рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Випрямлення Keratin Complex Coppola в салоні Celebrity


Все життя я боролася з поганим почуттям заздрості до дівчат з прямим волоссям, які прокидаються такими ж причесаними, як засинають. Цей трюк був мені непідвладний так само, як сальто-мортале гімнастів в Cirque du Soleil. Мій уділ, думала я, сумний: хочеш мати гарний вигляд - витрачай на це купу часу, нервів і грошей.

Шляхом проб і фінансових катастроф було встановлено: брілліантірованія, ламінування волосся та ін полегшують життя на пару тижнів, не більше. Коли в салонах Москви з'явилися різні види кератинового випрямлення волосся , Я, напевно, випробувала їх всі першій. До сих пір з тремтінням згадую ці експерименти. Наприклад, Coco Choco майстер описував, як «вау» і «шик». Але замість шику мене чекав шок. Щастя від прямих і гладких волосся не могло перекрити жах від того, з якою швидкістю вони покидали мою голову. Через рік сталося аж два Brazilian Blowout, і - як підсумок - в два рази більше безнадійно посічених кінців. Залишалося мріяти про Keratin Complex Coppola, який був, як я знала, ніжно любимо Яною Зубцову.

на цю процедуру для волосся , До речі, Яну колись підсадив Алекс Конт, запевнивши, що з волоссям все буде прекрасно. Бачачи тепер Яну щотижня, можу сказати - він її не обдурив. Тому я теж вирішила більше не експериментувати - і пішла на процедуру для волосся до Алексу в салон Celebrity. Ось в такому вигляді:

Все життя я боролася з поганим почуттям заздрості до дівчат з прямим волоссям, які прокидаються такими ж причесаними, як засинають

Волосся вимиті із застосуванням бальзаму

Головне, що мене цікавило - чим Coppola відрізняється від інших засобів для випрямлення і чому ця ж процедура вважається заодно і лікувальної.

Алекс пояснив, що головна відмінність - в тому, що в складі препарату немає формальдегіду і шкідливих дешевих консервантів. Замість них використовуються ті ж добре зарекомендували себе види газу, що і при упаковці харчових нарізок - наприклад, сиру і ковбаси :) Плюс - білок, ідентичний білку, з якого на 90% складається людську волосину. (Хвилина мимими - цей білок витягується з вовни прекрасних овечок).

Тому волосся відновлюються практично повністю, немов ніяких фарбування, освітлення та інших хімічних впливів і не було - така майже собі «пластична операція».

In Vogue Beauty Insider we trust -)

Ефект тримається від трьох до шести місяців, точний термін залежить від якості волосся і подальшого догляду. Чим тонше, суші і пористих вихідні дані - тим довше. Тут же Алекс просвітив, що є процедура експрес-випрямлення, яка за рахунок меншої концентрації кошти тримається близько місяця. При бажанні, наприклад, перед відпусткою можна зробити ще «експрессовей» - всього на 5-6 помивок голови; коштувати це буде значно дешевше.

Моє волосся було вирішено випрямляти і відновлювати по повній - тільки кератин, тільки хардкор! -)

Для початку голову потрібно вимити кислотним шампунем глибокої очистки, щоб «відкрити» зовнішній шар волосини - кутикулу. Кудись адже потрібно запускати дорогоцінний кератин!

Кудись адже потрібно запускати дорогоцінний кератин

Наступний крок: просушити всю масу волосся приблизно на 90%.

Потім Алекс підготував власне кератиновий комплекс ...

Потім Алекс підготував власне кератиновий комплекс

В цій чаші порятунок від усіх - сподіваюся - моїх бід на найближчі чотири місяці

... і почав наносити його на кожне пасмо.

і почав наносити його на кожне пасмо

Я знала, що головний мінус кератинового випрямлення - відсутність об'єму. Він побивається разом з пухнастою - і не відновлюється до тих пір, поки не відросте нове, що не піддавалися процедурі, коріння. До тих пір його практично неможливо зобразити навіть за допомогою начісування.

