рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що приготувати на вечерю швидко і смачно, і дешево з фото

  1. запіканки
  2. Запіканка з макаронних виробів з сиром
  3. Запіканка з картоплі
  4. Інші варіанти простих страв
  5. Ліниві вареники
  6. Страви з яєць
  7. Страви з сиру
  8. Ще статті на цю тему:


Кожна з працюючих жінок вже по дорозі з роботи починає подумувати, що приготувати на вечерю швидко і смачно, і дешево (з фото можна підглянути вже в обідню перерву) Кожна з працюючих жінок вже по дорозі з роботи починає подумувати, що приготувати на вечерю швидко і смачно, і дешево (з фото можна підглянути вже в обідню перерву). Добре, якщо в холодильник вже є щось приготоване заздалегідь, і залишиться тільки підігріти. А якщо ні, то кілька ідей підкаже цей матеріал.

запіканки

запіканкою називають блюдо з продуктів, запечених в духовці. Робити її можна з різних продуктів, солодкі і не солодкі. Ця страва допоможе приготувати швидкий вечеря на швидку руку рецепти з фото з нічого.

Запіканка з макаронних виробів з сиром

Вам знадобиться: готові макаронні вироби, сир, цукор, пара жмень родзинок (якщо є), 1-2 сирих яйця, цукор, ваніль на кінчику ножа (або пакетик ванільного цукру).

  1. Змішайте всі інгредієнти.
  2. Викладіть у форму, змащену олією.
  3. Зверху змастіть парою ложок сметани, поставте в заздалегідь зігріте духовку і запікайте, поки не з'явиться апетитна скоринка.

Порада! Якщо в будинку не виявилося родзинок, можна додати трохи ягід, шматочки шоколаду, цукатів, мармеладу, заморожених фруктів і т.д.

якщо таку запіканку робите для чоловіків, а вони не дуже люблять солодкі страви, сир можна підсолити, додати зелень (кріп, петрушку, зелену цибулю, попередньо подрібнивши). Подавати зі сметаною.

Подавати зі сметаною

Запіканка з картоплі

Буває, що в будинку є залишки відвареної картоплі, звареної цілком, шматочками або в мундирах. Це теж може стати основою запіканки. Тільки заздалегідь «зніміть» мундир і наріжте картоплю.

  1. На розігрітій сковороді обсмажте пару нарізаних цибулин і невелику морквину, натерту на крупній тертці.
  2. Додайте в їх компанію залишки будь-яких м'ясних продуктів (самотню сосиску, котлету або тюфтельку, залишки курки гриль або копченої, підсохнула ковбаску і т.д. - все, що знайдете в холодильнику).
  3. Помістіть в сковороду шматочки картоплі, посоліть, додайте інші спеції на свій смак, гарненько все перемішайте.
  4. Збийте пару яєць з сіллю. Якщо є, додайте з півсклянки молока, якщо немає - можна просто воду, або вершки розведені водою. Залийте майбутню запіканку.
  5. Якщо знайшлося хоча б трохи сиру, натріть його і посипте зверху.
  6. Доводити до готовності можна на плиті. На маленькому вогні запіканка буде готова хвилин за 30, а то і швидше. Блюдо вважається готовим, якщо в ньому повністю відсутня рідина.
  7. Можна поставити сковороду в розігріту духовку. В цьому випадку для утворення апетитною скоринки змастіть запіканку сумішшю майонез (або сметана + кетчуп або інший томатний соус.

В цьому випадку для утворення апетитною скоринки змастіть запіканку сумішшю майонез (або сметана + кетчуп або інший томатний соус

Порада! Якщо обсягу страви явно замало для всієї родини, його можна збільшити, додавши сюди ж пару скибочок хліба, нарізаного дрібними кубиками. подивіться секрети приготування соковитої качки в духовці.

Інші варіанти простих страв

Легка вечеря на швидку руку, розглядаючи рецепти з простих продуктів, можна приготувати следующтй:

Варіант 1. По дорозі додому купуємо малосольного, провесную або копчену рибку (оселедець, кульку, мойву, скумбрію і т.д.).

Будинки відварюємо, попередньо вимивши від бруду, картоплю в мундирах. Поки вона вариться, готуємо рибу, при необхідності роблячи з неї філе, розрізаючи на шматочки або просто викладаючи на тарілку.

Варіант 2. Смажена картопля подається з будь-яким салатом, домашніми маринованими овочами або грибами, консервованими салатами, томатним соком.

