Класичний рецепт приготування сироедного шоколаду виглядає так. 
  Візьміть   какао-крупку   , Какао-масло, мед. 
  Розтопіть на водяній бані какао-масло.  Найкраще потріть його на тертці -так воно швидше розтопиться.  Какао-крупку розмолоти в кавомолці або блендером. 
  Довго ними працювати не варто, тому що  вони нагріваються, при цьому сприяючи виділенню масла, і "сліпляют" розмолоту какао-крупку.  Одного 2-3-хвилинного перемолу, зі звичайними 4-5-секундними "підходами", цілком вистачить, щоб намолотити какао на добрячу порцію шоколаду для 2-3 чоловік.  Якщо вам потрібно більше, дайте охолонути вашому приладу хвилин 10. 
  Помішуючи масло на водяній бані, додайте туди розмолоту какао-крупку, далі додайте за бажанням - мед, стевію, розмолоту ваніль, горіхи, фрукти, сухофрукти ... 
  Після цього розлийте по формах, або, по-можливості, в плоский посуд, поставте в холодильник. 
  Через 2-3 години сироедний шоколад готовий. 
  Корисні спостереження: 
  1. Замість меду можна додавати виноградний цукор, сироп агави, сироп топінамбура .. може ще щось знайдете рідке, солодке і нешкідливе ... У цьому випадку, додайте це не на фінальній стадії, а раніше, тому що  рідина збільшить обсяг і ваше блюдо стане більш рідким .. 
  2. Якщо ви переборщили з какао-маслом або з продуктами з п.1, а какао вже закінчилося, радимо вам використовувати розмелений   просунув зеленої гречки   .  Він не має яскраво-вираженого смаку і підходить і до солоним, і до солодких страв.  Шоколаду стане більше без втрати смаку! 

 
								 
								 © 2008-2017 Graalstudio.com
									
									
									© 2008-2017 Graalstudio.com
								
								