Я запитала Алекса, чи можна цього якось уникнути? Наприклад, якщо при нанесенні складу трохи більше відступати від коренів волосся? Алекс пояснив, що якщо волосся коротке - такий трюк має шанси на успіх. Якщо довгі, як у мене - на жаль, немає. Волосся будуть настільки насичені кератином, що під їхньою вагою будь-який обсяг впаде. Я зітхнула і вирішила, що, якщо на голові запанує пристойний порядок, решта зовсім не важливо.

Я зітхнула і вирішила, що, якщо на голові запанує пристойний порядок, решта зовсім не важливо

Ще мене цікавило, як процедура поєднується з фарбуванням. Його, як виявилося, можна робити в той же день - кератин запечатає і збереже колір. Хоча є нюанс: тонування можна проводити тільки через три дні; тобто зазвичай послідовність виглядає так: в один день фарбуються коріння, робиться випрямлення, а через три дні клієнтка приходить для тонування по всій довжині.

Всі ці подробиці я з'ясовувала, сидячи ось в такий мілейшей шапочці в очікуванні, поки засіб вбереться у волосся і почне діяти. Ніколи ще не брала інтерв'ю в такому вигляді :))

Ніколи ще не брала інтерв'ю в такому вигляді :))

Такі шапочки сняться мені в кошмарах, починаючи з часів шкільного басейну -)

Через 30 хвилин Алекс витер волосся рушником, щоб зняти надлишки кератину:

Через 30 хвилин Алекс витер волосся рушником, щоб зняти надлишки кератину:

І знову приступив до сушіння, але тепер - витягаючи їх за допомогою круглого гребінця і фену.

Це - найвідповідальніший, як з'ясувалося, момент. Перед процедурою витягування праскою волосся повинне бути абсолютно сухими. Якщо залишиться хоч натяк на вологу - замість оздоровлення отримаємо повний дізастер. (До речі, так треба сушити волосся при будь укладанні з шкідливо-нагрівальними приладами. Так що це варто запам'ятати.)

)

Алекс працював феном CHI Pro, пояснюючи, що його іонна система захищає волосся від пересушування

І ще важлива деталь про кератіновие випрямлення. Уже на етапі сушіння перукар повинен знати, з якого боку ви зазвичай носите проділ, і як, на вашу думку, повинні бути підкручені кінчики - всередину або, навпаки, наверх. Якщо майстер висушить волосся інакше, вони запам'ятають цю форму, і надати їм правильний напрямок після процедури буде неможливо.

Переконавшись, що моя голова абсолютно суха, Алекс дістав праску CHI Dual Voltage і повідомив, що настає найвідповідальніший момент. І краще мені перестати позувати і крутитися в кріслі. Зараз треба домогтися ідеальної гладкості. Все недовипрямленное залишиться таким протягом наступних трьох місяців - і звинувачувати мене не буде кого, крім самої себе.

Все недовипрямленное залишиться таким протягом наступних трьох місяців - і звинувачувати мене не буде кого, крім самої себе

Про всяк випадок я перестаю навіть дихати. Але не перестаю помічати, що Алекс опрацьовує кожну пасмо по всій довжині по 5-7 разів, а кінці - не більше 2-3. Виявляється, вони все ще пошкоджені - з тих пір, як я намагалася знайти нещадний блонд.

Виявляється, вони все ще пошкоджені - з тих пір, як я намагалася знайти нещадний блонд

І нарешті, квінтессенція щастя! У дзеркалі не просто пряме волосся, а надія на три-чотири місяці доглянутого вигляду. Без тонн укладань і витрачених нерви-годин.

На найближчий час у мене зникне потреба в масках і маслах На найближчий час у мене зникне потреба в масках і маслах. Кутикула волосся запечатана кератином, а для полегшення розчісування буде досить і бальзаму. Щоб ефект не зійшов разом нанівець, потрібно використовувати шампуні без сульфатів, парабенів і солей важких металів.

