рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фени BOSCH

  1. Якими можуть бути фени
  2. Також прилади поділяють за типом сушки волосся:

У кожній родині напевно є таке незамінний пристрій, як фен. Ним користуються не тільки жінки, а й чоловіки, адже в холодну пору року з мокрою головою ніхто не виходить на вулицю. Для прекрасної половини людства більше важливий не сам процес сушіння, а можливість в домашніх умовах виконувати стильні укладки.

Виробників подібної побутової техніки досить багато, але ми радимо звернути увагу на компанію BOSCH, продукція якої відрізняється надійністю, функціональністю і комплектується великою кількістю насадок Виробників подібної побутової техніки досить багато, але ми радимо звернути увагу на компанію BOSCH, продукція якої відрізняється надійністю, функціональністю і комплектується великою кількістю насадок.

В інтернет-магазині TOPSTO ви можете купити фени різної модифікації, випущені цим або ж іншими торговими марками з доставкою по Криму.

Якими можуть бути фени

Сучасні пристрої прийнято поділяти на три основні класи:

Перші два типи активно застосовуються в побуті, а ось третій вид також використовують і в салонах краси, так як апарати профі класу комплектуються великою кількістю насадок і здатні витримувати тривалі навантаження.

Також прилади поділяють за типом сушки волосся:

  1. Концентратори. Вони оснащені однією насадкою, що візуально нагадує конус, кінець якого нагадує щілину в перерізі. Повітря за допомогою такої насадки можна направити на певне пасмо. І зазвичай такі моделі мають невеликі масу і габарити.
  2. Дифузори. Насадка такого приладу нагадує широку пластину з пальчиками, крізь які проходить потік теплого повітря. Тепло рівномірно розподіляється по поверхні голови і прилад сушить волосся в щадному режимі, тому ідеально підходить для екстремального застосування. Дуже часто дифузор використовується для додання шевелюрі обсягу.
  3. Стайлер (фени-щітки). Оснащуються допоміжними насадками. Здатні одночасно сушити і розчісувати волосся. Також вони ідеально підходять для створення різноманітних укладок.

Класифікація фенів по форм-фактору

Така класифікація також доречна, адже, наприклад, більшість дифузорів і концентраторів виготовляють у вигляді пістолета, а ось щітки найчастіше мають циліндричну форму.

  1. Пістолет. Ручка пристрою розташовується під кутом до корпусу і іноді вона може бути складаний . Такі прилади найчастіше ставляться до професійного типу.
  2. Циліндри / Основна відмінність і перевага - легкий вага і невеликі розміри. Прилади цієї форми максимально зручні для виконання складних укладок, але не володіють високою потужністю.

Переваги техніки BOSCH Компанія виробник побутової техніки BOSCH розробила масу унікальних можливостей, завдяки яким процес сушіння спростився, а волосся після щоденних укладок не пересихали. До таких функцій слід віднести:

  • наявність різноманітних насадок;
  • можливість холодного обдування;
  • кілька потужних і температурних режимів;
  • низький рівень шуму;
  • висока якість матеріалів.

В інтернет-магазині TOPSTO, розташованому в Сімферополі, ви можете ознайомитися з широким асортименту інших якісних товарів, включаючи машинки для стрижки, епілятори, манікюрні набори , Прилади для укладання волосся і іншим.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com