рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Манжета люка Bosch Maxx 5 - BOSCH СЕРВІС - майстри ремонту, терміновий ремонт пральних машин, якісні запчастини, майстер поруч, безкоштовна діагностика, ремонт сьогодні, з гарантією, недорого

  1. Як зробити самостійно

Манжета люка Bosch Maxx 5 - це ущільнення, яке не дає воді виплеснутися з бака пральної машини під час процесу прання і полоскання

Манжета люка Bosch Maxx 5 - це ущільнення, яке не дає воді виплеснутися з бака пральної машини під час процесу прання і полоскання. Незважаючи на те, що деталь ця виглядає простий (дійсно, банальне гумове кільце) проблеми з нею виникають досить часто. Манжета зроблена з гуми, а отже, має всі недоліки, властиві цього матеріалу: від часу і впливу агресивних середовищ, гума «старіє» - втрачає свою еластичність, тріскається і, в підсумку, перестає виконувати покладені на неї функції.

Як зробити самостійно

Незважаючи на гадану простоту (манжета знаходиться на увазі), заміна манжети досить нелегка справа, яка зажадає певної вправності і досвіду. Почати хоча б з того, що просто вийняти манжету не вийде: треба знімати передню панель (або, цілком можливо, панель управління і передню панель машинки). Зробити це досить просто, проте може виникнути складність з проводами: при невмілому демонтажі їх можна пошкодити, відірвати, відключити з роз'єму і так далі, так що потім можуть бути проблеми з працездатністю апарату в цілому.

Розглянемо демонтаж і установку манжети люка на прикладі пральної машини Bosch Maxx 5. Bosch Maxx 5 є однією з найпоширеніших моделей пральних машин Bosch, так що саме її приклад буде корисний більшості відвідувачів нашого сайту, а логіка роботи з іншими моделями відрізняється незначно.

В першу чергу, перед ремонтом необхідно переконатися в тому, що машина відключена від електромережі.

Для того, щоб звільнити манжету, необхідно видалити тиснучу пружину, яка знаходиться по периметру ущільнювача, і хомут кріплення манжети. Для цього обережно, щоб не пошкодити манжету, необхідно підчепити її плоскою (шліцьовій) викруткою і акуратно вийняти разом з хомутом. Потім треба загнути краю манжети всередину і закрити люк. Далі - знімаємо передню стінку машинки Bosch Maxx 5.

Для того, щоб зняти передню стінку необхідно спочатку відвернути верхню кришку, а потім витягти касету для миючих засобів, після чого відвернути гвинти і зняти панель управління. Потім зняти нижню пластикову панель. Діяти необхідно акуратно, так як вона кріпиться на пластикових засувках, які легко відламати. Таким чином, ми отримуємо доступ до всіх гвинтів, які тримають передню панель пральної машини. Окручіваем і акуратно знімаємо передню панель. Особливу увагу необхідно звернути на демонтаж системи блокування люка. Провід блокування треба акуратно від'єднати.

Після того, як передня панель знята, ми отримуємо доступ до внутрішнього кріпленню манжети. Воно так само представляє з себе пружинний хомут, який необхідно вийняти разом з манжетою.

Нову манжету необхідно встановлювати зливними отворами вниз, строго стежачи за їх становищем при встановленні. Натягувати манжету на бак починаємо зверху, продовжуючи потім вліво і вправо. Після того, як манжета натягнута на кромку бака, встановлюємо внутрішній хомут. Його встановлюємо так само зверху, поступово розтягуючи в сторони. При цьому необхідно, щоб хомут потрапив в спеціальний паз.

Подальшу збірку машини виробляємо в зворотному порядку. Після того, як встановлена ​​передня стінка, надягаємо на неї зовнішню частину манжети і закріплюємо хомутом. Хомут одягаємо з верхньої частини, вставляючи в поглиблення дротяну частина хомута, а потім розтягуємо пружину хомута в сторони, заправляючи її в технологічне поглиблення.

На перший погляд, заміна манжети люка Bosch Maxx 5> - це не так вже й складно, проте без досвіду і вправності тут не впоратися. Тому довіряйте ремонт складної побутової техніки професіоналам: викликати майстра .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com