Для підтримки результату я взяла рідні кошти Keratin Complex Coppola. Найбільше у мене надії на незмивний восполнітель кератину Infusion Keratin Replenisher. Він обіцяє відновлювати, ущільнювати і зміцнювати волосся, незалежно від того, робили ви салонне випрямлення чи ні.

На кошти для домашнього догляду буде окремий відгук.

Але головне, що мені потрібно запам'ятати: успіх процедури на 50% залежить від того, як я буду вести себе в найближчі 72 години. Це - час полімеризації кератину, коли мені ні в якому разі не можна: мити голову, робити хвіст, прибирати волосся за вуха, використовувати шпильки і затиски, займатися спортом і іншими хвилююче-потіють заходами. Можна: використовувати сухий шампунь і всіляко підтримувати їх в ідеально прямому стані -) В разі, якщо волосся намокнуть в душі або під дощем, потрібно добре просушити їх феном, і потім опрацювати праскою.

А якщо просто вимити голову через добу, отримаємо ті ж самі неслухняне волосся, тільки здорові і відновлені. (На замітку всім, хто в першу чергу стурбований їх якістю, а не ефектом випрямлення.)

Я бачу результат - і розумію, що заради збереження такої зачіски готова не мити волосся ніколи :)

Я бачу результат - і розумію, що заради збереження такої зачіски готова не мити волосся ніколи :)

Улюблена «до» і «після»:

Улюблена «до» і «після»:

Наступні 72 години я носилася зі своїм волоссям, як з щепленням манту: не руш і не намочи. Перед сном акуратно розкладала їх по подушці, щоб уникнути заломів, і навіть пару раз пройшлася праскою.

Через місяць можу сказати твердо: всі ці заморочки коштували того, щоб обімліти від щастя після першого ж миття голови. В останній раз я бачила своє волосся такими за часів середньої школи. Прямі, м'які, слухняні - ніби я не експериментувала над ними всі ці роки. І навіть не остаточно прилизане до голови (браво Алекс, сякий-такий обсяг все ж зберігся!). Зрозуміти, яке це глобальне щастя, можуть, напевно, тільки ті, хто знає, що таке прокидатися з нераспутиваемим гніздом вже через тиждень після ламінування волосся . Загалом, якщо диво збережеться і далі, ми з Coppola станемо кращими друзями на найближчі кілька років.

PS Так я виглядаю зараз, через майже місяць після процедури. Волосся вимиті із застосуванням бальзаму і висушені феном без будь-яких засобів для укладки і круглих гребінців. Всього за 10 хвилин. Кінці м'які на дотик, не сухі.

Кінці м'які на дотик, не сухі

Салон краси Celebrity - Маяковська: вул. Садова-Тріумфальна, 12/14

Телефон: +7 (495) 374 73 85

Ціна випрямлення Keratin Complex Coppola: від 15 000 до 25 000 рублів.

фото: Alyona Ko

В рамках виставки «Интершарм» 23 жовтня можна буде потрапити до Алексу Конте в якості моделі для презентації його колекції стрижок. Вимоги: волосся середньої довжини або довгі; готовність до фарбування і стрижки (вона не буде креативною - вистригати половину голови вам не будуть, не переживайте -). Ось яскрава ілюстрація стрижок на моделях:

Розклад: 21 жовтня - підготовка в студії (фарбування), 23 жовтня - покази в «Крокус Експо»: перший показ з 11:00 до 14:00, другий - з 14:00 до 17:00
Розклад: 21 жовтня - підготовка в студії (фарбування), 23 жовтня - покази в «Крокус Експо»: перший показ з 11:00 до 14:00, другий - з 14:00 до 17:00. Крім нового кольору волосся і зачіски, обіцяні подарунки від компанії Aloxxi.

Всім бажаючим треба вислати фото безпосередньо Алексу на адресу [email protected].

Читайте також:

Я запитала Алекса, чи можна цього якось уникнути?
Наприклад, якщо при нанесенні складу трохи більше відступати від коренів волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com