рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Який тріммер вибрати для бороди і вусів

  1. призначення приладу
  2. Як використовувати прилад?
  3. Види триммеров для бороди і вусів
  4. Правила вибору триммера
  5. Лідери серед виробників
  6. Скільки коштують машинки?
  7. Який тріммер для бороди вибрати?
  8. Philips BT7210
  9. Philips QT4015
  10. Braun BT 5030
  11. Кращі тримери для стрижки волосся в носі і вухах
  12. Wahl 5546-216
  13. Moser 3214-0050
  14. Philips NT3160

У цій статті ви дізнаєтеся:

Чоловіки з великою і пишною бородою, знають, що за нею потрібно постійно доглядати. Допомогти в цьому може такий пристрій як тріммер. Який тріммер для бороди вибрати? Зараз продається багато приладів, і щоб придбати якісну і корисну модель, потрібно ознайомитися з видами даної техніки для стрижки, а за одне і з найпопулярнішими моделями.

У цій статті ми розповімо на що звернути увагу при виборі тріммера для бороди і вусів, а так само покажемо кращі моделі для догляду за носом і вухами.

призначення приладу

Для початку давайте розберемося, що таке тріммер і з чим його «їдять».

Так ось, призначення тріммера - стрижка бороди або вусів. Завдяки зміні довжини стрижки, ви зможете без праці рівняти свою бороду, забувши про ножиці. Любіть триденну щетину? Не проблема! Тример може і таке інше.

Тример не підійде для звичайної стрижки і гоління!

Прилад відрізняється невеликими розмірами і легкістю. Саме тому, він без праці зістриже волоски в самих важкодоступних місцях.

Якщо вам потрібно як мінімум два рази на тиждень стригти рослинність на обличчі, придбайте машинку. Кожен поважаючий себе і свою бороду бородань, просто зобов'язаний придбати тріммер.

Як використовувати прилад?

Встановіть довжину, на яку леза будуть підстригати бороду або вуса. Підключіть електроприлад до мережі і проведіть їм по вусах з бородою. Ви можете як поголити особа, так і підстригти рослинність на ньому. Закінчили? Відключайтеся від мережі і очищайте леза від волосся щіткою (входить в комплект).

Види триммеров для бороди і вусів

Триммери (не ті що підстригають траву, а саме для бороди) можна поділити на три групи:

  • Домашні;
  • універсальні;
  • Професійні.

Як можна зрозуміти з назви, перші - домашні, використовуються будинку і відрізняються не високою вартістю.

Універсальні - можуть голити не тільки бороду. Змінивши насадку, ви легко можете підстригти волосся на голові. Однак, дешеві моделі даного типу не відрізняються якістю, так що доведеться взяти модель по дорожче.

Професійні - призначені для використання в салонах. Кращий триммер для бороди і вусів дорогий, багатофункціональний і зносостійкий. Навчившись, їм можна користуватися роками.

Як вибрати триммер для бороди і вусів і в чому різниця Як вибрати триммер для бороди і вусів і в чому різниця? У ціні. Тому, не варто гнатися за дорогими моделями. Вони багатофункціональні і до них не так просто призвичаїтися. Купуйте звичайний прилад і будете задоволені.

Купуйте звичайний прилад і будете задоволені

Правила вибору триммера

Вибираючи тріммер потрібно дотримуватися наступних правил:

Насадки Насадки. Чим більше в комплекті насадок, тобі більше вартість приладу. Безпосередньо перед покупкою, задумайтеся які саме насадки вам потрібні, що б не переплачувати за непотрібні;

Регулювання висоти Регулювання висоти. Можливість регулювати висоту стрижки є практично у всіх моделях. Однак, важливо звернути увагу на кількість рівнів.

Леза Леза. Леза в машинці можуть бути як зі звичайної стали так з нержавіючої. Тупі леза, доведеться міняти, так як заточити їх самостійно не вийти. Ви прекрасно розумієте, що ціни на запасні частини зараз не малі. Тому, якщо ви впевнено вирішили брати триммер - зверніть увагу на прилади з самозаточуються ножами.

Очищення лез Очищення лез. подібно електробритві , До тріммера застосовують чистки: суху, мокру і вакуумну. Функція вологого очищення передбачає промивання приладу під водою. Найкращою в даному случає буде вакуумна (волоски всмоктуються в резервуар). Але вартість техніки в рази збільшитися.

Час роботи Час роботи. Тример, як і багато електроприладів, працює від акумулятора. У переважної більшості моделей час роботи дотримується 45-50 хвилин. Є такі машинки, які можуть працювати і дві години. Перед покупкою обов'язково дізнайтеся час роботи приладу у консультанта.

Ширина ріжучої частини Ширина ріжучої частини. Чим більше ріжучий головка пристрою, тим краще вона пройде вашу вишукану бороду.

