рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Проста випічка на сметані - 180 рецептів на кожен день !. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Торт "Зебра" (класичний рецепт)
  2. Бананові кекси в силіконових формочках
  3. Пишний заливний пиріг з яйцем і цибулею
  4. Домашні сочнікі з сиром
  5. Цибулевий пиріг (нереально смачний)
  6. Заливний абрикосовий пиріг
  7. Пиріг сметанний домашній
  8. Заливний пиріг з ковбасою і сиром
  9. Торт "Легко і швидко"
  10. пряники
  11. Торт на сметані
  12. Макове-кокосовий пиріг
  13. Торт на сметані "Чорний принц"
  14. коржики білоруські
  15. Сочники (пиріжки з сиром)
  16. Мармуровий кекс на згущеному молоці
  17. Пиріг "Зебра" на сметані
  18. Печиво з фруктами
  19. Кекс "Зебра" на сметані
  20. Пиріг з сиром і сметаною
  21. Коржики сметанні "Серцеві"
  22. Кавовий кекс на сметані
  23. Пиріг з яйцями і зеленою цибулею в мультиварці
  24. донатси
  25. сметанний хліб
  26. Торт на сметані простий
  27. маннік класичний
  28. Торт "Прага" в мультиварці
  29. Пиріг "Жульєн"
  30. Торт "Павутинка" за ГОСТом
  31. Кята вірменська
  32. Смачний пиріг на сметані
  33. Торт на сковороді зі сметаною
  34. Домашнє печиво на сметані
  35. Капкейкі "Червоний оксамит"
  36. Торт "Сметанник" нашвидкуруч
  37. сметанний пиріг
  38. Різдвяне печиво зі сметаною
  39. Шоколадний трюфельний торт
  40. Випічка з сметани в мультиварці
  41. Торт бісквітний з фруктами
  42. Бездріжджове тісто на маргарині
  43. Новорічний пиріг "Півник"
  44. Торт "Прага" зі сметанним кремом
  45. Вірменська пахлава
  46. Ечпочмак
  47. Бісквіт з какао порошком і сметаною
  48. Пиріг "Чорний принц"
  49. Пляцок
  50. нездобні випічка

ЧИТАЙТЕ Кулінарне співтовариство Li.Ru - Випічка

Проста випічка на сметані

Торт "Зебра" (класичний рецепт)

Це дуже оригінальний і смачний торт, який можна готувати навіть без крему. Тоді це буде пиріг на швидку руку. В даному випадку представлений торт "Зебра" (класичний рецепт) зі сметанним кремом.

Бананові кекси в силіконових формочках

Відмінне ласощі для дітей, дорослих і гостей. Дивіться, як приготувати бананові кекси в силіконових формочках. Чудовий десерт до чаю, який можна готувати на основі різних фруктів.

Пишний заливний пиріг з яйцем і цибулею

Пропоную вам дізнатися, як приготувати пишний заливний пиріг з яйцем і цибулею. Відмінний варіант для щільного, ситного і смачного обіду! Цей пиріг також можна приготувати на святковий стіл.

Домашні сочнікі з сиром

Давайте разом пригадаємо смак сочнікі, які так любили в дитинстві. Вони одночасно були м'які і розсипчасті, з ніжною начинкою. Розповім, як приготувати домашні сочнікі з сиром.

Цибулевий пиріг (нереально смачний)

Думаєте, що цибуля годиться тільки для піджарки в суп або для маринування м'яса? А ось і ні, з нього можна зробити відмінний пиріг. Розповім, як приготувати цибульний пиріг (нереально смачний).

Заливний абрикосовий пиріг

Вам відмінно підійде цей висновок, якщо ви шукаєте, як приготувати заливний абрикосовий пиріг, адже він багато років є моїм улюбленим! Цей простий у приготуванні пиріг підкорить всіх своїм ароматом!

Пиріг сметанний домашній

Якщо ви любите домашню, таку просту і при цьому завжди смачну випічку, тоді поповните свою кулінарну скарбничку ще одним класним рецептом. Мінімум складнощів - і приголомшливий результат!

Заливний пиріг з ковбасою і сиром

Хочу розповісти, як приготувати заливний пиріг з ковбасою і сиром. Це просте і ситне блюдо, яке виручить завжди, коли потрібно щось приготувати на швидку руку з підручних продуктів.

Торт "Легко і швидко"

Мій сьогоднішній рецепт розповість, як приготувати торт "Легко і швидко». Така випічка відмінно підійде до чаю або кави, коли раптово нагрянули гості чи захотілося смачненького до полуденка.

пряники

З дитинства у мене пряники асоціювалися з не дуже-то смачними виробами. Мама їх купувала в магазині, коли не було часу готувати щось до чаю. Але все змінилося, коли я вирішила зробити їх сама.

Торт на сметані

Для всіх любителів апетитною, але нескладної випічки пропоную вельми простий рецепт торта на сметані, який стане відмінним варіантом десерту або доповнить чаювання.

