  • Загострення герпетичних захворювань на тлі загального зниження імунітету;
  • Гіперпігментація шкіри ніг. Це надмірно інтенсивна забарвлення шкіри на окремих ділянках в порівнянні зі звичайним кольором і відтінком шкіри. Причина її появи - надмірне продукування меланіну. Зазвичай це ускладнення виникає внаслідок тривалого перебування на сонці до або після процедури, або обумовлюється літнім віком пацієнта;
  • Опіки очей. Самий малопотужний лазер небезпечний для сітківки очей, тому при відвідуванні салону з метою пройти процедуру лазерної епіляції необхідно вжити всіх заходів по виключенню контакту очей з лазерним випромінюванням;
  • Наслідками можуть бути кон'юнктивіт (запальний процес в кон'юнктиві - сполучної оболонці ока), фотофобія або світлобоязнь - хвороблива чутливість очей до світла, сліпота - тимчасова або постійна необоротна.

Підготовка до епіляції

Перед процедурою необхідно видалити волосся з шкіри ніг. Найкраще скористатися тримерами або бритвеним верстатом. епілятор може пошкодити фолікули, тоді ефекту від процедури буде менше, оскільки з відновилися фолікулів, через деякий час, почнуть рости волосся.

Хімічні засоби, на кшталт депіляційним крему, використовувати перед лазерним впливом не рекомендується. Після видалення волосся не можна протирати шкіру містять спирти засобами, мити з милом. Найкраще прополоскати повністю ноги прохолодною водою і промокнути рушником.

Корисна порада! Якщо процедура проводиться влітку, то за 2 тижні до неї, шкіру потрібно оберігати від прямих сонячних променів, механічного впливу скрабів, також не можна відвідувати солярій і використовувати крем для штучної засмаги.

Коли саме потрібно видаляти волоски перед процедурою, залежить від застосовуваного в салоні апарату. Олександритовий лазер ефективний при відростають волосках, тому прибирати їх потрібно за 2-3 дня. Доданий працює тільки з гладкою шкірою, тому депілірованних волоски потрібно в день процедури.

Показання та протипоказання

Процедура зважаючи на високу безпеки рекомендована всім людям, за рідкісним винятком. Високоефективна вона для пацієнтів зі світлою шкірою і темним волоссям.

Такого роду епіляція, потрібна пацієнтам з підвищеним або надмірним оволосіння. Для людей з невеликою кількістю волосся на ногах, розумніше застосовувати інші методи епіляції.

Протипоказання до процедури:

  • Вік до 18 років;
  • вагітність;
  • Світлі, руді або сиве волосся - лазер їх не «бачить», тому процедура для блондинок і русявий не буде ефективною;
  • Цукровий діабет;
  • Імунні захворювання;
  • Онкологічне захворювання;
  • Гострі форми герпесу та інших інфекційних захворювань в стадії загострення;
  • Смаглява від природи шкіра або засмагла ( «свіжий» загар до 14 днів) - лазер розсіється по пігментовані шкірі і не зробить на волосся руйнівного впливу;
  • Множинні родимки в місці епіляції;
  • Свіжі рани, порізи, садна, опіки в місці епіляції;
  • Алергія в стадії загострення;
  • Схильність шкіри до келоїдних рубцювання.

Догляд за шкірою ніг після процедури

Важливо! Після процедури, в шкіру ніг втирається легкими масажними рухами заспокійливий пом'якшувальний крем, наприклад, пантенол. Використовувати спиртовмісні кошти не можна, через ризик пошкодити шкіру.

На жіночих форумах часто задається питання, чи можна голити ноги після лазерної епіляції? Відповіді даються різноманітні і суперечливі. Щоб заспокоїти себе, потрібно задати це питання косметолога, який буде робити процедуру.

Ми рекомендуємо не голити волосся після епіляції ніг лазером, тому що волосся і не буде. 🙂

Ті волоски, що почнуть з'являтися над поверхнею шкіри, - це збережені після процедури відмерлі волосся. Вони випадуть самі, оскільки ні за що не тримаються. Деяким волосках потрібно допомогти вилізти з товщі шкіри, підчіплюючи їх пінцетом.

А ті, що почнуть згодом відростати з непошкоджених фолікулів, необхідно буде збрити або видалити іншим способом, окрім хімічного, перед наступною епіляцією.

Використовувати крему не рекомендується. Вони руйнують тільки ту частину волоса, яка вийшла назовні, залишилися частинки волосся в товщі шкіри можуть призвести до запалення.

Епіляція лазером - відносно недорогий, зручний і безболісний спосіб позбутися від зайвої рослинності на ногах. Щоб отримати максимальний ефект, потрібно уважно підійти до вибору салону і кваліфікованого косметолога, а також правильно доглядати за шкірою ніг до і після процедури.

На жіночих форумах часто задається питання, чи можна голити ноги після лазерної епіляції?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com