рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

8 способів, як газована вода знищує твою красу

Про шкоду газованої води знають усі. І тим не менше, продовжують бити солодку водичку літрами, особливо в літню спеку. Не будемо нагадувати в черговий раз про загрозу цукрового діабету, гастритів і виразки шлунка. Але жінки дорогі! Адже ви дбаєте про свою зовнішність? І що ви будете робити, коли дізнаєтеся, що газована вода і краса - речі несумісні? ..

Не так давно японські вчені опублікували шокуючі результати багаторічних досліджень. Виявилося, що газовані напої завдають вдвічі більшої шкоди жіночому організму в порівнянні з чоловічим. Зокрема, з'ясувалося, що споживання однієї склянки газованої води в день підвищує ризик ішемічного інсульту у жінок на 80%. Непоганий «доважок» до вже доведеним негативним ефектам солодкої води на шлунок, кишечник, печінку, нирки і підшлункову залозу?

А адже це ще далеко не весь шкоду, яку може заподіяти нам газована вода. Вам, дівчата-красуні, присвячений наступний розділ.

1. Газована вода шкідливо впливає на зуби. Під впливом містяться в напоях і консервантів зубна емаль починає набувати жовтий відтінок і руйнуватися. Підвищена кислотність призводить до того, що ясна стають більш чутливими. Іншими словами, у любительок нездорового пиття ніколи не буде натуральною красивою і здоровою посмішки. Якщо ж ви не можете втриматися від спокуси, можна порадити тільки одне: пити напої через соломинку, щоб мінімізувати їх контакт із зубами.

2. Хочете гарні шовковисте волосся - не пийте консерванти. Використовуються в газованих напоях речовини укупі в поєднанні з фосфорною кислотою швидко вимивають з організму кальцій, магній і цинк - то, що необхідно нам, зокрема, для пишної шевелюри.

3. Цей же ефект призводить і до проблем зі шкірою. Активно «допомагають» і що містяться в напоях вуглеводи, через які шкіра стає млявою і набуває сальний наліт. На такій шкірі часті висипання, вона швидше «старіє».

4. Доведено, що регулярне і непомірне споживання газованої води призводить до проблем з вагою і ожиріння. Причина - підвищений вміст цукру. Глюкоза викликає почуття голоду - тому чим більше ви п'єте газованої води, тим більше хочеться. Цукор відноситься до числа легкозасвоюваних вуглеводів, які при попаданні в організм швидко відкладаються у вигляді жирових відкладень на найпомітніших місцях. Щоб поправитися на 1 кілограм, достатньо протягом місяця випивати щодня по 1 склянці газованого напою.

Про шкоду газованої води знають усі

znayukakpohudet.ru

5. Ще одна поширена жіноча проблема - целюліт, який представляє собою застійні явища в підшкірно-жировому шарі. Боретеся з целюлітом? - можливо, варто просто обмежити споживання цукру і вуглеводів?

6. Споживання газованої стимулює моторну діяльність кишечника і створює ризик підвищеного метеоризму. Не дуже приємно - погодьтеся.

7. Хімічні добавки, які використовуються для поліпшення смаку, запаху, кольору, можуть спровокувати алергічні реакції. Кому цікава панянка з вічно сльозяться очі і шморгає носом?

8. Моральний стан. Вміщені в газованій воді хімічні елементи виснажують запаси серотоніну (так само відомого як «гормон щастя»), що сприяє розвитку маніакальної депресії і провокує напади паніки.

Фахівцями доведено, що у людей, щодня випивають по два літри газованої води, спостерігається зниження працездатності, втома, напади нудоти і втрата апетиту. Причиною цього є зниження калію в крові.

Ну а небезпечніше простий газованої може бути тільки ... газована вода з алкоголем - популярні в останні роки слабоалкогольні коктейлі. Поєднання цукру, алкоголю і газу - справжня отрута для організму. Краще вже пити чистий алкоголь - навіть це менш шкідливо.

Так що, дорогі жінки, вода - звичайна мінеральна вода - наше все. Газована вода - guilty pleasure, і чим менше його буде у вашому житті - тим краще.

Також обов'язково прочитайте:

10 звичок, які тебе старять

4 незвичайних симптому зневоднення, про які ви не здогадувались

15 простих вправ, які зупинять старіння

Адже ви дбаєте про свою зовнішність?
І що ви будете робити, коли дізнаєтеся, що газована вода і краса - речі несумісні?
Непоганий «доважок» до вже доведеним негативним ефектам солодкої води на шлунок, кишечник, печінку, нирки і підшлункову залозу?
Боретеся з целюлітом?
Можливо, варто просто обмежити споживання цукру і вуглеводів?
Кому цікава панянка з вічно сльозяться очі і шморгає носом?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com