рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тушкована картопля з м'ясом

  1. Смачного!

Тушкована картопля з м'ясом - одне з найулюбленіших домашніх страв на території колишнього СРСР Тушкована картопля з м'ясом - одне з найулюбленіших домашніх страв на території колишнього СРСР. Що може змусити Вашу другу половинку приходити додому з роботи раніше? Звичайно ж аромати тушкованої картоплі, м'яса і овочів, що доносяться з кухні. Так що за роботу.

Інгредієнти:

  • 800 гр.-1 кг. картоплі
  • 500 гр. м'яса (свинина, телятина, яловичина)
  • 1 цибулина
  • 1 велика або 2 середніх моркви
  • сіль
  • перець чорний (і мелений, і горошок)
  • лавровий лист
  • перець духмяний горошком
  • 1 ст. л. томатної пасти або 3 ст. л. томатного соусу
  • сушені трави за бажанням (кріп, майоран, базилік або інші)
  • рослинне масло або смалець

приготування:

  1. М'ясо миємо, нарізаємо невеликими шматочками. Зрізаємо жили і плівки, якщо вони є (хоча б більшу частину).
  2. Картопля, морква і цибуля чистимо і моєму. Натираємо на крупній тертці моркву, ріжемо дрібно цибулю.
  3. Картоплю ріжемо невеликими шматочками.
  4. Картоплю заливаємо холодною водою, так, щоб вода її покривала приблизно на 2 см., І ставимо варитися.
  5. Коли картопля закипить, солимо його і зменшуємо вогонь. Варимо до готовності. Воду з картоплі зливаємо в окрему каструльку.
  6. Трошки картоплі відсипатися в миску і товчемо толкушкой. Викладаємо назад в каструлю - це додасть тушкованою картоплі велику густоту.
  7. М'ясо кидаємо на гарячу сковорідку зі смальцем або олією, злегка солимо і перчимо, обсмажуємо до злегка рум'яного кольору на середньому вогні.
  8. До м'яса додаємо цибулю з морквою і ще трохи обсмажуємо, щоб цибуля з морквою стали золотистими.
  9. Додаємо до м'яса і овочів томатний соус або пасту, розмішуємо і викладаємо в каструльку (або в казанок - навіть краще) з картоплею.
  10. Тепер в каструлю з картоплею, м'ясом і овочами вливаємо частина води, в якій варилася картопля. Вода не повинна покривати картоплю, але все ж її має бути достатньо, щоб блюдо не пригоріло.
  11. У каструльку додаємо також по кілька горошин чорного і запашного перцю, лавровий лист і сушені трави. Акуратно перемішуємо і ставимо варитися. Коли картопля закипить, тушкуємо її на маленькому вогні хвилин 10-15 і вимикаємо. Обов'язково періодично помішувати, щоб не пригорає. Частина картоплі повинна злегка раскіпеть, але більша частина її повинна зберігати форму.
  12. Подаємо тушковану картоплю з м'ясом гарячої. До неї також можна подати будь-який овочевий салат, ікру з буряка або хрустку квашену капусту .

Смачного!

Завжди раді бачити Вас на сайті наш Рецепт !

Що може змусити Вашу другу половинку приходити додому з роботи раніше?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com