рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно смажити рибу

Здавалося б, немає нічого простішого, ніж посмажити рибу: не так багато клопоту, як з приготуванням м'яса, і часу йде менше. Але навіть досвідчені господині стикаються з тим, що рибка виходить недожаренной, прилипає до сковороди, стає дуже сухою.

«З Смаком» із задоволенням поділиться з улюбленими читачами декількома хитрощами смаження як річковий, так і морської риби. Можливо, з деякими ви знайомі, а якщо захочете щось додати - пишіть в коментарях.

  1. Спочатку очистіть тушку від нутрощів, відріжте голову, гарненько вимийте. Велику рибу розділіть на порційні шматки, важливо, щоб вони не були занадто товстими, інакше страва буде напівсирим.
  2. Соліть тушку або шматочки за 30 хвилин до смаження: сіль повинна добре вбратися. Приправляють рибу імбиром, чорним меленим перцем, куркумою, шафраном, також підходять кмин, чебрець, кардамон.
  3. Обов'язково обваляйте рибу в борошні. Для економії часу і збереження чистоти на кухні можете насипати трохи борошна в пакет, а потім помістити туди шматочки риби і струснути. Як правильно приготувати кляр для риби, читайте тут .
  4. Перед тим як викладати рибу на сковороду, переконайтеся, що посуд добре прогріта інакше продукт звариться або прилипне. Використовуйте велику кількість рослинного масла, не менше 4 ст. л.
  5. Ні в якому разі не накривайте сковороду кришкою, так як блюдо вийде тушкованим.

Ні в якому разі не накривайте сковороду кришкою, так як блюдо вийде тушкованим

Для приготування смачної риби вибирайте свіжу тушку, зверніть увагу на термін придатності замороженої риби, а також на інші зовнішні ознаки якісного продукту . А корисною статтею не забудьте поділитися з друзями!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com