Час зарядки Час зарядки. Зазвичай трімммери заряджаються 3-4 години. Є такі моделі, які заряджаються швидше. Виберіть зручний для вас час. Якщо це не принципово, тоді беріть ті, які заряджаються довше, вони дешевші.

Робота від мережі Робота від мережі. Не всім моделі можуть стригти працюючи від мережі. При виборі тріммера, подумайте чи потрібна вам ця функція. Якщо немає, забудьте про неї. Прилад працює тільки від акумулятора, звичайно може підвести в самий невідповідний момент, зате його можна взяти в дорогу;

Опції Опції. У нових моделях триммеров, з кожним роком, з'являється все більше і більше опцій. Наприклад зараз в приладах можна зустріти таку опцію як лазерний покажчик, який дозволить ідеально пройти лінію бороди або вусів.

Відгуки Відгуки. Перед тим як купувати ту чи іншу модель, обов'язково прочитайте про нього відгуки.

А якщо коротко:

При виборі, прислухайтеся до рекомендацій фахівців. У магазині огляньте асортимент машинок, виберете 2 або 3 і проконсультуйтеся з продавцем з приводу їх характеристик.

Оптимально, коли лезо у приладу для гоління з кераміки, зарядка від мережі і акумулятора. Візьміть його в руку, важливо, щоб його було зручно брати.

Лідери серед виробників

Для початку запам'ятайте марки, інструменти яких не варто купувати: Супра, Аврора, Vitek, Сатурн, Скарлет, Viconte, Оріон, Микма Для початку запам'ятайте марки, інструменти яких не варто купувати: Супра, Аврора, Vitek, Сатурн, Скарлет, Viconte, Оріон, Микма. Вони від китайських і вітчизняних виробників, і вважаються недостатньо якісними. Верстати часто важкі і з великою вібрацією, що неприємно і пропрацюють вони не так довго, як більш якісні аналоги.

Віддайте перевагу маркам: Панасонік, AEG, Браун, Binatone, Філіпс, Clatronic, Ровента, Remington або Зельмер Віддайте перевагу маркам: Панасонік, AEG, Браун, Binatone, Філіпс, Clatronic, Ровента, Remington або Зельмер. Якщо машинка зламається, стане гірше працювати, можна звернутися в сервісний центр і починають.

Кращими марками, яким віддають перевагу професіонали, вважаються: Moser, BaByliss, Gama, Wahl Кращими марками, яким віддають перевагу професіонали, вважаються: Moser, BaByliss, Gama, Wahl. Ці інструменти довго прослужать як в салоні, так і при індивідуальному використанні.

Скільки коштують машинки?

Ціна інструмента залежить від класу, тих. даних, марки, наскільки якісне у нього лезо. Якщо виберете універсальний, то він обійдеться вам в 2,5-3,6 тис. Р. Можна вибрати непогану модель і за 800 р. Верстати, якими приємно користуватися в домашніх умовах, коштують 2-3,4 тис. Р. Інструменти для професіоналів найчастіше стоять понад 9 тис. Р.

Який тріммер для бороди вибрати?

Розглянемо 3 популярні марки верстатів, які допоможуть ефективно позбутися від щетини. Можете придбати аналогічну або вибрати по своїх потребах.

Philips BT7210

Середня вартість - 5 тис. 440 р. Кращий триммер для бороди і ваших вусів має вакуумну систему. Це означає, що коли ви зістригають волоски, вони не падають на підлогу, а всмоктуються в спеціальний резервуар. Він легко знімається і очищається. Розглянемо характеристики, з функціями електроприладу:

  • Завдяки системі Lift & Trim волосся піднімуться і будуть укладатися під потрібним для ножів кутом. Це гарантує рівну стрижку;
  • Леза зроблені з нержавіючої сталі і самостійно заточуються. Змащувати їх не потрібно;
  • Можливість режимів установки довжини (20 довжин зрізів). При виборі довжини, крок в 0,5 мм. Виставляйте потрібне значення від 0,5 до 10 мм;
  • Прилад з вбудованим контейнером. Вакуумною системою всмоктується до 90% волосся;
  • Зарядіть пристрій за 1 год. І воно буде під автономним живленням 1 ч. 15 хв.
  • Є індикатор, який показує ступінь підзарядки в 3 рівнях: на підзарядці, готовий до використання, зарядка не закінчена;
  • Розмір невеликий, зручний. Можна зробити рівніше обриси бороди або вусів;
  • Після завершення стрижки очищається просто. Витрушуйте з резервуара волоски. Леза з нержавіючої сталі зніміть і промийте.

Головні переваги: Головні переваги:

  • Хороша збірка;
  • Працює ефективно.
  • Є можливість вологого стрижки;
  • Гарантія на 2 м

До недоліків можна віднести високу вартість До недоліків можна віднести високу вартість.