Смажена картопля подається з будь-яким салатом, домашніми маринованими овочами або грибами, консервованими салатами, томатним соком

Серед того, що приготувати на вечерю швидко і смачно, і дешево з фото буде ціла галерея страв з картоплі, приготовленої різними способами:

  • запечена в духовці самостійно або з добавкою м'яса, риби, грибів, субродуктов, різноманітних соусів, сиру або сметани;
  • у вигляді бабок або запіканок;
  • у вигляді котлеток, дерунів (дерунів), картопляників, зраз і рулетів з різними начинками;
  • варена цілком, шматочками, в «мундирах», у вигляді пюре;
  • приготована в мікрохвильовій печі або мультиварці;
  • в рукаві для запікання або в фользі з шматочками сала, вкладені в середину розрізаного бульби
    в складі всіляких салатів і ще багато різних способів.

Варіант 3. Беремо будь-які макаронні вироби, які знайшли в будинку. Найкраще, звичайно, спагетті, довга локшина або макарони. Але навіть якщо знайшлися якісь дрібні «Макарик» - черепашки, ріжки або спіральки, теж буде непогано.

  1. Поки вони варяться робимо соус. Для нього очищаємо 1-2 зубки часнику. Дуже дрібно його нарізаємо. У розігріту сковороду вливаємо пару ложок рослинного масла. Кладемо в нього часник і обсмажуємо на середньому вогні, поки не «зарум'яниться».
  2. Вливаємо на сковороду 1,5- 2 склянки томатного соку. Замінити його можна, розвівши такою ж кількістю води 1 скл. (25 гр., Приблизно столову ложку) томатної пасти будь-якого виробника.
  3. Як тільки закипить, додаємо трохи солі, цукру, оцту (або соку лимона), спеції.
  4. Кладіть всі інгредієнти в таких пропорціях, як подобається. Соус повинен вийти кисло-солодкий.
  5. Поливайте ним сварилися макарони. Зазвичай виходить смачно.

Ще один варіант соусу до макаронів: трохи сирого фаршу (буквально 200 г) обсмажуємо до готовності з цибулею і часником. Вводимо в соус, запропонований вище - отримуємо зовсім інше блюдо. Варіанти, що швидко і смачно можна приготувати на сніданок .

Ліниві вареники

На кожні 250 г (пачку) сиру знадобиться: 1 яйце, 3-4 ст.л. борошна, сіль і цукор (за смаком). Гарненько перемішуємо продукти, формуючи «колобок». На посипаною борошном стільниці або дошці розгортаємо з нього ковбаски з сирного тесту, нарізаємо шматочками.

Важливо! Майте на увазі, що сирне тісно поводиться абсолютно не так, як звичайне. Воно не дуже піддається розкочування «ковбасок» з тіста в звичайному розумінні цього терміна. Якщо колись не бачили процесу, краще зверніться до відео з пристроїв Мережі.

У кипляче воду кладемо вареники. Як тільки вода з ними закипіла і вареники спливли, виймаємо їх шумівкою. Поливаємо заздалегідь розігрітим вершковим або топленим маслом. До ледачим вареників зазвичай подають сметану, але непогано їх поєднання зі згущеним молоком або медом. Ледачі вареники можна заморожувати, і зберігати, як інші напівфабрикати в морозильній камері.

Страви з яєць

Кажуть, якщо в будинку є яйця, то голодним не залишишся. І це дійсно так. Одних тільки варених яєць можна робити 7 різних видів. Додайте сюди яєчню і базіку, з салом або беконом, з сосисками і інший ковбасою і т.д.

Омлет можна подавати як самостійно блюдо, можна до нього додати трохи тушкованих овочів на свій смак, гриби, м'ясні страви.

Омлет можна подавати як самостійно блюдо, можна до нього додати трохи тушкованих овочів на свій смак, гриби, м'ясні страви

Омлетом можна залити тушковані на сковороді овочі - цибулю, моркву, кабачок, баклажан, капуста білокачанна, цвітна, брокколі, помідор і т.д. в будь-яких їх поєднаннях або поодинці. Вийде чи омлет з овочами, то чи овочева запіканка. Як не назвіть - все одно це дуже смачно. Причому як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Страви з сиру

Страви з сиру

Крім уже згаданих запіканок з сиром, з нього можна робити і інші смачні страви на вечерю. Причому, просто довів в нього сметану і на свій смак:

  • Зелень (цибуля, кріп, петрушка, кінза, базилік, м'ята і т.д.)
  • Яблуко, банан, апельсин, мандарин, ківі, полуницю, будь-яку смородину та інші фрукти-ягоди
  • Заздалегідь розпарені в окропі родзинки, курагу, чорнослив,
  • Шматочки фініків, сушеної дині або банана
  • Цукати, шматочки шоколаду і т.д.

Тепер довго замислюватися, що приготувати на вечерю швидко і смачно, і дешево не доведеться, а з фото вийде придумати і свої варіанти страв.

[Ad name = "MediaVenus_r»]

[Ad name = "lediC»]

[Ad name = "Вербне»]

Ще статті на цю тему:

♦ Рубрика: Другі страви .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com