рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лимонад в домашніх умовах рецепт: напій з лимона

  1. Як зробити напій з лимона

Лимонад люблять і дорослі, і діти Лимонад люблять і дорослі, і діти. У спеку цей прохолодний напій відмінно втамовує спрагу, а в холодну пору року піднімає настрій, нагадуючи про літніх сонячних днями. Однак давно відомо, що будь-які газованої зовсім не корисні для нашого організму через величезну змісту в них консервантів і цукру, тому, щоб в майбутньому уникнути проблем зі здоров'ям, краще приготувати лимонад домашній без газу.

В даному рецепті ми зробимо напій з лимона і м'яти. Приємний смак з ненав'язливою кислинкою освіжає і бадьорить без шкоди і зайвих калорій. Що ж стосується цукру - за бажанням його порцію завжди можна варіювати.

Складові: Складові:

  • лимон - 1 шт. (+ Кілька часточок для подачі напою);
  • м'ята - 4-5 гілочок;
  • цукор - 5 ст. ложок (або за смаком);
  • питна вода - 1 л.

Як зробити напій з лимона

[Ad # first]

[Ad # second]

  1. М'яту промиваємо водою, струшуємо зайву вологу. Листочки запашного рослини відокремлюємо від стебел, дрібно рубаємо ножем або рвемо руками. За бажанням кілька м'ятних листочків можна залишити цілими для подачі готового напою.
  2. Лимон розрізаємо навпіл. З кожної половинки вичавлюємо сік, наприклад, скориставшись соковижималкою. У результаті повинно вийти приблизно 4-5 столових ложок рідини. Частину, що залишилася цитрусову шкірку не викидати - вона теж стане в нагоді для виготовлення напою.
  3. У невелику каструльку викладаємо подрібнені листя м'яти, заливаємо питною водою. Додаємо лимонну шкірку, а потім доводимо суміш до кипіння. Варимо на помірному вогні протягом 2-3 хвилин, після чого прибираємо м'ятно-лимонний відвар з плити.
  4. Відразу ж додаємо в гарячу рідину цукор.
  5. Остудивши до теплого стану, пропускаємо відвар через дрібне сито, позбавляючись від цитрусової шкірки і частинок м'яти.
  6. У проціджений напій вливаємо лимонний сік, а потім прибираємо практично готовий лимонад в холодильник на 2-3 години.
  7. Перед подачею в ємність з охолодженим домашнім лимонадом закладаємо кілька скибочок лимона і свіжі листочки м'яти. За бажанням можна додати в келихи кубики льоду.

Потягує напій через трубочку, насолоджуючись цитрусовим ароматом і смаком!

Завантаження ...

Якщо сподобався рецепт, напишіть коментар написати коментар

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com