рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гусяча шкіра: чому з'являється і як позбутися від мурашок на руках, ногах, шиї та інших частинах тіла

  1. Що це таке і причини її появи у жінок і чоловіків
  2. Як прибрати в домашніх умовах «мурашки» на тілі (руках, ногах, сідницях, шиї і декольте)
  3. пілінг
  4. апельсиновий
  5. соляний
  6. маски
  7. лікування обгортанням
  8. глиняне обгортання
  9. шоколадне обгортання
  10. Креми і мазі
  11. банні процедури
  12. масаж
  13. Коли не можна займатися самолікуванням

Багато людей іноді помічають білі пухирці на шкірі на всіх ділянках тіла, мимоволі з'являються від холоду або під час емоційного збудження. У народі таке явище називають гусячою шкірою, адже воно має велику схожість зі шкурою ощіпанного гусака.

Даний стан може бути миттєвим, а буває регулярним, що приносить незручності і дискомфорт жінкам. Від цієї проблеми можна позбутися, звернувшись в косметичні салони або вдавшись до деяких корисним методам самостійно в домашніх умовах.

Далі в статті ми розповімо про те, чому з'являються мурашки і як це називається в медицині, а також про яких хворобах може говорити гусяча шкіра на тілі у людини і чи можна боротися з нею в домашніх умовах.

Що це таке і причини її появи у жінок і чоловіків

Дрібна висип у вигляді мурашок, яка постійно присутня в житті людини, в медицині називається «фолікулярний гіперкератоз». Гусяча шкіра, з'являється на грудях, руках, ногах, животі, сідницях і інших частинах тіла, означає проблеми зі здоров'ям, які викликані наступними причинами:

  • Недостатньою кількістю вітамінів групи A, C, E, кальцію, цинку.
  • Поганим і незбалансованим харчуванням.
  • Уповільненим обміном речовин.
  • Хронічними хворобами внутрішніх органів.
  • Повільним відлущуванням відмерлих клітин природним шляхом.
  • Спадковістю.
  • Невідповідною і поганий особистою гігієною. У верхньому шарі шкіри знаходиться кератин, який за допомогою косметичних засобів і процедур отшелушивается. Якщо цього не відбувається, пори забиваються - так з'являється ефект гусячої шкіри.

Найчастіше неприємні пухирці розташовані на ліктях і колінах, рідше - на обличчі, шиї і грудей.

Тому, якщо ви помітили, що у вас на тілі вогнищами або плямами проявляється синдром «гусячої шкіри», то перед тим, як приступити до лікування, слід в першу чергу виявити причини його появи.

Чому буває гусяча шкіра на тілі (ногах, руках, шиї), від чого з'являється і в чому полягає лікування цього неприємного явища? Всі подробиці ви дізнаєтеся в цьому відео:

Як прибрати в домашніх умовах «мурашки» на тілі (руках, ногах, сідницях, шиї і декольте)

Регулярна поява неприємних мурашок на руках і ногах приносить великий дискомфорт як жінкам, так і чоловікам. Володарі такого неприємного явища намагаються весь час приховувати під одягом проблемні ділянки тіла, щоб уникнути косих поглядів.

Виникнення гусячої шкіри на інших ділянках тіла відбувається з тих же причин, що на руках і ногах.

Як тільки ви помітили, що білі пухирці стали з'являтися все частіше, слід відразу ж приймати заходи.

Є кілька дієвих способів позбавлення від гусячої шкіри.

пілінг

пілінг

Найефективніший спосіб позбутися від гусячої шкіри на всіх ділянках тіла - це пілінг .

Результат буде помітний лише після десятої процедури.

Пілінг необхідно робити 3 рази на тиждень, курсом в 15 сеансів, інакше можна викликати алергію або сильне роздратування шкіри.

Компоненти, що входять до домашній пілінг, повинні містити фруктові кислоти або насичені ензими, які швидко отшелушивают відмерлі клітини епідермісу.

апельсиновий

Це м'яке і щадне засіб використовують для шкірних покривів рук, ліктів, шиї та обличчя. М'якоть одного апельсина добре розминають, ретельно втирають в шкіру, залишають на 5 хвилин. Потім споліскують ділянки тіла теплою водою, злегка витирають рушником. Цей пілінг також володіє зволожуючим, омолоджуючий ефект.

соляний

У ємність додають 50 г морської солі і кілька крапель оливкової або мигдального масла. Це косметичний засіб агресивно, підходить лише для ніг.

Перш ніж наносити суміш на тіло, шкіру добре розпарюють. Засіб втирають круговими рухами 10 хвилин, потім все змивають теплою водою, змащують зволожуючим кремом. Всі подробиці про пілінг з сіллю ви дізнаєтеся в цій статті .

маски

Щоб забути про гусячої шкіри на сідницях, найкраще приготувати щадні маски.

  1. Одну столову ложку мускатного горіха, по ампулі вітамінів A і E додати в 400 г теплої води, ретельно розмішати. Отриману суміш наносять на епідерміс на 30 хвилин 3 рази в день, а потім змивають теплою водою. Косметичну процедуру проводять протягом 14 днів.
  2. 2 столові ложки сандалового дерева перемішати з 10 г камфорного масла, дати постояти кілька хвилин. Наносять суміш 2 рази в день на півгодини, курс - два тижні.

