рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Салат з печінкою тріски рецепт

  1. Салат з печінкою тріски, яйцем і рисом
  2. Салат з печінки тріски з яйцем
  3. Листковий салат з печінкою тріски

Хто любить печінка тріски рецепти салатів будуть дуже до речі. У цьому випуску представлений не один варіант дуже смачною листкової закуски з покроковими фото від наших авторів.

Мені дуже подобається готувати різноманітні ситні і смачні салати, що не загубляться на святковому столі під час прийому гостей, а також підійдуть як ситної вечері. Сьогодні я хотіла б поділитися з вами рецептом одного з них.
Сервірувати такий салат можна в залежності від призначення. Якщо планується з'їсти його в колі рідних т близьких, то викладайте його в великий салатник. А якщо ви готуєте його для банкету або фуршету - то він буде дуже красиво і апетитно виглядати розкладеним по келихах або склянках.

Салат з печінкою тріски, яйцем і рисом

Хто любить печінка тріски рецепти салатів будуть дуже до речі

як приготувати салат з печінкою тріски, яйцем і рисом

  • рис - 150 г,
  • печінка тріски - 2 банки,
  • яйця перепелині - 10 шт.,
  • помідори черрі - 10 шт.,
  • рукола - 1 пучок,
  • майонез - 2 ст.л.,
  • сіль за смаком.

Рис для салатів Краще вже приготувати на пару, використовуючи для цього мультиварку. Кілька разів промиваємо крупу, щоб змити непотрібний крохмаль, заливаємо рис холодною водою і залишаємо мінімум на 2 години.
У чашу мультиварки наливаємо 2 літри води, встановлюємо таймер на 40 хвилин, і чекаємо, поки вода закипить. Кошик-пароварку прокладаємо марлею (або нетканим матеріалом), рис змішуємо з сіллю і викладаємо рівним шаром на марлю. Готуємо до закінчення програми, рис охолоджуємо.
А можна рис просто відварити в підсоленій киплячій воді 20-25 хвилин, згідно з інструкцією на упаковці.

А можна рис просто відварити в підсоленій киплячій воді 20-25 хвилин, згідно з інструкцією на упаковці

Перепелині яйця викладаємо в воду, доводимо до кипіння і варимо 5-6 хвилин. Потім охолоджуємо, очищаємо і подрібнюємо, нарізавши четвертинками. Якщо ви використовуєте курячі яйця, то готуємо їх 10 хвилин і нарізаємо дрібними кубиками. При заміні пам'ятайте, що в одному курячому яйці міститься приблизно 3-4 перепелиних.

При заміні пам'ятайте, що в одному курячому яйці міститься приблизно 3-4 перепелиних

Черрі (або замість них можна використовувати звичайні помідори, знадобиться 2-3 штуки) нарізаємо відповідно четвертинками або кубиками, також, як і яйця.

Черрі (або замість них можна використовувати звичайні помідори, знадобиться 2-3 штуки) нарізаємо відповідно четвертинками або кубиками, також, як і яйця

Рукколу подрібнюємо. Замість неї за бажанням можна взяти шпинат або будь-який салат (листовий або качанний).

Замість неї за бажанням можна взяти шпинат або будь-який салат (листовий або качанний)

Печінка тріски виймаємо з банки, злегка обсушуємо, щоб пішов зайвий жир і волога, нарізаємо невеликими кубиками. Для цього рецепта консерви можна взяти у власному соку або в олії, кому які більше подобаються.

Для цього рецепта консерви можна взяти у власному соку або в олії, кому які більше подобаються

Всі підготовлені інгредієнти (рис, черрі, рукколу, яйця і печінка тріски) змішуємо в глибокій мисці.

Всі підготовлені інгредієнти (рис, черрі, рукколу, яйця і печінка тріски) змішуємо в глибокій мисці

Для заправки я вибрала майонез. Але можна замість нього взяти готові сирний соус або 1000 островів. Якщо ви не любите використовувати заправки на основі майонезу, додайте в салат масло з-під печінки тріски або будь-яку рослинну.

Якщо ви не любите використовувати заправки на основі майонезу, додайте в салат масло з-під печінки тріски або будь-яку рослинну

Після того, як салат заправлений, обов'язково спробуйте його. Може бути потрібно буде досолити.

Може бути потрібно буде досолити

Автор рецепта і фото Марина Мажаева.

__________________________________________

Рецепт № 2

Салат з печінки тріски з яйцем

Цей листковий салат чимось нагадує класичний рецепт Мімози з рибними консервами, тільки смак його набагато ніжніше. Кожен інгредієнт ми будемо викладати один на один, крім печінки. Перемішаємо печінка тріски з яйцем.

До речі, цей варіант для різноманітності можна зробити з курячою печінкою, покришивши її через крупну тертку, але це вже інша історія.

Для святкового оформлення прикрасимо смачний салат квіткою з чіпсів, а в центрі помістимо ложечку червоної ікри.

Час приготування - 1 година 40 хвилин, кількість порцій - 6.

Складові:

  • Яйця -3 штуки;
  • Консервована печінка тріски -200 грам;
  • Морквина солодка - 100 грам;
  • Картопля - 2 штуки;
  • Майонез 60% жирності - за смаком;
  • Цибуля зелена - 3 стебла;
  • Чіпси картопляні - 6 штук;
  • Ікра червона (або імітація) - 1 столова ложка.

