- Рецепт торта «Баунті" в домашніх умовах
- складові
- Приготування основи торта
- відеорецепт
- Рецепт торта «Баунті» без випічки
- складові
- приготування коржів
  Пропоную вашій увазі два рецепта дуже смачного торта, який за своїм смаком нагадує всім відомий батончик «Баунті». 
  Зазвичай такий торт складається з бісквітного шоколадного коржа, просоченого начинкою з кокосової стружки. 
У цій статті а поділюся з вами класичним рецептом, а також розповім, як приготувати цей чудовий десерт без випічки. Упевнена, що ця легка і ніжна випічка сподобається всім вашим домочадцям.
Рецепт торта «Баунті" в домашніх умовах
Кухонний інвентар: миски, сито, міксер, жароміцний форма, сотейник.
складові
борошно 60 г какао 40 г сир Філадельфія 530 г яйця 2 шт. ванільний цукор 1 пакетик цукровий пісок 90 г оливкова олія 35 мл розпушувач 4 г маршмеллоу 330 г кокосове молоко 220 мл білий шоколад 110 г кокосова стружка 120 г сіль 1 щіпка шоколадні цукерки для прикраси 4-5 шт. шоколадна глазур 1 пакетик
Приготування основи торта
- Насамперед приготуємо корж. Для цього змішуємо 60 г борошна, 40 г какао і 4 г розпушувача. Просіваємо сухі інгредієнти через сито, перемішуємо і відставляємо в сторону.
-   Беремо 2 яйця і розбиваємо їх в чашу міксера.  Додаємо туди 1 пучку солі і 1 пакетик ванільного цукру.  Починаємо збивати яйця на маленькій швидкості, а потім поступово її збільшуємо.  
-   Коли утворюється невелика пена, частинами всипаємо 90 г цукрового піску і продовжуємо збивати на великих оборотах міксера.  Збивати масу необхідно до повного розчинення цукру.  У мене це займає 7-10 хвилин.  
- У яєчну масу частинами додаємо суміш сухих інгредієнтів та перемішуємо лопаткою.
-   З останньою частиною борошняної суміші додаємо 35 мл оливкової олії і добре перемішуємо.  Оливкова олія можна замінити будь-яким рослинним маслом без запаху.  
-   Вистилаємо роз'ємну форму пергаментним папером.  Я використовую форму діаметром 20 см. Виливаємо тісто у форму, розрівнюємо лопаткою і випікаємо 20 хвилин при температурі 190 градусів.  
- Готовий корж дістаємо з духовки, трохи остудити, а потім виймаємо з форми. Ми залишаємо корж на решітці до повного охолодження.
приготування суфле
- Поки випікається корж, займемося приготуванням суфле. У сотейник наливаємо 220 мл кокосового молока і нагріваємо на плиті, щоб воно стало гарячим, але не закипіло.
-   У глибоку миску викладаємо 330 г маршмеллоу.  Його необхідно розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.  Більшу частину гарячого молока виливаємо в миску з маршмеллоу і відправляємо на водяну баню.  Його необхідно постійно помішувати, щоб маршмеллоу швидше розтопити і маса стала однорідною.  
-   Час, що залишився молоко змішуємо з 110 г білого шоколаду і також нагріваємо на водяній бані до повного розчинення шоколаду.  
-   Змішуємо маршмеллоу з білим шоколадом і залишаємо при кімнатній температурі до повного остигання.  
-   В окремий посуд викладаємо 530 г сиру Філадельфія і збиваємо міксером до однорідності.  Невеликими частинами всипаємо 100 г кокосової стружки і продовжуємо перемішувати на маленьких оборотах.  
-   Коли маса з маршмеллоу повністю охолоне, змішуємо її з сирною масою.  Перемішуємо все міксером до однорідного стану.  
збираємо торт
-   Остиглий корж викладаємо в роз'ємну форму, в якій він випікався, а зверху виливаємо готове суфле.  
- Накриваємо форму харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 3-4 години, щоб торт застиг.
- Потім переходимо до прикраси десерту шоколадною глазур'ю. Глазур ви можете приготувати самі або купити вже готову в магазині. Пакет з шоколадною глазур'ю відправляємо в миску з гарячою водою на 5 хвилин.
-   Коли глазур розтане, відрізаємо верхню частину пакетика, акуратно поливаємо торт і розрівнюємо лопаткою.  Так як поверхня торта холодна, глазур буде дуже швидко застигати, тому намагайтеся зробити все швидко.  
-   Посипаємо поверх торта залишилася кокосовою стружкою і прикрашаємо шоколадними цукерками.  
Такий торт можна подавати відразу, з чаєм або кавою. Це відмінний варіант для свята або домашнього чаювання.
відеорецепт
Не пропустіть відео з докладним описом цього рецепта.
Якщо на дворі літо і ви не хочете включати духовку, приготуйте цей чудовий торт без випічки. Десерт вийде дуже легким, смачним і приємно освіжаючим.