лікування обгортанням

Процедуру рекомендується робити після пілінгу, тоді ефект буде в кілька разів більше. Обгортання від докучливих білих пухирців можна приготувати з шоколаду, журавлини, косметичної глини, морських водоростей.

З морських водоростей процедуру можна зробити тільки в спеціальних салонах, а з інших ви легко зробите обгортання самостійно в домашніх умовах.

глиняне обгортання

100 г глини розвести в такій кількості води, щоб вийшла консистенція, що нагадує густу сметану. Для поліпшення ефекту можна додати вітаміни A, E або ефірні масла. Засіб наносять на шкіру, покриту пухирцями, обмотують харчовою плівкою, загортають рушником. Процедура повинна проходити 40 хвилин, в кінці потрібно прийняти теплий душ.

шоколадне обгортання

125 г какао-порошку, столову ложку кориці ретельно розмішати зі склянкою теплої води. Нанести суміш на гусячу шкіру, обернути плівкою, а після - рушником або надіти теплі речі на годину. Після закінчення часу все прибрати, обполоснути водою.

Креми і мазі

Замість процедур і різних сумішей, приготованих самостійно, добре допомагають косметичні препарати. Їх відмінність - в тому, що вони вже готові, їх всього лише потрібно нанести на шкіру, де знаходиться фолікулярний кератоз. Багато препаратів не тільки позбавляють від неприємних дрібних пухирців, але ще зволожують, живлять, омолоджують шкірні покриви.

  1. Крем Кератозан 30% фірми Урьяж. У його склад входить сечовина, яка володіє отшелушивающим дією, покращує регенерацію клітин в епідермісі, прискорює загоєння ран. Його необхідно застосовувати 2 рази на день протягом 14 днів.

    Крем Кератозан 30% фірми Урьяж

  2. Крем-гель Lipikar фірми La Roche Posay. Очищає і відновлює після роздратування і сухості шкіру завдяки гліцерину і маслу каріте. Засіб нанести на ділянку шкіри, помасажувати кілька хвилин, змити теплою водою. Використовувати 1-2 рази на добу.

    Крем-гель Lipikar фірми La Roche Posay

  3. Пілінг-мило Rose de Mer фірми Christina. Цей засіб містить натуральні компоненти, які зволожують, відлущують, оновлюють, освітлюють епідерміс. Мило потрібно трохи спінити, нанести на руки, ноги, шию, інші частини тіла на 2-3 хвилини. Після ретельно все обполоснути, витерти. Про інші пілінгу фірми Кристина читайте тут .

    тут

банні процедури

Допомагають позбутися гусячої шкіри лазні, сауни, ванни. Дані методи впливу гарячою парою розм'якшують, очищають від забруднення шкірні покриви, виводять шкідливі токсини, речовини з організму, покращують обмін речовин, нормалізують роботу кровоносної системи.

Щоб отримати максимальний ефект, рекомендується робити лазневі процедури якомога частіше.


Корисно робити один раз в тиждень ванну з різними добавками. Щоб забути про гіперкератозі на сідницях, потрібно насипати у ванну з невеликою кількістю гарячої води 8 склянок вівсянки і перебувати в ній близько 20 хвилин. Після такої процедури епідерміс стає м'якше, ніжніше, а гусяча шкіра пропадає.

масаж

Досить ефективний метод - масаж. Для позбавлення від проблеми підходить вакуумний (за допомогою вакуумних банок) або антицелюлітний (з кремом або без). Вилікує організм від гусячої шкіри і медовий масаж. Рідкий теплий мед наносять на проблемні ділянки тіла, ретельно масажують місця, де знаходяться білі пухирці. Але його можна застосовувати, тільки якщо у вас немає варикозу.

У домашніх умовах можна зробити масажер з вівсяних пластівців. У вовняний носок насипати дві склянки пластівців, опустити його на 3-4 хвилини в окріп. Витягнути, дати охолонути, а після круговими рухами розминати білі пухирці.

Гусяча шкіра - що це значить, як лікувати на ногах, шиї та інших частинах тіла, а також чи можливо позбутися від неї в домашніх умовах? Про все детально ми розповімо тут:

Коли не можна займатися самолікуванням

Не рекомендується лікувати гусячу шкіру самостійно різними народними засобами, якщо у вас є серйозні проблеми зі здоров'ям, адже деякі методи або продукти можуть викликати ускладнення.

Краще звернутися до лікаря з проблемою гусячої шкіри, коли є:

  • спадкові патології;
  • хронічне захворювання;
  • проблеми з травною системою;
  • алергічні реакції.

При правильному і комплексному догляді за своєю шкірою можна швидко і безболісно позбутися від цього явища, яке приносить масу незручностей.

Прикладіть трохи зусиль, і вашу красу не зможе нічого затьмарити, а ви забудете про ці неприємних пупиришках.

Чому буває гусяча шкіра на тілі (ногах, руках, шиї), від чого з'являється і в чому полягає лікування цього неприємного явища?
Гусяча шкіра - що це значить, як лікувати на ногах, шиї та інших частинах тіла, а також чи можливо позбутися від неї в домашніх умовах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com