рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

РЕНОВАТОР - універсальний помічник будівельника або копія Мультімастер?

Передмова

Скажу кілька слів про себе. Чому я взагалі звернув увагу на цей ролик, а не перемкнув канал, як це зробив би будь-яка нормальна людина на моєму місці? Я власник невеликої компанії, що займається поставками різного електроінструменту. Як і будь-який інший власник невеликого бізнесу, я повинен цікавитися всім, що відбувається на профільному для мене ринку. Уже багато років моя компанія займається продажами багатофункціонального інструменту FEIN MultiMaster в Росії, і я особисто відчував його і працював з ним. РЕНОВАТОР - близький аналог Мультімастер за ціною вдвічі меншою. Зрозуміло, я - ні як фахівець, ні як бізнесмен - вже не міг пропустити такий пасаж повз вуха.

Здивувало багато: час, в яке був пущений ролик (я побачив його вранці, на телеканалі «Євроспорт», коли розраховував за сніданком, будучи завзятим велосипедистом, подивитися чергову трансляцію якогось гоночного першості, але нарвався на телемагазин), і його зміст. Справа в тому, що РЕНОВАТОР ставиться до того рідкісного типу інструментів, про які мало хто чого знає. Багато наших клієнтів взагалі не розуміють зміст поняття «осциллирующий інструмент».

Більш того, по російських телеканалах ще ніколи не рекламували нічого подібного. А компанія FEIN взагалі не цікавилася російським ринком на стільки, щоб запускати дорогу телерекламу. А зміст рекламного ролика РЕНОВАТОР було компіляцією того, що свого часу використовувалося для телевізійної реклами FEIN MultiMaste r в Європі і США кілька років тому. І хоч перший імпульс був переключити канал, професійний інтерес взяв гору - і я додивився ролик.

Що було далі

А далі, підкоряючись все того ж професійного інтересу, я вирішив замовити і апробувати РЕНОВАТОР в польових умовах, самостійно. Мене цікавило й те, чи здатний цей інструмент реально виконувати ту різноманітність в общем-то непростих операцій, і то, на скільки його можна порівняти з Мультімастер (відразу обмовлюся - налаштований я був вельми скептично, будучи впевненим, що за ціну вдвічі меншу я не зможу отримати кращу якість), і то, може він робити працювати досить ефективно взагалі.

Щоб зрозуміти всю глибину мого скепсису, мені доведеться порозумітися: робота, для якої створено РЕНОВАТОР, досить складна - операції вимагають потужного двигуна, якісної збірки всього апарату, високоточного редуктора. Всі вони, операції, мені добре відомі - я не раз виконував їх за допомогою Мультімастер, до того ж був свідком і учасником декількох порівняльних тестів з обладнанням інших відомих виробників коливальних інструментів - Makita і BOSCH.

Потім, мені й самому доводилося працювати з цими інструментами. Схема проста: коли я остаточно переконуюся в гідній якості техніки - вона надходить до нас в продаж. РЕНОВАТОР належало пройти той же шлях - благо перший крок був вже зроблений: телевізійний ролик зацікавив мене. Замовлення було зроблено в той же день, а сам інструмент я отримав в понеділок, як і замовляв - з доставкою проблем не виникло. Отримав я ось таку коробку:

Знайомство з РЕНОВАТОР

А ось вміст:

А ось вміст:

Таємниці з технічних характеристик виробник не робив і опублікував їх на коробці:

  • напруга - 230 - 240 В
  • потужність двигуна - 250 Вт
  • частота коливань на холостому ходу 8 500 - 21 000 / хв
  • кут осциляції - 1,4 град
  • вага - 1,5 кг.

Правда, вже в інструкції технічного опису не було (навіщо повторюватися?). Якість картинок залишало бажати кращого - багато речей я розумів чисто інтуїтивно і то тільки завдяки тому, що добре знайомий зі специфікою робіт.

випробування

Випробування - сама «Мякота», як прийнято говорити зараз, - проводилися особисто мною. Як еталон я вибрав, як зазвичай, FEIN MultiMaster , Хоча вірніше було б порівнювати з Bosch GOP 250 , Які мають приблизно таку ж вартість. Порівняння проводилося за різними параметрами, починаючи з якості пластику, кейса й проведення (порівняння вийшло не на користь РЕНОВАТОР - тут немає нічого дивного: за цим критерієм до продукції FEIN не дотягує ніхто).