Макове-кокосовий пиріг

Легкий і повітряний макове-кокосовий бісквіт в поєднанні з заварним кремом - просто прекрасне тандем! Аромат кокоса, вершкове післясмак ... Захотілося? Тоді дивіться мій рецепт!

Торт на сметані "Чорний принц"

Звичні нам інгредієнти подарували так багато прекрасних страв. В першу чергу це можна помітити по випічці. Все та ж мука, сметана, яйця і цукор просто незамінні для неї. А якщо додати сметану?

коржики білоруські

Ці традиційні білоруські коржики стануть прекрасним аналогом сметанного печива на вашій кухні. Всі інгредієнти завжди можна знайти у себе в холодильнику, а час приготування - всього 15 хв!

Сочники (пиріжки з сиром)

Смак, знайомий з дитинства! Так, це сочнікі - м'які, ніжні і вологі відкриті з сиром. Ці пиріжки дуже красиві і смачні, тому їх можна приготувати на свято або в будні.

Мармуровий кекс на згущеному молоці

Хочете приготувати цікавий десерт, але при цьому не особливо володієте мистецтвом випічки? За допомогою простої інструкції ви дізнаєтеся, як приготувати мармуровий кекс на згущеному молоці. Ваші близькі будуть раді!

Пиріг "Зебра" на сметані

Дуже простий у приготуванні, неймовірно красивий і справді смачний пиріг "Зебра" на сметані в домашніх умовах - приголомшливий варіант випічки без зайвого клопоту для всієї родини.

Печиво з фруктами

Пропоную вам побалувати себе дуже класним варіантом випічки. Апетитне і нескладне в приготуванні печиво з фруктами в домашніх умовах - прекрасний десерт до чаю. Пробуйте, це просто і смачно!

Кекс "Зебра" на сметані

Багато господинь знають рецепт, як приготувати кекс «Зебра» на сметані, який відрізняється характерним малюнком в розрізі. Можна зробити його на сметані або кефірі (ряжанка), а також з додаванням води.

Пиріг з сиром і сметаною

З усіх видів пирогів я більше віддаю перевагу м'які, з ніжною начинкою. Найчастіше це можливо завдяки тому, що в тісто додається сир. Це передбачає, що випічка буде танути в роті.

Коржики сметанні "Серцеві"

Нещодавно я закупилась в магазині формочками для випічки. Взяла різні розміри і форми. Моїми улюбленими стали "сердечка". Так приємно можна здивувати своїх близьких смачною і красивою випічкою.

Кавовий кекс на сметані

Цей кекс стане справжньою знахідкою для будь-якого любителя кави! Ароматний, ніжний і дуже смачний, він стане яскравою родзинкою будь-якого чаювання. Ось, як приготувати кавовий кекс на сметані.

Пиріг з яйцями і зеленою цибулею в мультиварці

Пропоную вашій увазі смачний і цікавий рецепт, як приготувати пиріг з яйцями і зеленою цибулею в мультиварки. Такий пиріг виглядає яскраво і барвисто, відмінно підходить в якості закуски.

донатси

Хочете приготувати апетитні, повітряні і неймовірно смачні донатси в домашніх умовах? Тоді ви саме там, де потрібно. Цікавий рецепт з покроковими рекомендаціями пропоную вам на замітку.

сметанний хліб

Хочу поділиться з вами цікавим способом, як приготувати сметанний хліб. Випічка виходить дуже легкою, я б навіть сказав - повітряної. Всередині хліб ніжний, а зовні - хрусткий. Приготуйте!

Торт на сметані простий

Сметанник - простий і смачний торт, в основі якого в тесті сметана і в кремі теж. Випікаються окремо коржі, які просочуються потім кремом. Прикрасити такий торт можна фруктами і ягодами.

маннік класичний

Традиційна і улюблена багатьма випічка бажана у кожному будинку. Саме тому настійно рекомендую взяти на замітку цей рецепт, як приготувати маннік класичний. Ідеальний простий маннік.

Торт "Прага" в мультиварці

Якщо ви готуєте випічку не в духовці, напевно вам буде корисно дізнатися, як приготувати торт "Прага" в мультиварці. Десерт є дуже популярним і впізнаваним завдяки своєму яскравому смаку!

Пиріг "Жульєн"

Класичний жульєн - це блюдо, яке вперше з'явилося у Франції, а тепер відомо по всьому світу. Найчастіше його готують в невеликих ємностях порційно, але можна подавати жульєн і як пиріг.

Торт "Павутинка" за ГОСТом

Ностальгія за дитинством неминуча в моєму випадку. А краще за все вона передається вибором страв, які я іноді хочу зробити. Ті самі, які ми всі їли за часів СРСР.

Кята вірменська

Хочете спробувати блюдо вірменської національної кухні? Тоді настійно рекомендую приготувати Кяту. Проста випічка з пшеничного борошна, цукру, сметани і масла. Пальчики оближеш!

