рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

AUTO.RIA - Дні безпеки в АІС-Запоріжжя від Renault: дитяча поліцейська академія

AUTO.RIA.com
2017-09-21 12:42

Дні безпеки в АІС-Запоріжжя від Renault: дитяча поліцейська академія

23 вересня в рамках днів безпеки від Renault в офіційному дилерському автоцентрі АІС-Запоріжжя буде організована «Дитяча поліцейська академія Renault». В рамках заходу дітям в інтерактивній і цікавій формі нагадають, як потрібно поводитися на дорозі, щоб їх шлях був безпечним і комфортним.

Тема безпеки на дорогах особливо актуальна восени, коли діти йдуть до школи і їм необхідно нагадати основні правила поведінки на дорогах. Тому команда АІС-Запоріжжя разом з компанією Renault в Україні організовує «Дитячу поліцейську академію Renault» в нашому автоцентрі по вулиці Південне шосе, 8.

В академії буде проведено навчальний курс з безпеки з лекціями про правила дорожнього руху для дітей. Особливістю курсу є його інтерактивність і простота, щоб кожна дитина могла зрозуміти основні правила і легко їх запам'ятати.

Крім навчального матеріалу дітей чекає незвичайна форма його засвоєння - розіграш сценки з правилами дорожнього руху. Такий підхід в навчанні викликає інтерес навіть у самих маленьких дітей і забезпечує просте запам'ятовування важливого матеріалу.

Після проходження курсу з безпеки кожен курсант отримає жетон і диплом, які свідчать про проходження «Дитячої поліцейської академії Renault».

Також дітки зможуть поласувати смачними пригощань і зарядитися позитивними емоціями.

Під час навчання дітей, батьки зможуть:

  • більш детально ознайомитися з автомобілями Renault;
  • пройти тест драйв автомобілів Renault;
  • зарезервувати і купити автомобіль Renault;
  • дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;
  • оформити кредит на придбання автомобіля або аксесуарів за допомогою власної програми кредитування Renault Finance;
  • отримати консультацію кваліфікованого фахівця -
  • представника офіційного дилерського центру Renault.

Детальну інформацію про проведення «Дитячої поліцейської академії Renault» дізнавайтеся в автоцентрі АІС-Запоріжжя, г. Запорожье, ул. Південне шосе, 8, або по телефону (061) 280-30- 06.

У 2016 році бренд Renault зайняв 1е місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Два роки поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентними цінами, власною програмою кредитування Renault Finance і кваліфікованої дилерської мережі.

* Дата проведення заходу є індивідуальною для дилерського центру. Детальну інформацію слід уточнювати у дилера у вашому місті.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com