рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати печиво на майонезі з покрокового рецептом з фото

  1. Покроковий рецепт печива на швидку руку на майонезі
  2. необхідні інгредієнти
  3. Як правильно вибрати інгредієнти
  4. Поради та рекомендації
  5. Як правильно подавати таке печиво і з чим
  6. Корисні поради

Зміст: 1 Покроковий рецепт печива на швидку руку на майонезе1.1 Необхідні інгредіенти1.2 Як правильно вибрати інгредіенти1.3 Послідовність пріготовленія1.4 Відео рецепта приготування печенья2 ...

Іноді буває так, що приходиш додому, готувати ніби й сил немає, а так хочеться смачненького ... Якщо вам теж знайома ця ситуація, пропоную порадувати себе і домашніх печивом з майонезом - готується воно зовсім просто, а виходить ніжне, що тане в роті, ароматне.

Відірватися від тарілки практично неможливо! Якщо у вас, як і у мене, вдома є любителі майонезного соусу, зробити печиво можна за лічені хвилини, адже особливо складних і рідкісних інгредієнтів для нього не потрібно. До того ж, домашнє печиво на майонезі готується по дуже простому рецептом, і навіть початківці кулінари впораються з цим шедевром.

Якщо чесно, у таких печенюшек є всього два недоліки: по-перше, вони досить калорійні, по-друге, ви ризикуєте постійно бігати на кухню, поки «вкусняшки» не закінчаться. Вас це не лякає? Тоді давайте почнемо готувати!

Покроковий рецепт печива на швидку руку на майонезі

Кухонна техніка: духовка, міксер, блендер, формочки або кондитерський мішок.

необхідні інгредієнти

Продукт Кількість Майонез 180 г Цукор 160 г Маргарин або спред 180 г Яйце 1 шт. Розпушувач 1 ч. Л. Ванільний цукор 10 г Сіль 0,5 ч. Л. Борошно 3-3,5 ст.

Як правильно вибрати інгредієнти

  • Щоб печиво на майонезі було хрустким і розсипчастим, вибирайте соус з більш високою жирністю, наприклад, 50 або 67%. Якщо ж ви готуєте на майонезі з мінімальною жирністю (24-30%), маргарин краще замінити вершковим маслом.
  • Смак печива буде ніжнішим, якщо використовувати вершковий маргарин.
  • Розпушувач можна замінити сумішшю соди і лимонної кислоти.
  • Борошно в рецепті вказана пшеничне, але любителі експериментів можуть змішати її з кукурудзяної - виходить дуже смачно.

послідовність приготування

готуємо тісто

  1. Трохи розм'якшіть маргарин, додайте в нього майонез і збийте до однорідної маси.
    Зміст: 1 Покроковий рецепт печива на швидку руку на майонезе1
  2. Обережно влийте яйце, всипте цукор (звичайний і ванільний), сіль. Знову вимішайте тісто, поки не вийде однорідна маса.

  3. Наступний крок - це додавання борошна і розпушувача. Щоб печиво було більш розсипчастим, змішайте обидва інгредієнти і додайте цю суміш порційно, не припиняючи збивати.

Збірка і випічка

  1. Попередньо підготуйте лист: застеліть його пергаментом, трохи змастіть маслом. Можна використовувати силіконовий або тефлоновий килимок. Тепер можна вибрати один з двох способів.
  2. Скласти тісто в кондитерський мішок і видавити на деко.
  3. Посипати борошном стіл, розкачати тісто (Не робіть його занадто тонким, близько 0,5 см цілком достатньо) і видавити формочками або склянкою печиво.
  4. Прогрійте духовку до 200 градусів і помістіть в неї печиво.
  5. Випікайте до рум'яного кольору - це займає від 10 до 15 хвилин.

Відео рецепта приготування печива

Покроковий процес приготування печива на майонезі показаний в наступному відео. У ньому випічку формують саме за допомогою качалки і формочок.

Поради та рекомендації

  • Як і в разі приготування класичного пісочного печива (Тут ви знайдете покроковий рецепт його приготування з фото), уважно стежте за температурним режимом духовки: в занадто гарячою випічка пересушиться, а в холодній - масло «втече» при нагріванні.
  • Чи не розтоплює маргарин - досить потримати його півгодинки при кімнатній температурі. Для спрощення процесу його можна натерти на крупній тертці.
  • Якщо ви хочете отримати не надто калорійну випічку, краще приготувати морквяне печиво , А не скорочувати кількість жиру в цьому рецепті: тісто буде несмачним.

Як правильно подавати таке печиво і з чим

Така випічка, як і інші ситні рецепти, наприклад, медове печиво або печиво Курабье , Відмінно підходить до чаю, краще всього - зеленому або трав'яному.

Чи знаєте ви? Малюкам такі печеньки можна запропонувати зі склянкою молока або молочним коктейлем. Це відмінна ідея для частування на дитячому святі! Подавати печиво краще трохи теплим, виклавши на велику плоску тарілку

Втім, можете скласти його і в конфетніцу або вазочку, тільки обережно, печиво кришаться.
Якщо ви додасте в тісто менше цукру, подайте до печива варення або пастилу.

Корисні поради

Я б сказала, що така випічка виходить бездоганною, але любителям експериментів можна спробувати трохи доповнити рецепт.

Печиво на настільки нелюба дієтологами майонезі - відмінний варіант для тихого сімейного вечора. Приготувати його можна і для дружніх посиденьок або як перекус під серіал або улюблений фільм. Спробуйте, печена вона дуже просто і легко, а смак здивує навіть гурманів!

Чи робите ви таке печиво? Як би ви доповнили або змінили рецепт? Поділіться своїми міркуваннями в коментарях!

Вас це не лякає?
Чи знаєте ви?
Чи робите ви таке печиво?
Як би ви доповнили або змінили рецепт?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com