Етапи приготування:

Для початку нам потрібно відварити деякі інгредієнти, а саме - картоплю, яйця і моркву. Продукти добре промиваємо під водою, складаємо в сотейник і заливаємо водою, додаємо пів чайної ложки солі. Коли вода закипить, вогонь зменшуємо і на годиннику засікаємо потрібний час для варіння курячих яєць круто. Через деякий час виймаємо яйця в миску, заливаємо їх крижаною водою, а потім просто чистимо, коли вони охолонуть.

Минуло ще 15 хвилин, після того як ми дістали яйця і тепер прийшла черга картоплі і моркви, виделкою викладаємо їх на дошку і чекаємо коли охолонуть, а потім чистимо ножем.

Минуло ще 15 хвилин, після того як ми дістали яйця і тепер прийшла черга картоплі і моркви, виделкою викладаємо їх на дошку і чекаємо коли охолонуть, а потім чистимо ножем

Печінка тріски продукт дуже ніжний, її складно і порізати і на тертці потерти. Обов'язково перевірте термін придатності цієї консерви. Злийте з баночки зайве масло.

Злийте з баночки зайве масло

Картоплю з морквою і яйцями трьом на крупній тертці і розкладаємо по мисках. Відріжте відразу 6 тонких слайсів морквини для прикраси.

Викладаємо картоплю на плоске блюдо. Змащуємо зверху майонезом.

Додаємо до потертим яйцями всю баночку печінки тріски і виделкою перемішуємо, солимо до смаку.
Викладаємо яйця з тріскової печінкою на шар картоплі.

Викладаємо яйця з тріскової печінкою на шар картоплі

Робимо тонку сітку з майонезу і посипаємо відвареної морквою. Знову легкий шар майонезу.

Знову легкий шар майонезу

Дрібно нарізаємо зелену цибулю, рівномірно посипаємо їм салат. З чіпсів, будь-яких, на ваш вибір, робимо по центру салату квітка і в серединку кладемо солону червону ікру. Навколо квітки ще викладаємо тонкі слайси відвареної моркви.
Дуже смачний салат з печінки тріски повинен 30 хвилин настоятися в холодильнику.

Дуже смачний салат з печінки тріски повинен 30 хвилин настоятися в холодильнику

Як приготувати салат з консервованої печінкою тріски розповіла Олена Бондаренко, рецепт з фото автора.
-------------------------------------------------- --------------

Рецепт № 3

Цією листкової закусці ніжний смак надають яйця і печінка тріски. Морква ж в салат кладеться свіжої, а не відвареної. Разом з цибулькою вони надають салату соковитість. Рецепт дуже простий, підійде для повсякденного буденного меню. Однак і на святковому столі знайде своїх шанувальників і займе почесне місце.

Листковий салат з печінкою тріски

Складові:

  • Печінка тріски - 1 банка,
  • Яйця - 3 штуки,
  • Цибуля ріпчаста - 1 маленька головка (можна використовувати зелені пір'я),
  • Сир - 150 грам,
  • Морква - 1 велика,
  • майонез,
  • Зелень кропу для прикраси.

Процес приготування:

Насамперед ми ставимо варити яйця, беремо три штуки Насамперед ми ставимо варити яйця, беремо три штуки. Спочатку я думала, що два буде досить, але прикрашаючи блюдо зверху, мені не вистачило якраз одного яйця. Так що три - в самий раз.

Морква в цьому салаті ми використовуємо свіжу, чи не відварну Морква в цьому салаті ми використовуємо свіжу, чи не відварну. Він виходить соковитим, та й вітамінів ми отримаємо більше. Її ми чистимо, обполіскувати і трьом на середній тертці на плоске блюдо, в якому наш салат буде подаватися. Далі змащуємо майонезом або робимо сіточку з нього, кому як подобається.

Яйця охололи, чистимо і тремо на середній тертці два яйця Яйця охололи, чистимо і тремо на середній тертці два яйця. Посипаємо на моркву, і теж можна змастити майонезом.

Відкриваємо баночку консервованої печінки тріски Відкриваємо баночку консервованої печінки тріски. Зайву рідину потрібно злити і розім'яти її виделкою в окремій чаші. Так її зручніше викладати на тарілку. Далі розкладаємо на варені яйця шар з печінки тріски.

Чистимо цибулю, дрібно ріжемо і викладаємо на печінку Чистимо цибулю, дрібно ріжемо і викладаємо на печінку. Можна замінити ріпчаста цибуля його зеленню.

Передостаннім шаром йде сир Передостаннім шаром йде сир. Сир краще використовувати твердих сортів, так легше він треться на тертці. Трьом на середній тертці і посипаємо зверху всіх верств.

Змащуємо його майонезом Змащуємо його майонезом.

Змащуємо його майонезом

А тепер я вирішила салат трохи прикрасити. Іноді хочеться свята навіть на простий вечерю. Потерла окремо білок і жовток на тертці. І посипала по краях блюда білок, а жовту частину яйця - в середину. Зелень кропу ріжемо дрібно і посипаємо його обідком. Вийшов ось такий яскравий і смачний салат на вечерю.

Ви можете оформити цей салат з печінкою тріски у вигляді соняшника , Теж буде дуже яскраво!

Тепер потрібно щоб він постояв і просочився хоча б трохи - трохи. Якщо немає часу, можна подавати відразу. Свіжий і незвичайний смак підкорить вас!

За рецепт і покрокові фото дякуємо Світлану Кисловський.

Приємного апетиту вам бажає сайт Нотатки рецептів!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com