рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зробити скрапбукінг-альбом своїми руками. Покрокова інструкція та майстер-клас.

  1. типи альбомів
  2. Кількість сторінок
  3. Основа для альбому
  4. висновки

2015-05-24T15: 52: 47 + 03: 00

Автор:

Орлин Олександр Андрійович

24.05.2015

Для того, щоб зробити гарний фото-альбом за допомогою техніки скрапбукінгу, необхідно розбиратися в сучасних умовах і можливостях цього стилю рукоділля. Перед початком роботи, нам слід визначитися з тим, який зовнішній вигляд буде у нашого альбому.

Перед початком роботи, нам слід визначитися з тим, який зовнішній вигляд буде у нашого альбому

Існує кілька популярних стилів, якими ви можете скористатися:

  • Шеббі шик
  • Вантажний
  • американський
  • Дитячий

І пр.

типи альбомів

типи альбомів

Перед тим, як почати роботу над скрап-альбомом, необхідно визначити, з якими фотографіями ми будемо працювати. Це можуть бути готові фотографії, або ж фотографії, що вставляються в альбом під спеціальні місця. Варто відзначити, що з готовими фотографіями робота проходить значно простіше, а підібрати до них прикраса набагато легше. У випадку ж із другим варіантом, підбір фотографій відбуватиметься хаотично.

Кількість сторінок

Кількість сторінок

Далі, нам необхідно визначитися з кількістю використовуваних фотографій в нашому майбутньому альбомі. Від цього ми будемо вирішувати, скільки сторінок буде в майбутньому альбомі, а також вирішимо питання з палітуркою.

Якщо ви вибрали роботу з готовими фотографіями, попередньо роздрукуйте їх і використовуйте як ескіз.

Кількість фотографій визначає альбомний формат, а також розмір палітурки. Існують різні варіації альбомів. Міні-альбом поєднує в собі 5-6 фотографій розміром 10 на 15 сантиметрів. При цьому, на розвороті використовується 1-2 фотографії. В такому випадку, кількість сторінок з фотографіями сягатиме 3-5 листків. Формат сторінки визначаєте ви, але рекомендований варіант - Половина листа А4, або 15 на 21 сантиметр. Можна скористатися палітуркою кільцями, або використовувати техніку шкіряного палітурки. Папір для пастелі або картон стане основою для нашого альбому.

Основа для альбому

Основа для альбому

Оформлення майбутнього альбому і його основи може відбуватися за допомогою різних матеріалів. Ідеальним рішенням може стати картон або легкий картон. Для майбутнього палітурки робляться спеціальні отвори, через які можна пропустити кільця або спеціальні стрічки. Книжковий палітурка воліє використання картону переплетеного або пивного варіанту.

Якщо вам необхідно зробити більший розмір альбому, то необхідно використовувати формат аркуша А4. На сторінку буде виходити від 2 до 3-ох фотографій розміром 10 на 15 сантиметрів, або одна - розміром 13 на 18 сантиметрів. У такому випадку, краще чергувати розташування фотографій.

Закріплення відкриваються фотографій - це особливий процес. Для цього можуть знадобиться різні інструменти, серед яких:

  • анкер
  • Атласна стрічка
  • шнурок
  • брадс

та інші рішення.

Для вкладених фотографій варто використовувати щільний варіант картону, щоб фотографія була захищена від пошкоджень. Обкладинка і підкладка нашого фото-альбому повинна складатися з щільного паперу, щоб рухатися об'єкти нашого альбому не пошкоджує структуру сторінок.

висновки

Скрапбукінг альбому своїми руками - необхідне заняття для любителя виробів. Ці стандартні рішення допоможуть вам зробити якісний альбом, який буде зберігається у свого господаря тривалий час. При цьому, альбом слід оформити за допомогою Скрапбумага, прикрасити різними штампами і можливо, скористатися марками в якості прикрас.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com