Уже при першому включенні відчувалася вібрація, сильніше, ніж у будь-якій іншій моделі, що я коли-небудь тримав у руках. Але це ще не недолік - РЕНОВАТОР, може бути, буде використаний один або два рази і переплачувати 5 тисяч рублів за Мультімастер тільки тому, що у нього вібрація слабкіше - нонсенс. Для експерименту я взяв звичайну соснову дошку - з таких роблять палети. При роботі з цим матеріалом у Мультімастер проблем не виникало ніколи.

Прості операції - більше надрізів і різів в дерев'яній дошці стандартним направляючою шиною - були виконані РЕНОВАТОР цілком стандартно, нарікань не виникло. А ось з глухим пропилом в деревині інструмент впорався погано: по-перше, перша спроба не увінчалася успіхом - пропиляти наскрізний отвір вийшло тільки з другого разу; по-друге, апарат відразу став сильно нагріватися; по-третє, РЕНОВАТОР постійно зупинявся, ніби впираючись в якусь перешкоду; по-четверте, посилилася вібрація.

Треба сказати чесно, не завжди і FEIN MultiMaster з першого разу справлявся з роботою. Але це - швидше виняток з правил. Наприклад, одного разу я зіткнувся з тим, що інструмент пару раз вставав - але тоді я різав стару суху модрину. Тоді мені довелося починати все спочатку, проте в результаті отвір було виконано.

Але повернемося до нашого випробуванню. Слідом за обробкою дощок я став експериментувати зі зрізанням цвяхів. Знову-таки взяв ті, що використовуються для палет. І знову невдача - там, де Мультімастер справлявся з 500 цвяхів, РЕНОВАТОР не подужав і двох! Зуби пилки просто сточити об метал цвяха.

Зуби пилки просто сточити об метал цвяха

В FEIN MultiMaster такі полотна (диски) зроблені зі спеціальної швидкорізальної сталі - вони справляються з металевим листом товщиною до 1 мм, не залишають після себе задирок і не дають під час роботи іскор. Полотно РЕНОВАТОР на перший погляд відрізняється від стандартного тільки формою.

Полотно РЕНОВАТОР на перший погляд відрізняється від стандартного тільки формою

Воно впоралося з металом, але робота йшла досить повільно - на пропив довжиною всього 1 см в листі товщиною 1 мм пішло близько 2-х хвилин.

результати

На цьому етапі у мене пропало всяке бажання продовжувати свої експерименти, і я перейшов до висновків. По-перше, абсолютно очевидно, що РЕНОВАТОР - черговий клон Мультімастер. По-друге, виконання вийшло не дуже вдалим, навіть без порівняння з інструментом FEIN (показова ситуація з цвяхами). По-третє, якість полотен залишає бажати кращого - за фактом їх доведеться міняти надто часто, тому ніякої реальної економії, незважаючи на різницю в ціні (РЕНОВАТОР з доставкою по Москві коштує 5850 рублів, FEIN MultiMaster - 10280), немає.

Серйозним недоліком є ​​те, що РЕНОВАТОР не може працювати з витратними матеріалами інших виробників (Мультімастер - може, безпосередньо або через перехідники, але може). Нічого не можу сказати щодо надійності, ремонтопридатності, довговічності РЕНОВАТОР - користувався ним занадто малий час.

Особисто мені бачиться, що РЕНОВАТОР - вкрай невдала модель. У тому ж ціновому сегменті представлений хороший електроінструмент від компанії Bosch - Bosch GOP 250 , Вартістю 5632 рубля (проти 5850 у РЕНОВАТОР). Його переваги - досить висока якість, перевірена часом, і можливість використання витратних матеріалів від інших компаній, не тільки Bosch. Ну і безперечно ця машина ні в якій мірі не може зрівнятися з FEIN MULTIMASTER, в якому втілився унікальний досвід компанії FEIN, накопичений за 40 років застосування осциляційного технології. Завдяки осцилюють приводу і особливо зручним приладдя FEIN MULTIMASTER є виключно універсальним і точним спеціалізованим інструментом. Це відмінний вибір для будь-яких професійних робіт з оздоблення, реставрації та ремонту.

Береснев Євген

Чому я взагалі звернув увагу на цей ролик, а не перемкнув канал, як це зробив би будь-яка нормальна людина на моєму місці?
Навіщо повторюватися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com