Рецепт торта «Баунті» без випічки
  Час приготування: 1 година 20 хвилин. 
  Кількість порцій: 4-5. 
  Калорійність на 1 порцію: 285 ккал. 
  Кухонний інвентар: блендер, міксер, сито, віночок, роз'ємна форма, сотейник, миски, пергамент. 
складові
сухарі 260 г какао 70 г згущене молоко 1 банка яйця 1 шт. крохмаль 55 г ванільний цукор 8 г вершкове масло 110 г рослинне масло 20 мл сир 125 г молоко 525 мл натуральний йогурт 150 г кокосова стружка 150 г сіль 1 щіпка желатин 10-12 г шоколад 65 г
приготування коржів
-   Для початку підготуємо форму для торта.  Беремо роз'ємну форму для випічки, прибираємо дно і ставимо її на тарілку, в якій будемо подавати торт.  Змащуємо олією боки форми і застилає їх пергаментом.  Завдяки рослинній олії, пергамент буде триматися на кільці від форми.  
- Далі переходимо до приготування шоколадної основи торта. 260 г солодких сухарів подрібнюємо в блендері або кухонному комбайні. Сухарі вибирайте без родзинок і посипання.
-   До подрібненим сухарів додаємо 70 г какао і 2 ст.  л.  згущеного молока.  
-   Потім викладаємо 125 г пастоподібного сиру.  Сир обов'язково повинен бути без крупинок.  Його можна перетерти через сито або подрібнити в блендері.  
-   Також додаємо 60 г м'якого вершкового масла.  
-   Перемішуємо масу руками або ложкою до однорідного стану.  Якщо крихта виходить занадто сухий, можна додати ще 1 ст.  л.  згущеного молока або звичайного.  
-   Однорідну, пластичну масу викладаємо в підготовлену форму.  Спочатку руками, а потім ложкою, формуємо рівний шоколадний корж.  Відправляємо його в холодильник, а в цей час готуємо крем.  
Приготування крему для торта
-   Беремо 80 мл молока і додаємо туди 10-12 г желатину.  Розмішуємо все до однорідності і залишаємо на 10 хвилин, щоб желатин набряк.  
-   В сотейник розбиваємо 1 яйце і додаємо залишився згущене молоко.  Потім додаємо туди 8 г ванільного цукру і 50 г крохмалю.  Крохмаль можна брати кукурудзяний або картопляний, а якщо таких не знайшлося, візьміть пшеничне борошно.  
-   Додаємо туди 400 мл молока і ретельно розмішуємо вінцем, щоб маса була без грудочок.  
-   Ставимо сотейник на вогонь і нагріваємо до гарячого стану, не доводячи до кипіння.  Крем потрібно постійно помішувати. 
- Додаємо до рідких інгредієнтів 150 г кокосової стружки і варимо крем на мінімальному вогні до густого стану. За часом це займе приблизно 15 хвилин. Готовий крем викладаємо в миску і змішуємо з вершковим маслом (50 г).
-   Також відправляємо туди набряклий желатин.  Добре перемішуємо крем і залишаємо остигати.  
-   Коли крем трохи охолоне, додаємо в нього 150 г натурального йогурту.  Знову все перемішуємо і переходимо до складання торта.  
збираємо торт
-   Виймаємо з холодильника застиглий корж і виливаємо зверху крем.  Розрівнюємо його лопаткою, а потім знову ставимо в холодильник на 30-40 хвилин, щоб торт повністю застиг.  
-   Поки торт застигає, підготуємо шоколадну глазур.  Викладаємо в миску 65 г чорного шоколаду і заливаємо гарячим молоком (45 мл).  Коли шоколад почне танути, ретельно все розмішуємо, щоб маса стала однорідною і шоколад повністю розчинився.  
- Додаємо в глазур 20 мл рослинного масла без запаху і знову перемішуємо. Завдяки маслу, глазур буде дуже глянсовою і блискучою.
-   Даємо глазурі трохи охолонути, а потім рівномірно заливаємо остиглий торт.  В якості прикраси можна використовувати шоколадні цукерки або кокосову стружку.  
-   Відправляємо торт в холодильник до повного застигання на 4-5 годин.  
відеорецепт
Як приготувати дуже ніжний торт без випічки, ви можете подивитися на відео.
Сподобалися мої рецепти? Тоді не пропустіть чудовий рецепт торта «Графські руїни» або неймовірно смачного торта «Естерхазі» . Тим, хто шукає легкий варіант торта на свято, підійде торт «Монастирська хата» , а також "Чорний принц" . А наостанок хочу запропонувати класичний рецепт торта «Медовик» або не менше смачного торта «Панчо» .
Обов'язково напишіть в коментарях, який варіант торта вас сподобався більше? А також розкажіть, які торти ви готуєте для своїх близьких і поділіться своїми рецептами.
Сподобалися мої рецепти?Обов'язково напишіть в коментарях, який варіант торта вас сподобався більше?
 
								 
								 © 2008-2017 Graalstudio.com
									
									
									© 2008-2017 Graalstudio.com
								
								