рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Крем для бісквітних коржів - легкі рецепти з фото на вибір

  1. Смачний крем для бісквітних коржів з сметани
  2. Масляний крем із згущеного молока для торта з готових бісквітних коржів
  3. Крем для готових бісквітних коржів з маскарпоне і какао
  4. Крем з вареного згущеного молока для бісквітних коржів
  5. Рецепт сирного крему з ягодами для бісквітних коржів
  6. Легкий йогуртовий крем з бананом для бісквітного коржа
  7. Корисні поради

Ніжні і повітряні бісквітні коржі, просочені кремом, здатні просто танути в роті. Хоч і існує багато варіантів приготування бісквітних коржів, але їхня технологія зазнала мало змін за свій час існування.

А ось нові рецепти прошарків для бісквіта все частіше з'являються. Зараз для крему при приготуванні бісквітного торта використовують не тільки сметану і вершкове масло зі згущеним молоком, а й сир, йогурт, сир маскарпоне.

Смачний крем для бісквітних коржів з сметани

Сметанний крем прекрасно доповнює бісквітні коржі. Якщо він приготовлений правильно, то маса виходить повітрям, густий і приємною на смак.

Щоб все вийшло з першого разу, потрібно вибирати дуже жирну сметану (від 30% і вище) без зайвої кислоти, гіркуватості або сторонніх присмаків.

Якщо сметана недостатньо густа, її можна згустити (крохмалем, желатином або спеціальним порошком загустителем) або зцідити зайву рідину (сироватку) через 3-4 шари марлі.

Для самого простого крему на основі сметани необхідні такі інгредієнти:

  • 260 мл жирної сметани;
  • 220 г дрібного цукру;
  • 20 г ванільного цукру або 3 г порошку ванілі;
  • 10 г загустителя (якщо сметана рідка).

260 мл жирної сметани;   220 г дрібного цукру;   20 г ванільного цукру або 3 г порошку ванілі;   10 г загустителя (якщо сметана рідка)

Процес приготування крему буде складатися з часу необхідного для охолодження продуктів і інструментів в холодильнику (від 30 хвилин), часу для активних дій (збивання маси) - 10-15 хвилин. Для просочення торта таким кремом потрібно 4-6 годин.

Калорійність сметанному просочення для бісквіта - 339,2 ккал / 100 г.

Інструкція приготування:

  1. У холодильнику добре охолодити сметану, миску, в якій буде готуватися крем, і віночки міксера;
  2. Потім в крижану миску викласти сметану з холодильника і збивати на максимальних обертах міксера, обережно всипаючи тонкою цівкою цукор і ванілін;
  3. У процесі додавання цукру сметана буде ставати рідкої, і якщо консистенція крему буде занадто рідкою, то потрібно додати трохи загустителя і знову збити крем;
  4. У готовий крем за бажанням можна додати шматочки свіжих фруктів або ягідне пюре, карамелізовані горіхи, шоколадну крихту.

Масляний крем із згущеного молока для торта з готових бісквітних коржів

Ця просочення використовується досить часто багатьма господинями для перемазиванія готових бісквітних коржів. Така популярність пояснюється тим, що в процесі приготування використовуються лише два продукти, і на відміну від сметанним кремом невдачі практично виключені.

Масляний крем зі згущеним молоком годиться не тільки для просочення і вирівнювання тортів, а й для їх прикраси.

Перелік використовуваних продуктів:

  • 200 г згущеного з цукром молока;
  • 200 г якісного вершкового масла від 72%;
  • 3 г ванільного порошку або кілька крапель ванільною есенції;
  • 15-20 мл коньяку або лікеру за бажанням.

200 г згущеного з цукром молока;   200 г якісного вершкового масла від 72%;   3 г ванільного порошку або кілька крапель ванільною есенції;   15-20 мл коньяку або лікеру за бажанням

Приготувати таку просочення для готових бісквітних коржів можна за 15-20 хвилин активної роботи міксера або кухонного комбайна.

Калорійність 100 г готового кондитерського продукту становитиме 480,4 ккал.

Порядок процесів приготування:

  1. На відміну від попереднього рецепта, тут потрібно, щоб масло було дуже м'яким, тому його завчасно необхідно дістати з холодильника. Для більш швидкого досягнення необхідної кондиції його можна порізати на невеликі шматочки;
  2. М'яке вершкове масло міксером на невеликої або середньої швидкості потрібно збивати до отримання пишної і повітряної маси;
  3. Потім невеликими частинами (по одній - дві столові ложки) вводити згущене молоко, продовжуючи збивати міксером або кухонним комбайном;
  4. В кінці збивання для додання смаку можна додати коньяк або лікер, а також ванілін.

