рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Креветки на мангалі: рецепт з фото як смажити на решітці, як приготувати королівські або тигрові гриль, маринад

  1. складові

Практично кожен з нас любить страви на мангалі. Вони нагадують нам про пікніках, святі і літо. Та й взагалі, вони просто дуже смачні. Ми вже давно навчилися готувати на мангалі не тільки різні сорти м'яса, а й рибу, овочі і різні делікатеси . Коли ви накриваєте стіл на природі, смажите смачний шашлик або готуєте інші страви на вугіллі, спробуйте ще і приготувати очищені креветки на мангалі з легким димком. Вони, за цим рецептом, виходять дуже смачними, дуже красивими (дивіться на верхньому фото) і апетитними, а крім цього, вони дуже швидко готуються.

спробуйте ще і приготувати очищені креветки на мангалі з легким димком

Не варто хвилюватися з того приводу, що використовуємо ми не свіжовиловлених креветок, а заморожених. Сучасні технології заморозки дозволяють зберегти всі смакові якості і корисні властивості будь-яких морепродуктів.

Всі ми знаємо, що для того, б приготувати смачний шашлик, потрібно не тільки грамотно його підсмажити, а й смачно його замаринувати. Ось і з креветками те ж саме! Від маринаду буде залежати не тільки їх смак, але і м'якість, так що є сенс приділити йому серйозну увагу.

Заморожені креветки потрібно дбайливо розморозити. Не варто це робити при кімнатній температурі, краще покласти на кілька годин на нижню полицю холодильника, а потім промити. Якщо ж вам пощастило і ви придбали свіжі, тоді просто промити.

Якщо ж вам пощастило і ви придбали свіжі, тоді просто промити

Потім викласти їх в глибоку миску. Додати туди сік половини лимона або лайма, три подрібнених зубчики часнику, п'ятдесят грам якісного соєвого соусу, п'ятдесят грам оливкової олії, добре перемішати і маринувати протягом двох - трьох годин, помішуючи кожні десять - п'ятнадцять хвилин

Щоб блюдо вийшло соковитим і не пересохло, готувати треба зовсім недовго і не в якому разі не перетримати на вогні.

Викладаємо креветок на решітку і ставимо на мангал . Коли креветки зарумянятся з одного боку, перевертаємо їх на іншу сторону і знімаємо з вугілля як тільки зарум'яниться друга сторона. Просочені маринадом, з легким димком від вугілля, креветки гриль на мангалі неодмінно порадують ваших гостей. Смачного!

Смачного

складові

  • Креветки (королівські або тигрові) - 1 кілограм;
  • Лимон або лайм - 1/2;
  • Часник - 3 зубчики;
  • Соєвий соус - 50 грам;
  • Оливкова олія - ​​50 грам.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com