Смачний пиріг на сметані

Смачний пиріг на сметані зовсім не обов'язково повинен бути з солодкою начинкою. Спробуйте зробити такий собі закусочний варіант з зеленою цибулькою і відварною яйцем. Відмінне доповнення до тарілки супу!

Торт на сковороді зі сметаною

Торт на сковороді зі сметаною можна приготувати дуже швидко без використання духової шафи. Тортик виходить нехитрим, але дуже смачним. Особливо він ніжний, коли добре просочиться кремом.

Домашнє печиво на сметані

Сметана - це один з улюблених головних інгредієнтів для випічки. Все тому, що на ній виходить дуже м'яке і податливе тісто, яке буде просто танути в роті. Пропоную рецепт печива.

Капкейкі "Червоний оксамит"

Як подати звичайні кексики в красивому вигляді? Звичайно ж, потрібно обов'язково прикрасити їх зверху кремом і посипкою. Однак можна також додати дещо і в саме тісто. Я зараз говорю про харчовому барвнику.

Торт "Сметанник" нашвидкуруч

Гості на порозі або близькі попросили спекти що-небудь до чаю? Поспішаю поділитися дуже простим варіантом, як приготувати торт "Сметанник" на швидку руку. Від такого десерту точно всі будуть в захваті.

сметанний пиріг

Зі сметаною в якості основи виходить дуже м'яке тісто. Воно підійде і для солодкої випічки, і для прісної (наприклад, для пиріжків). Тому я люблю його використовувати на своїй кухні.

Різдвяне печиво зі сметаною

В святкове меню рекомендую обов'язково внести простий і дуже апетитний десерт. Ніжне, хрустке печиво, обсипане цукровою пудрою - це неймовірно успішний варіант для дорослих і дітей.

Шоколадний трюфельний торт

Щоб порадувати своїх рідних і близьких смачним тортиком, зовсім не обов'язково стояти біля плити весь день. Можна приготувати простий і дуже апетитний шоколадний трюфельний торт з бісквітного тіста.

Випічка з сметани в мультиварці

Хочете дізнатися, як приготувати випічку з сметани в мультиварці легко і смачно? Тоді дивіться мій рецепт кексу-пирога з курагою на ніжному сметанному тесті. Це дійсно дуже просто і смачно.

Торт бісквітний з фруктами

Якщо не знаєте, чим порадувати улюблену сім'ю на свято, тоді дивіться, як приготувати торт бісквітний з фруктами. Він завжди виручить, якщо у вас немає ідей щодо десерту на свято.

Бездріжджове тісто на маргарині

Бездріжджове тісто на маргарині застосовується в різній випічці. Ви можете зразу приступати до приготування пиріжків, пирогів, ватрушок, кулеб'як і багато чого іншого, не чекаючи, поки тісто підійде.

Новорічний пиріг "Півник"

Коли дивишся на завзятий символ наступаючого 2017 року - Півника - завжди піднімається настрій. Пропоную вам рецепт, як приготувати новорічний пиріг "Півник". Приємних вам клопоту на кухні!

Торт "Прага" зі сметанним кремом

Для всіх ласунів і любителів шоколаду хочу запропонувати на замітку зовсім нескладний, але дуже класний варіант, як приготувати торт "Прага" зі сметанним кремом. Ніжний, соковитий і неймовірно смачний.

Вірменська пахлава

Ті, хто не уявляє свого життя без домашніх солодощів, обов'язково повинні звернути увагу на цей рецепт. Насичений медовий смак, горіхи і хрусткі коржі - це неймовірно! Готуйте пахлаву!

Ечпочмак

З мого рецепту ви можете дізнатися про те, як приготувати ечпочмак або, як його ще називають, учпочмак. Але сенс один. Думаю, навіть багато хто з вас зустрічалися з цією смачною випічкою з м'ясною начинкою.

Бісквіт з какао порошком і сметаною

Потрібен ідеальний бісквіт для торта? Тоді приготуйте бісквіт з какао порошком і сметаною. Повітряний, із насиченим шоколадним смаком бісквіт не вимагає просочення і відмінно поєднується з масляним кермом.

Пиріг "Чорний принц"

Для всіх любителів апетитною домашньої випічки без особливих клопотів хочу розповісти, як приготувати пиріг "Чорний принц" швидко і просто. Найніжніші коржі, просочені кремом ... Це неймовірно смачно!

Пляцок

Спекти смачний пиріг - це півсправи, а от зробити його красивим не кожному вдається. Я вам доведу, що випічка на кожен день може бути прекрасно виконана не гірше святкової.

нездобні випічка

Якщо ви втомилися від дріжджовий випічки, пропоную спробувати приготувати солодкі і прісні куфлікі. Це смачна здобні випічка, яку можна приготувати як на свято, так і на кожен день!

Краща подяка - процитувати запис;)

Захотілося?
А якщо додати сметану?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com