рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Смачні сніданки на швидку руку: рецепти

  1. Каша вівсяна з фруктами (10 хвилин)
  2. Каша манна з соком (5 хвилин)
  3. Бананово-молочний смузі з печивом (3 хвилини)
  4. Запечені мюслі з ряжанкою (2 хвилини)

Ранок починається несподівано Ранок починається несподівано. І щоб воно було по-справжньому добрим, добре його починати з смачного і корисного сніданку. А так як ранок досить швидко закінчується, найпрекраснішим сніданком буде приготовлений на швидку руку.

Що швидко приготувати на сніданок? Рецептів насправді - не злічити. Ми розповімо лише про деякі, а ви можете сміливо їх чергувати між собою і змінювати інгредієнти, таким чином у вас вийде корисне і різноманітне меню на тиждень.

Читайте також рецепт корисних коктейлів для здоров'я .

З давніх-давен відомо: каша - сила наша. Так що почнемо з неї, рідної та коханої. А ще - вкрай корисною для фігури і здоров'я. І вона допоможе в питанні, як зробити сім'ю дружною , Адже є ви будете її всі разом!

Каша вівсяна з фруктами (10 хвилин)

Знадобитися стакан молока, 4 столові ложки пластівців (не обов'язково вівсяних, в магазині продаються пластівці з різних круп), пів чайної ложки цукру і жменю сухофруктів.

Вставши з ліжка, потрібно пройти на кухню, залити стакан молока в каструльку, засипати всі інгредієнти і поставити на сильний вогонь. Через хвилину суміш закипить, вогонь зменшити до мінімуму, накрити кришкою і йти вмиватися. Через 8 хвилин тихого кипіння каша буде готова. Любителі можуть додати шматочок масла.

Любителі можуть додати шматочок масла

Каша манна з соком (5 хвилин)

Для приготування такого сніданку по-швидкому так само знадобитися стакан молока і 2 столові ложки манної крупи. Ще потрібна щіпка солі, цукор додається по, 10 грам вершкового масла і стакан улюбленого соку.

Насамперед, відправившись з ранку на кухню, потрібно залити молоко в каструлю, розчинити в ньому сіль і цукор і довести до кипіння. У кипляче молоко засипати манку, розмішати, щоб не було грудочок, і вимкнути плиту. Залишити настоюватися на 3 хвилини під кришкою з шматочком вершкового масла. Поки каша доходить, можна піти вмитися. Готову кашу полити невеликою кількістю соку.

Готову кашу полити невеликою кількістю соку

Ну, а тепер звернемося в сторону сироедного харчування, адже прихильники такої системи стверджують, що продукти без термічної обробки (варіння, смаження і т.д.) засвоюються організмом краще.

Інші сироедние рецепти:

Смузі з овочів і фруктів: http://dometod.ru/eda/kak-sdelat-smuzi-dlya-poxudeniya-recepty.html

Морозиво з заморожених бананів: http://dometod.ru/eda/syroedcheskoe-morozhenoe-recept.html

Бананово-молочний смузі з печивом (3 хвилини)

Все дуже просто. Стакан молока підігріти в мікрохвильовій печі 30 секунд. У склянку теплого молока нарізати один банан і збити блендером. Коктейль налити в стакан і накришити зверху одне печиво. Можна випити смузі з печивом вприкуску. Печиво добре замінюється цільно-зерновими хлібцями.

Можливо, виникло питання, а навіщо гріти молоко, адже холодний коктейль дуже смачний і заряджаючий. Сенс в тому, що тепла їжа вранці засвоюється майже повністю і заряджає організм потрібною енергією. Холодна їжа шлунком погано засвоюється, вона не застоюється, а просто безпосередньо виходить природним шляхом, не залишаючи від себе нічого корисного, крім порожнього шлунку.

Запечені мюслі з ряжанкою (2 хвилини)

По суті, цей рецепт не вимагає ніякого приготування. Сухі сніданки це найпростіше, що можна з'їсти вранці. Кожен вибирає мюслі які любить (з фруктами, з горіхами, просто суміш зернових пластівців).

Як зробити мюслі самим: http://dometod.ru/eda/kak-prigotovit-myusli-doma-recept.html

Мюслі заливаються йогуртом, кефіром, ряжанкою або просто молоком. Досить 4 столових ложок, щоб зарядитися енергією на весь ранок, так як злаки дуже поживні, а в сумі з фруктами і ягодами ще й заряджені вітамінами.

Здоровий сніданок є запорукою продуктивного дня, наповненого тільки позитивними емоціями. навіть якщо це всього-на-всього смачний сніданок на швидку руку.


Що швидко приготувати на сніданок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com