рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пінгвін Арт -

  • Складність: нижча за середню
  • Час роботи: 4 години
  • Матеріали: бавовна, мереживо, атласна стрічка, холофайбер, ножиці, форма, швейна машина, нитки, олівець, голка

  • Знаю що "велосипед" вже винайдений, просто показую як я шию ляльку.

    Для зайця нам знадобиться:

    - тканина (однотонна - для тіла, дві різні забарвлення - для одягу)

    - форма;

    - синтепоновий наповнювач;

    - нитки відповідного кольору, фарба для малювання очей (фарба для тканини, якщо такої немає то підійде на перший раз капілярна або гелева ручка)

    - нитки муліне рожевого кольору для вишивання носика, рум'яна для щічок;

    - прикраси: стрічки, підвіски, ґудзики, мереживо, нашивка hand made

    1 1. Переведемо частини тіла на тканину, виріжемо, зшиємо, залишаючи в руках і вушках отвори, вивернемо. Хто діє трохи в іншій послідовності. переводить викрійку на тканину, прошиває, і тільки потім вирізає зшиті деталі. Може бути, кому-то набагато простіше. Відразу скажу що викрійку ручок трохи змінила: закруглений край руки, який пришивається до тіла. Повернувши вуха, гладьте їх так, щоб вони не зім'яли. І набиваємо. отвори зшиті з прихованим швом. 2. Секретний шов пришиває ноги до тіла. Разом з гудзиками пришиваємо ручки. Вуха не шили. 3. Намалюйте маленьке обличчя нашого кролику. Розмітив олівцем очі і намалюємо носик. Ми будемо вишивати носик. Голку введемо через верхівку - то місце куди будуть пришиті вуха. Ми вишиваємо носик і таким же чином виводимо голку через вершину. З решти двох кінців ниток зробимо вузлик. Малювання очей. Якщо в наявності немає акрилової фарби чорного кольору для тканини, то очі можна зробити за допомогою французьких вузликів. 4. Тепер пришиваємо вушка потайним швом. таким чином, вузлики на голові будуть приховані. 5. Давайте почнемо одягати зайчика. Почнемо зі штанцями. Відкрити, вирізати. Я розповім як в цей раз я пошила штанці. злегка різні краю брюк. Отже, я оверложіть краю штанин, пришила зигзагом нитку-гумку (не знаю як вона правильно називається). Потім я сшиваю штани. Пояс вирішила посадити на гумку, тим самим штани будуть знімними. Другий варіант конструкції ременя полягає в тому, щоб зшити трусики прямо до тіла кролика. 6. Не поспішайте, щоб витягнути ноги штанів, якщо ви вирішите зшити їх в моєму майстер-класі, нарядите штани на ноги Тільди. І ось зараз стягнемо гумку яку пришивали зигзагом, зафіксуємо, зайву гумку видалимо. І ми поставимо наші штани до кінця.

    І ми поставимо наші штани до кінця

    7 7. Sarafanchik. Для сарафанчика виріжемо чотири прямокутники. Перший - 20x45 см (спідниця, 45 см - ширина, якщо ви хочете спробувати більше, візьміть більше, якщо навпаки - менше), друга - 7х14 см (фартух), третя і четверта - 3х14 см (ремені). На мої розміри спиратися не варто, все залежить від розмірів ляльки. моя лялька досить велика - близько 40 см, тому мої компоненти сарафана виявилися такими розмірами. 8. Візьміть прямокутник для фартуха, складіть його навпіл і прошийте через бокові шви, виверніть отвір і пристебніть його за допомогою рядка.

    9 9. Нанесіть перон на спідницю посередині, відступаючи від краю приблизно на 1 см. Пришиваємо.

    10. Декоруємо поділ. Я вирішив зшити мереживну косу до краю подолу. На самому Подолі зробила аплікацію у вигляді пташки.

    Зшиваємо сарафан по боковому шву.

    Підгинаємо пояс, прошиває, залишаючи отвір і вставляємо гумку. Прошиваємо лямочкі і вручну їх пришиваємо.

    11. Шапка. Я вирішив зробити шапку з двох кольорових. Викрійку зігнула по навпіл і викроює деталі шапки.

    Викрійку зігнула по навпіл і викроює деталі шапки

    Зайка готовий! Весь одяг вийшла знімна, в подарунок малюкові буде самий раз. Одяг можна буде при необхідності прати або взагалі зшити кілька нарядів.

    Матеріали взяті з вільного джерела: www.livemaster.ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com