Для більш швидкого досягнення необхідної кондиції його можна порізати на невеликі шматочки;   М'яке вершкове масло міксером на невеликої або середньої швидкості потрібно збивати до отримання пишної і повітряної маси;   Потім невеликими частинами (по одній - дві столові ложки) вводити згущене молоко, продовжуючи збивати міксером або кухонним комбайном;   В кінці збивання для додання смаку можна додати коньяк або лікер, а також ванілін

Крем для готових бісквітних коржів з маскарпоне і какао

Ніжний пастоподібний сир маскарпоне з вершковим смаком завітав до нас із далекої Італії і став основою для багатьох десертів і солодких ласощів. Оскільки сир сам по собі вже має консистенцію, наближену до кремовою, то зовсім не складно буде створити з нього ніжну прошарок для готових бісквітних коржів на власній кухні.

Головне чітко слідувати інструкції з приготування.

Продукти для прошарку з маскарпоне і какао:

  • 500 г сиру маскарпоне;
  • 400 мл жирних вершків (30% і вище);
  • 200 г цукрової пудри;
  • 130 г какао-порошку;
  • 70 мл фруктового лікеру;
  • 3 г ванільного порошку.

Приготування крему з цього пастоподібного сиру не буде довше 20 хвилин.

Калорійність такого прошарку між готовими коржами становитиме 352,2 ккал на 100 г.

Хід роботи:

  1. У глибокій мисці змішати маскарпоне і половину цукрової пудри, розмішуючи масу столовою ложкою, потім сюди ж всипати какао-порошок і влити фруктовий лікер, знову все старанно перемішати без залучення серйозної кухонної техніки;
  2. В іншій охолодженої посудині холодними віночками збити міксером крижані вершки з рештою цукровою пудрою і ванільним порошком в повітряну пухку масу;
  3. Тепер сирну масу збивати міксером і по кілька ложок вводити збиті вершки, щоб вийшла легка пишна кремова маса. Какао з переліку інгредієнтів можна виключити, якщо не планується готувати шоколадний торт.

Какао з переліку інгредієнтів можна виключити, якщо не планується готувати шоколадний торт

Крем з вареного згущеного молока для бісквітних коржів

Варене згущене молоко «іриска» застосовується для приготування різноманітних кремів, які служать наповненням для еклерів і профитролей, ідеально доповнюють медові, пісочний, листкові та бісквітні коржі. Часто в прошарок з вареного згущеного молока додають обсмажені горіхи, п'яний чорнослив, трохи коньяку і інші доповнення.

З бісквітними коржами добре поєднується крем на основі іриски і сметани, для його приготування необхідно взяти продукти в таких пропорціях:

  • 300 г вареного згущеного молока;
  • 300 г жирної сметани;
  • 15 мл коньяку;
  • 1 крапля ванільної есенції.

Через 10-15 хвилин роботи міксера, можна буде приступати до переслаіванія бісквітних коржів.

На 100 г такого прошарку буде в середньому приходиться 301,7 ккал.

Алгоритм дій:

  1. На максимальній швидкості збивати міксером сметану, але не довше 3-4 хвилин;
  2. Потім столовою ложкою невеликими порціями вводити варене згущене молоко і продовжувати збивати;
  3. Останніми в масу ввести коньяк і ваніль. Після закінчення збивання можна вводити горіхи, чорнослив і інші доповнення.

Заготівля цукіні на зиму: рецепти Заготівля цукіні на зиму: рецепти   приготування є в нашій публікації на сайті приготування є в нашій публікації на сайті.

Як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим, можна дізнатися з цієї статті .

Звідси можна взяти рецепт класичного заварного крему.

Рецепт сирного крему з ягодами для бісквітних коржів

Сирну прошарок з ягодами між бісквітними коржами по достоїнству оцінять ті, хто не любить жирне і стежить за своєю фігурою. Збиті в повітряну піну вершки додадуть десерту легкості і ніжності.

Для приготування сирного крему з ягодами потрібні такі продукти:

  • 250 г м'якого сиру;
  • 300 мл вершків жирністю не менше 33%;
  • 100 г цукрової пудри;
  • 10 г желатину;
  • 50 мл молока;
  • 200-300 г ягід (полуниці, суниці, чорниці, ожини, малини або інших).

Цей крем буде готуватися довше, ніж попередні варіанти, оскільки потрібен час для набухання і розчинення желатину, а також готовому торту потрібно буде дати деякий час, щоб крем застиг. Загальний час приготування сирної прошарку 40-50 хвилин.

