рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Печінка яловича смажена

Сьогодні я приготував яловичу печінку - гостро і пряно

Сьогодні я приготував яловичу печінку - гостро і пряно. Печінка мало не найдешевший м'ясний продукт, до того ж корисний, і страви з нього виходять смачні.

Інгредієнти на дві порції

  • печінка яловича, 500 грамів
  • цибуля, 1 шт (велика цибулина)
  • петрушка, полпучка
  • рослинна олія
  • чорний перець
  • червоний перець
  • коріандр мелений
  • сіль за смаком

варимо

Якщо печінка - заморожена, ставимо під холодну воду і чекаємо, поки вона не відтане. Якщо до печінки прикріплені фрагменти жиру, видаляємо його до біса. Добре промиваємо, нарізаємо печінку клаптями (розмірів в три складені разом запальнички), промиваємо ще раз і кидаємо в каструлю з водою, доводимо до кипіння і відварюємо протягом 15 хвилин.

смажимо

Варену печінку нарізаємо маленькими клаптиків (приблизно 1 x 2 см), так само дрібно ріжемо цибулю і засипаємо печінку з цибулею на сковорідку. Смажимо (приблизно 10 хвилин) на рослинному маслі так, щоб шматочки як слід обсмажилися - перемішуємо постійно.

додаємо приправи

За три хвилини до закінчення смаження додаємо спеції. Блюдо повинне вийти гострим, пряним і солоним, тому рясно додаємо приправи (червоний і чорний перець + мелений коріандр) - за смаком, звичайно. Я на півкіло печінки кладу 4 щіпки чорного перцю, 2 червоного і 5 пучок коріандру. Вимикаємо вогонь і тут же в гаряче блюдо додаємо дрібно нарізану петрушку - щоб вона дала смак і сама "усвідомила", де вона знаходиться.

Готово!

Це був рецепт печінки яловичої в кулінарному блозі Ehau.Ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com