рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Торт наполеон: 4 рецепта (класичний, радянського часу і найкращий)

  1. Зміст:
  2. Класичний рецепт торта наполеон
  3. продукти:
  4. Рецепт радянського часу (старий)
  5. продукти:
  6. Найсмачніший наполеон із заварним кремом
  7. продукти:
  8. Заварний крем для Наполеона:
  9. Наполеон з готового листкового тіста з заварним кремом
  10. продукти:
  11. Автор публікації

Серед всіх солодощів, які готуються господинями до чаювання, почесне перше місце по праву займає торт Наполеон. Незліченна безліч варіацій його приготування не змінює суті: це ласощі заслужено вважається номером один, особливо в домашньому виконанні. Мабуть, у багатьох цей тортик асоціюється зі смаком дитинства - в Радянському Союзі він був популярним, так як складається з простих і доступних інгредієнтів, але при цьому дуже смачний.

Простота в приготуванні і фантастичний за смаковими якостями результат здавна полюбилися всім прихильницям випічки. Старовинний рецепт зарекомендував себе як один з найбільш вдалих десертних рішень святкового столу. Зараз смак дитинства повторити не так-то просто, можливо, виною продукти - вони вже не такі якісні, тому беріть все найкраще. Але пропоную добірку рецептів, за який тортики виходять відмінними. Але моїм особистим хітом все ж залишається мій перевірений домашній наполеон з кремом вершки / варене згущене молоко, хоча він і далекий від класики.

Зміст:

Класичний рецепт торта наполеон
Рецепт радянського часу
Найсмачніший наполеон із заварним кремом

Заварний крем для Наполеона

Наполеон з готового листкового тіста з заварним кремом

Класичний рецепт торта наполеон

Результат класичного рецепту торта наполеон - це смак, знайомий всім з дитинства, що пробуджує теплі спогади про сімейний застілля. Приготування такого десерту - це завжди задоволення не тільки від результату, але і самого процесу.

продукти:

тісто:

  • Одне куряче яйце.
  • Двісті мл крижаної води.
  • Шістсот гр. муки.
  • Чотириста гр. маргарину.
  • Одна ст. лож. оцту.
  • Третина ч. Ложки солі.

крем:

  • Півтора пакету молока.
  • Вісім жовтків.
  • Чотириста гр. цукру.
  • Двісті гр. вершкового масла.
  • Сто гр. муки.
  • Два гр. ваніліну.
  1. Куряче яйце збиваємо в невеликої ємності виделкою.
  2. Додаємо дуже холодну воду і ретельно перемішуємо.
  3. Просіваємо борошно і нарізаємо на ній маргарин, подрібнюючи його до дрібної крихти.

    По можливості варто працювати з маргарином якомога швидше, щоб він не розтанув.

  4. Додаємо в стакан з водою щіпку солі і оцет.
  5. Попередньо зробивши в тесті поглиблення, починаємо порційно додавати в нього яєчну суміш, намагаючись як таку безліч трохи вимішувати.
  6. Зліпивши заготовку в однорідний шматок, вкриваємо його харчовою плівкою і відправляємо в холод на півтори-дві години.
  7. Готуємо жовтки для нашого крему, відокремлюючи їх від білків в глибоку миску або каструлю.
  8. Розтираємо жовтки і цукор разом, додаємо до них ванілін і ретельно все перемішуємо.
  9. Потроху викладаємо в суміш просіяне борошно і розбавляємо її невеликою кількістю молока настільки, щоб можна було перемішати все до повної однорідності.
  10. Час, що залишився молоко наливаємо в сотейник, кип'ятимо і додаємо по частинах до жовтків з борошном і цукром.
  11. Відправляємо заготовку на середній вогонь і безупинно заважаємо до загустіння маси.

    Густоту можна визначити, провівши по лопатці ложкою. Якщо борозенка зберігається, можна знімати з вогню.

  12. Нарізаємо охолоджене тісто на дванадцять рівних частин.
  13. Кожен шматок розгортаємо на папері для випічки і формуємо рівне коло тарілкою, відкладаючи куточки на відстані від майбутнього коржа. Робимо дірочки в основі за допомогою вилки.
  14. Випікаємо коржі в розігрітій до двохсот градусів духовці п'ять-сім хвилин.
  15. Подрібнюємо запечені краю в блендері, вони стануть посипкою готового виробу.
  16. Збираємо коржі з кремом, формуючи торт.
  17. Прикрашаємо запеченої крихтою готовий виріб і залишаємо його на пару годин для просочення.

Рецепт радянського часу (старий)

Домашні радянські рецепти досі користуються величезною популярністю у тих, хто любить смачно поїсти і гарно прикрасити обідній стіл. Торт Наполеон за радянським рецептом - це тануть у роті коржі, ніжний і легкий крем з вершковими нотками і можливість приготувати один з улюблених десертів легко і невимушено.

продукти:

тісто:

  • Три з половиною склянки борошна.
  • Триста грам маргарину.
  • Третину склянки молока.

крем:

  • Три яйця.
  • Один стакан цукру.
  • Три їдальні ложки борошна.
  • Один літр молока.
  • П'ятдесят гр. вершкового масла.
  • Половина упаковки згущеного молока.
  • Пакетик ваніліну.
  1. Порубаний маргарин розтерти в крихту разом з борошном.
  2. Додаємо півсклянки молока до заготівлі і ретельно перемішуємо.
  3. Вимішуємо тісто і прибираємо його в холод на півгодини, обернувши харчовою плівкою або прибравши в пакет.
  4. Літр молока виливаємо в каструлю і відправляємо на вогонь.
  5. Змішуємо яйця, цукор і борошно в неглибокій мисці.