Калорійність готової кремовою маси складе 194,1 ккал / 100 г.

Спосіб приготування:

  1. Порошок або гранули желатину потрібно залити теплим молоком і залишити для набухання на час вказане на упаковці (від 5 міну до півгодини). Набряклу желатинову масу розтопити на паровій бані до повного розчинення гранул або порошку. Потім зняти з вогню і трохи остудити;
  2. Половину загальної кількості цукрової пудри змішати з сиром і протерти масу через дрібне сито або перебити блендером;
  3. Після чого до сиру додати трохи охолонувши желатин і старанно перемішати масу ложкою;
  4. У холодній мисці, охолодженими віночками міксера збити холодні вершки в пишну пінну масу;
  5. Збиті вершки викладати ложкою і перемішувати (теж ложкою) з сирною масою. Міксер на цьому етапі здатний зіпсувати консистенцію крему, оскільки є ризик перевзбіть вершки;
  6. Коли вершки і сир будуть з'єднані, можна додати ягоди безпосередньо в крем, або викласти їх на корж, а вже потім залити сирно-вершковою масою.

Міксер на цьому етапі здатний зіпсувати консистенцію крему, оскільки є ризик перевзбіть вершки;   Коли вершки і сир будуть з'єднані, можна додати ягоди безпосередньо в крем, або викласти їх на корж, а вже потім залити сирно-вершковою масою

Легкий йогуртовий крем з бананом для бісквітного коржа

Цей крем виходить і так досить легким, тому не варто використовувати для його приготування знежирені йогурт і сир. Вони не зможуть дати ту необхідну консистенцію кремовою масою, а якщо хочеться додатково знизити калорійність, то краще зменшити кількість цукру.

Для крему на основі йогурту з бананом потрібно взяти:

  • 400 г йогурту;
  • 500 г сиру;
  • 100 г ванільного цукру;
  • 25 г вершкового масла;
  • 100 мл молока;
  • 30 г желатину;
  • 400-500 г бананів.

Приготування цієї йогуртово-бананової прошарку для бісквітного коржа займе на понад 50 хвилин.

Банани і кремова йогуртовая маса додадуть бісквітним коржам 158,1 кілокалорія на кожні 100 грамів готового продукту.

Спосіб приготування:

  1. У сковороді з товстим дном зварити карамель з ванільного цукру і вершкового масла;
  2. В карамелі з двох боків обсмажити нарізані кільцями банани і остудити їх на пергаменті;
  3. Желатин замочити і розпустити в молоці;
  4. У чашу міксера викласти йогурт, сир і карамель все збити на високій швидкості, а потім ввести підготовлений желатин з молоком;
  5. На бісквітний корж викласти половину крему, на неї - банани в карамелі, а зверху - залишився крем і накрити все іншим бісквітним коржем. Просочуватися торт повинен в холодильнику, де крем схопитися і застигне.

Корисні поради

Вибираючи загущувач для крему на основі сметани, слід пам'ятати, що спеціальний порошок і кукурудзяний або картопляний крохмаль абсолютно не вплинуть на смак готового продукту, а ось желатин здатний його змінити. Тому не зайвим буде додати трохи більше ваніліну або кондитерської есенції для додання приємного смаку.

Хоч масляний крем зі згущеним молоком і вважається легким в приготуванні, але і тут можуть траплятися невдачі.

При тривалому збиванні маса здатна расслоиться з виділенням сколотин. Щоб виправити ситуацію потрібно трохи прогріти масу на паровій бані і знову збити.

Щоб при приготуванні крему з маскарпоне все інгредієнти не злиплися в один великий кому, продукти вводяться по черзі, після того як попередній добре розмішаний, а їх температура повинна бути однаковою.

Крем з вареного згущеного молока часто виходить дуже густим і її буває дуже важко збивати навіть міксером, тому можна спробувати перебити іриску спочатку з декількома ложками молока, щоб потім з нею було легше працювати.

Якщо сирний крем вийшов рідкуватим, то краще збирати торт в рознімної формі, застелене харчовою плівкою, а після застигання крему в холоді зняти форму і плівку з перемазаних бісквітних коржів.

Щоб додати пишності йогуртовий крему, можна вчинити з цукровою пудрою так само, як і з борошном при випічці бісквітів, посіяти її кілька разів.

Замість желатину для загустіння маси можна використовувати агар-агар. Його знадобиться в два-три рази менше.

Будь-крем не слід готувати заздалегідь (особливо ті, до складу яких входять свіжі продукти), оскільки після з'єднання різних продуктів разом термін з зберігання значно скорочується.

Рецепт дуже смачного бісквітного торта з кремом є в наступному відео.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com