До недоліків можна віднести високу вартість

Модель Philips BT7210

Philips QT4015

Середня вартість 3 тис. 40 р. Багато жінок вважають, що чоловіки з щетиною, яка утворюється за 3 дні, виглядають сексуально. Для такого ефекту відмінно підійде ця модель. Інші переваги:

  • Зручно встановлювати певну довжину. Поверніть важіль на 0,5 мм і отримаєте ту саму триденну щетину. Максимальний крок в 10 мм, а мінімальний - о, 5 мм;
  • Ножі з титану. Кінчики, з гребенями у них округлі. Вони вільно ковзають і не дряпають, не подразнюють шкіру.
  • Повна зарядка здійснюється за 1 год. І працює електроприлад 1 ч. 30 хв .;
  • Є індикатор, який показує, наскільки заряджена батарея: повністю, частково;
  • Ножі можна промити водою. Зніміть насадку і виконайте процедуру.

Головні переваги: Головні переваги:

  • Акумуляторні батареї працюють довго;
  • Ножі з титану;
  • Крок за зрізі всього 0,5 мм.

недоліки: недоліки:

  • У гребеня слабкий пластик;
  • Не видно, який зараз заряд.

Модель Philips QT4015

Тепер ви знаєте, триммер для щетини який вибрати?

Braun BT 5030

Середня ціна - 3 тис. 150 р. Браун - німецька компанія. На сегменті ринку, з виробництва засобів для догляду за волоссям, бородою, вусами - старий конкурент Філіпса, з Панасонік. У верстата цієї марки відсутня лазерний рівень і інші функції, які є в більш дорогих моделях, але базові якісні. Розглянемо, що приваблює споживачів:

  • Насадку у вигляді гребеня можна налаштувати так, що вона буде стригти з кроком від 0,5 до 10 мм. Передбачено 20 таких режимів;
  • Акумуляторне пристрій подвійне. Заряджається за 8 год. І без підзарядки верстат працює 50 хв .;
  • Є індикатор, який показує, що батарея заряджена або розряджена;
  • Мережа вибирається автоматично. Електроприлад буде нормально працювати при скачках напруги 110-240 В. Коли є евророзетки, зможете користуватися ним по всьому світу;
  • Верстат можна промити водою.

Головні переваги: Головні переваги:

  • Якісна насадка;
  • Добре заточені і міцні ножі;
  • Середня вартість.

недоліки: недоліки:

  • Довга зарядка;
  • Не можна повністю збрити бороду.

Модель Braun BT 5030

Кращі тримери для стрижки волосся в носі і вухах

Раз вже ми підняли тему триммеров для бороди і вусів, давайте заглянемо в ніс і вуха. У деяких чоловіків буває рясна рослинність в вухах і носі. Хтось нічого не робить, інший підстригає кущі манікюрними ножицями або вискубує пінцетом. Справитися з рослинністю в цьому місці вам допоможе триммер для носа і вух.

Відкрийте кілька інтернет-магазинів і подивіться, які моделі в них запропоновані. Важливо і якість збірки.

Wahl 5546-216

Варто всього близько 15 у. е. Відмінно видаляє рясні волосся в носі або вухах. Працює від батарейок, які купите окремо. У цьому електроприладі є 2 насадки:

  • поршнева;
  • Обертається.

Леза в моделі з нержавійки. Вони чудово заточені. Очищати їх можна водою. Прослужать вам довго.

Прослужать вам довго

Модель Wahl 5546-216

Moser 3214-0050

Вартість близько 20 у. е. Модель, представлена ​​вище, важче цій приблизно в 3 рази. А цей верстат лише 60 За формою як ручка і для роботи потрібна батарейка ААА. Ця техніка кліматична.

Больових відчуттів при використанні немає. Леза можна промити під водної струменем. Які недоліки? Швидко сідає батарейка. Купуйте для Moser 2-4 про запас.

Модель Moser 3214-0050

Philips NT3160

«Philips» є провідною компанією з виробництва таких електроприладів. Зовні прилад виглядає простим, але в ньому є передова ProtecTube. Ця система відноситься до інноваційних. Вона розроблена інженерами Філіпса.

Якщо коротко, то в машинці є 2 леза, завдяки яким час стрижки мінімальне. Волоски не будуть висмикувати. Вбудована сіточка допомагає запобігти порізи. Інші переваги:

  • Корпус прогумований і надійно утримується навіть мокрою рукою;
  • Під проточною водою можна промивати леза;
  • Від 1 ножа до іншого є проріз і завдяки цьому ви швидко смоделіруете довжину бороди, вусів;
  • Для роботи потрібна батарейка АА ( «пальчикова»).

Модель Philips NT3160

Який тріммер для бороди вибрати?
Який тріммер для бороди вибрати?
Любіть триденну щетину?
Як використовувати прилад?
Закінчили?
Як вибрати триммер для бороди і вусів і в чому різниця?
Скільки коштують машинки?
Який тріммер для бороди вибрати?
Які недоліки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com