рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як позбавиться від роздратування на шкірі

  1. Симптоми подразнення шкіри
  2. Народні рецепти лікування подразнення шкіри

Автор nikkor На читання 2 хв. переглядів 5

Роздратування - це звичайна реакція шкіри на зовнішні подразники Роздратування - це звичайна реакція шкіри на зовнішні подразники. Найчастіше це викликається контактом з будь-яким предметом або речовиною. Наприклад, при епіляції або зіткнення в миючими засобами. Як позбутися від роздратування ми розповімо нижче.

Симптоми подразнення шкіри

Різні трави для відвару

Роздратування може з'явиться від абсолютно різних подразників. У деяких випадках, воно буває викликано алергічними реакціями, в інших випадках - тривалим контактом з агресивними хімічними препаратами і миючими засобами.

Симптоми проявляються у вигляді свербежу, припухлості, почервоніння ураженої ділянки шкіри. Зазвичай воно з'являється на місці контакту з речовиною або предметом, які й спровокували роздратування.

Якщо реакція не алергічна симптоми будуть трохи відрізнятися. Шкіра буде сухою і супроводжуватися сверблячкою, висипом або мікроскопічними тріщинами.

Відбувається це через втрати шкірою захисних жирових клітин, які і забезпечують зволоження та антибактеріальний ефект для епідермісу. Потрібно знати, що роздратування знижує захисні механізми шкіри, а запалена шкіра нерідко стає вразливою для інфекцій і заражень. Більш того, шкіра не здатна себе захищати стає легкою здобиччю для алергенів і роздратування переходить в хронічне захворювання. Для того, щоб знизити запальні процеси і усунути роздратування можна звернутися до народних засобів.

Народні рецепти лікування подразнення шкіри

Дівчина миє руки

Мати й мачуха. Ця рослина давно відоме своїми протизапальними властивостями. Для лікування потрібно відвар з 2-3 столових ложок сухого листя рослини. Суміш потрібно нагріти на водяній бані і дати настоятися 15 хвилин. Настій ефективний тільки в свіжому вигляді, коли всі корисні речовини ще міститися в ньому. Намочіть в отриманому відварі рушник і прикласти до подразнення.

Календула. Для настою потрібно кілька ложок суцвіть календули, які потрібно опустити в невелику каструлю з киплячою водою і проварити на повільному вогні. Тримати відвар слід півгодини, а потім дати трохи охолонути і настоятися. Застосовувати потрібно також після приготування. Настоєм можна протерти запалені ділянки або занурити руки, якщо роздратування на поверхні кистей.

Також можна використовувати відвар з листя подорожника або деревію. Рецепт приготування схожий. Подорожник підійде для чутливої шкіри, в тому числі для особи, а деревій для зняття роздратування після гоління або інших видів епіляції.

Мене звуть Віктор, мені 40 років, лікар-терапевт з вищою освітою і стажем близько 15 років. Оцініть статтю: Поділіться з друзями!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com