    Для більш однорідної консистенції краще спершу з'єднати яйця і цукор, до яких пізніше всипати борошно.

  6. До того як молоко закипіло, вливаємо яєчну суміш тонкою цівкою.
  7. Додаємо ванілін і вершкове масло. Варимо крем до загустіння, не припиняючи помішувати.
  8. До остигнула маси додаємо згущене молоко і збиваємо все міксером до пишноти.
  9. Все тісто ділимо на 8 рівних частин і розгортає коржі за розмірами форми для випікання.
  10. Відправляємо корж в духовку, розігріту до двохсот градусів, на десять-дванадцять хвилин.
  11. Встановлюємо кільце на піднос і змащуємо все коржі готовим кремом.
  12. Подрібнюємо в крихту печиво, яке стане посипкою для готового виробу.
  13. Прикрашаємо верх торта і прибираємо всю конструкцію в холодильник на шість-вісім годин для просочення.
  14. Знімаємо кільце і оформляємо бічну частину торта кремом і крихтою печива.

Найсмачніший наполеон із заварним кремом

Відмінний рецепт для шанувальників домашніх тортів. Заварний крем в цій варіації виходить досить густим і ароматним, з ніжною шовковистою текстурою. Десерт, приготований цим способом, просто тане на язиці і зникає з страви в одну мить.

продукти:

тісто:

  • Один стакан молока.
  • Шістсот п'ятдесят грам борошна.
  • Чотириста грам маргарину.
  • Дрібка солі.

Заварний крем:

  • Шістсот мл молока.
  • Чотири жовтка.
  • Двісті грам цукру.
  • Сто п'ятдесят грам вершкового масла.
  • Три ст. ложки крохмалю.
  • Ванільний цукор - десять гр.
  1. Змішуємо борошно з маргарином, натертим на крупній тертці, і розтираємо руками інгредієнти, щоб вийшла дрібна крихта.
  2. Вливаємо порційно холодне молоко, намагаючись не вимішувати тісто занадто сильно.
  3. Формуємо циліндр з тіста і розрізаємо його на десять-дванадцять рівних шматків.
  4. Розкачуємо перший корж, прибравши при цьому заготовки для інших в холодильник.
  5. Докладаємо шаблон і вирізаємо коло з майбутнього коржа.
  6. Переміщаємо тісто на деко і протикає виделкою для того, щоб корж не роздувається і зберігав плоску форму.

    При бажанні можна збирати обрізки для форміровкі додаткових коржів, щоб збільшити висоту готового виробу.

    Випікаємо коржі при температурі двісті градусів шість-вісім хвилин, до появи золотистої скоринки.

    Заварний крем для Наполеона:

  7. У сотейник або каструлю з товстим дном виливаємо молоко і відправляємо його на вогонь.
  8. Змішуємо жовтки, ванільний цукор, крохмаль і цукор до повної однорідності.

    Якщо додати трохи гарячого молока, то в подальшому суміш краще розподілиться в кремі.

  9. Тонкою цівкою вливаємо яєчну заготовку в каструлю, зменшуємо вогонь і постійно помішуючи заварюємо крем до густоти.
  10. Переливаємо суміш в скляну ємність і продовжуємо помішувати у міру охолодження, щоб крохмаль не утворювалися грудочки.
  11. М'яке вершкове масло збиваємо до білого кольору і поступово з'єднуємо з остиглим заварним кремом.
  12. Складаємо випечені обрізки в поліетиленовий пакет і подрібнюємо їх качалкою. Якщо із залишків тіста були сформовані коржі, то посипання можна замінити крихтою печива.
  13. Збираємо торт, промазуючи коржі заварним кремом в кількості дві-три столові ложки.
  14. Засипаємо торт крихтою, для рівномірної опади можна розмістити зверху невеликий вантаж. Для більш ретельної просочення залишаємо десерт на три-чотири години при кімнатній температурі і тільки після цього прибираємо в холод.

Наполеон з готового листкового тіста з заварним кремом

Ідеальний варіант для ситуації, коли хочеться порадувати близьких смачним домашнім десертом, а часу вобрез. Торт з покупного листкового тіста не тільки збирається в лічені хвилини, але і не вимагає такої великої кількості часу на просочення, як класичний варіант з коржами. До речі, за смаком його взагалі не відрізнити від торта з домашнього тесту.

продукти:

  • Один кг листкового тіста.
  • Одна банка згущеного молока.
  • Двісті грам вершкового масла.
  • Яблучний джем.
  1. Розморожуємо чотири пластини готового листкового тіста.
  2. Застеляємо пергаментним папером і випікаємо заготовку при двохсот градусах близько двадцяти хвилин до золотистого кольору.

    Якщо планується прямокутна форма торта, можна розкачати тісто до бажаного розміру в одну сторону.

  3. Збиваємо вершкове масло кімнатної температури разом з банкою згущеного молока до щільного світлого крему.
  4. Приминає коржі руками і знімаємо верхній хрусткий шар для майбутньої обсипання.
  5. Ділимо кожен випечений пласт тесту на дві частини для формування восьми коржів.
  6. Збираємо торт, промазуючи шари готового десерту кремом.
  7. Кладемо в середній шар яблучний джем (за бажанням можна використовувати будь-який інший).
  8. Прикрашаємо торт обсипанням і прибираємо в холод для просочення.

Автор публікації

Коментарі: 0 Публікації: 3 Реєстрація: 30-04-2018

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com