рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прибрати напис з фото онлайн

  1. Спосіб 1: Photopea
  2. Спосіб 2: Pixlr Editor
  3. Чи допомогла вам ця стаття?

Необхідність видалити будь-яку текстову інформацію з зображення виникає у користувачів досить часто
Необхідність видалити будь-яку текстову інформацію з зображення виникає у користувачів досить часто. Зазвичай кандидатами на усунення є автоматично проставлені дати зйомки або написи, що ідентифікують першоджерело фотографії - водяні знаки.

Найбільш коректно це можна зробити за допомогою Adobe Photoshop або його безкоштовного аналога - Gimp . Однак, як варіант, потрібні операції можна провести і за допомогою відповідних веб-сервісів. Це навіть простіше, ніж ви думаєте.

Якщо ви знайомі з особливостями роботи в графічних редакторах, розібратися з представленими в статті веб-ресурсами точно не складе труднощів. Справа в тому, що сервіси, описані нижче, дотримуються всіх основних концепцій аналогічних десктопних програм і пропонують ті ж інструменти.

Спосіб 1: Photopea

Онлайн-сервіс, максимально точно копіює як зовнішній вигляд, так і функціональну частину всім відомого рішення від Adobe. Аналогічно згаданим вище графічних редакторів, тут немає єдино правильного "чарівного" інструменту для видалення написів з зображень. Все залежить від того, наскільки важливим або однорідним / неоднорідним є вміст фотографії безпосередньо під текстом.

  1. Насамперед, звичайно ж, потрібно імпортувати зображення на сайт. Зробити це можна кількома способами, а саме: клацнути по посиланню «Відкрити за комп'ютера» у вітальному вікні; використовувати комбінацію клавіш «CTRL + O» або вибрати пункт «Відкрити» в меню «Файл».
  2. Наприклад, у вас є гарна пейзажна фотографія, але з невеликим дефектом - на ній відзначена дата зйомки. В даному випадку найбільш простим рішенням буде скористатися одним з групи відновлюють інструментів: «Точковий пензель відновлення», «Пензель відновлення» або «Латка».

    Так як вміст під написом має досить однорідний характер, як джерело для клонування можна вибрати будь довколишній ділянку трави.

  3. Збільште потрібну область фотографії за допомогою клавіші «Alt» і коліщатка миші або за допомогою інструмента «Лупа».
  4. Встановіть зручний розмір кисті і жорсткість - трохи вище середнього. Потім виберіть «донора» для дефектного ділянки і акуратно пройдіться по ньому.

    Потім виберіть «донора» для дефектного ділянки і акуратно пройдіться по ньому

    Якщо ж фон досить різношерстий, замість «Пензель відновлення» використовуйте «Штамп», регулярно змінюючи джерело клонування.

    Якщо ж фон досить різношерстий, замість «Пензель відновлення» використовуйте «Штамп», регулярно змінюючи джерело клонування

  5. Закінчивши роботу з фотографією, експортувати її ви можете за допомогою меню «Файл» - «Export as», де і виберіть підсумковий формат графічного документа.

    «Export as»,

    У спливаючому вікні встановіть бажані параметри для готової фотографії та натисніть на кнопку «Зберегти». Зображення відразу ж буде завантажено в пам'ять вашого комп'ютера.

    Зображення відразу ж буде завантажено в пам'ять вашого комп'ютера

Таким чином, витративши небагато часу, ви можете позбутися практично від будь-якого небажаного елемента на вашій фотографії.

Спосіб 2: Pixlr Editor

Популярний онлайн-фоторедактор з широким набором функцій і своїми особливостями. На відміну від попереднього ресурсу, Pixlr заснований на технології Adobe Flash, тому для його роботи необхідна наявність на комп'ютері відповідного програмного забезпечення .

  1. Як і в Photopea, реєстрація на сайті не обов'язкова. Просто імпортуйте фотографію і почніть роботу з нею. Щоб завантажити зображення в веб-додаток, скористайтеся відповідним пунктом у вітальному вікні.

    Щоб завантажити зображення в веб-додаток, скористайтеся відповідним пунктом у вітальному вікні

    Ну а вже в процесі роботи з Pixlr нову фотографію можна імпортувати за допомогою меню «Файл» - «Відкрити зображення».

    Ну а вже в процесі роботи з Pixlr нову фотографію можна імпортувати за допомогою меню «Файл» - «Відкрити зображення»

  2. За допомогою коліщатка миші або інструменту «Лупа» збільште бажану ділянку до комфортного масштабу.
  3. Потім для видалення написи з зображення використовуйте «Інструмент точкової корекції» або «Штамп».
  4. Щоб експортувати оброблену фотографію, перейдіть в «Файл» - «Зберегти» або ж натисніть комбінацію клавіш «Ctrl + S».

    «Ctrl + S»

    У спливаючому вікні вкажіть параметри зберігається зображення і натисніть на кнопку «Так».
    У спливаючому вікні вкажіть параметри зберігається зображення і натисніть на кнопку «Так»

От і все. Тут ви робите практично всі ті ж маніпуляції, що і в аналогічному веб-сервісі - Photopea.

Читайте також: Забираємо зайве з фотографії в Фотошопі

Як бачите, видалити напис з фотографії можна і без спеціального софту. При цьому алгоритм дій максимально схожий з тим, як якщо б ви працювали в одному з десктопних графічних редакторів.

Чи допомогла вам ця стаття?

ТАК НІ

Чи допомогла вам ця стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com