рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Медовик в мультиварці

  1. Інгредієнти для медовика
  2. Покроковий рецепт медовика в мультиварці

Завдяки широким можливостям мультиварки і доступності великої кількості функцій і програм, з її допомогою можна готувати не тільки порівняно прості страви Завдяки широким можливостям мультиварки і доступності великої кількості функцій і програм, з її допомогою можна готувати не тільки порівняно прості страви. Не всі в це повірять, але цей прилад допоможе втілити в життя навіть найвишуканіші кулінарні фантазії, наприклад, уваги заслуговує рецепт торта медовик в мультиварці.

Цей десерт славиться своєю ніжністю і легкістю, проте вдалим він виходить далеко не у всіх господинь. Проте, медовик в мультиварці напевно вдасться!

Ось класичний рецепт медового торта в мультиварці , Адаптований під високі технології.

Інгредієнти для медовика

  • 3 яйця;
  • 3 столових ложки меду;
  • 1,5 склянки борошна;
  • 1 чайна ложка вершкового масла;
  • 120 грамів цукру;
  • 0,5 літра вершків (жирністю 33%);
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • пара часточок шоколаду.

Ще випічка в мультиварці:

пісочний пиріг
мармуровий кекс
Пиріг з апельсинами

Покроковий рецепт медовика в мультиварці

Покроковий рецепт медовика в мультиварці

1. У глибокому посуді добре розітріть яйця з цукром, а краще збийте їх міксером до утворення білої піни. Пишність і однорідність маси - запорука того, що торт медовик в мультиварці вийде дійсно повітряним.

2. Мед розтопіть до рідкого стану на водяній бані.

3. До яйцям і цукру додайте змішану з розпушувачем борошно, поступово всипаючи її маленькими порціями.

4. Для приготування медовика в мультиварці Редмонд витягніть чашу приладу, змастіть її дно і стінки вершковим маслом і наповніть отриманим тестом.

5. Після цього встановіть на панелі режим «Випічка». Медовик в мультиварці Поларіс буде готуватися аналогічним чином, так як режими готування у різних виробників зазвичай стандартні). Що стосується часу приготування, воно може трохи відрізнятися. Так, медовик в мультиварці Редмонд рекомендується піч 60 хвилин, а потім на 20 хвилин залишити в режимі підігріву. У процесі приготування медовика в мультиварці Поларіс, можливо, доведеться додати кілька хвилин. Головне, від чого залежить час, передбачене в рецепті медовика в мультиварці, це потужність тієї чи іншої моделі.

6. Отриманий корж необхідно розрізати на три приблизно рівні частини, а потім, щоб торт медовик в мультиварці знайшов закінчений вигляд, промазати їх кремом. Найпростіший варіант, до якого схиляються майже всі рецепти торта медового в мультиварці або на плиті - це збиті вершки або сметана.

7. Прикрасьте торт, посипавши його зверху тертим шоколадом.

Медовик в мультиварці напевно буде мати успіх як за святковим столом, так і в якості повсякденного десерту. Можна додати рецептом торта медовик в мультиварці пікантності, якщо поекспериментувати з варіантами крему.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com