рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

100 рецептів - як приготувати піцу в домашніх умовах !. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Піца з ковбасою та сиром
  2. Піца "Олімпіада в Сочі"
  3. Піца на день святого Валентина
  4. Піца з білими грибами
  5. піца тонка
  6. Піца з лисичками
  7. часникова піца
  8. Піца з вешенками
  9. Піца в мікрохвильовці з грилем
  10. Піца в мікрохвильовці без дріжджів
  11. Піца в мікрохвильовці
  12. Піца з опеньками
  13. Піца з тунцем
  14. Піца "Любимая"
  15. Піца по-домашньому
  16. Домашня піца з ковбасою
  17. Піца з беконом
  18. Гавайська піца
  19. Піца "Каліфорнія"
  20. сільська піца
  21. Суші-піца

Рецепт піци з помідорами - увазі кожного, хто хоче навчитися готувати правильну італійську піцу за всіма канонами тамтешньої кулінарії. Зробити піцу з помідорами будинку нелегко - але ми впораємося!

Піца з ковбасою та сиром

Рецепт піци з помідорами - увазі кожного, хто хоче навчитися готувати правильну італійську піцу за всіма канонами тамтешньої кулінарії

Піца - швидке і смачна страва, яке можна подати як на гаряче, так і на холодну. Піца з ковбасою та сиром - ще і ситна. До того ж, приготувати її можна з ковбаси і сиру різних сортів.

Піца "Олімпіада в Сочі"

Так як Олімпіада буде в Сочі, в приморському краї, то і піцу до цієї події я вирішила приготувати морську, а саме, з креветками. Отже, робимо піцу "Олімпіада в Сочі"!

Піца на день святого Валентина

Як приготувати піцу на день святого Валентина мені розповіли в жіночому клубі напередодні свята. В принципі, потрібно просто зробити тісто у вигляді серця, а далі - ваш політ фантазії. Ось мій приклад.

Піца з білими грибами

Рецепт приготування піци з білими грибами в домашніх умовах. Овочі, сир і гриби на тонкому м'якому тесті - чудове блюдо для великої компанії. Прекрасно поєднується як з вином, так і з соком.

піца тонка

Хочете дізнатися, як приготувати тонку піцу - таку, як в піцеріях у професійних кулінарів? Читайте рецепт! Насправді, нічого складного немає - кожен здатний приготувати таку піцу.

Піца з лисичками

Рум'яна, ароматна, з хрусткою скоринкою і чарівним запахом лісу! Такий піци хочеться ще і ще. Піца зі свіжими лисичками знесе вам голову! Головне - заздалегідь приготувати тісто і набрати лисичок.

часникова піца

Часникова піца - моя улюблена страва! Я готую його як на "ледачий" вечерю, так і для гостей в якості закуски, коли збираємося для перегляду фільму. Часникова піца сподобається всім!

Піца з вешенками

Піца з вешенками - це прекрасна альтернатива будь-місний піці. Такий рецепт допоможе привнести родзинку і оригінальність на ваш стіл. Це справжня піца з італійським настроєм!

Піца в мікрохвильовці з грилем

Це італійське блюдо дуже полюбилося у нас в країні, і звичайно ж, кожна господиня бажає знати, як приготувати піцу в мікрохвильовці з грилем, якщо немає можливості використовувати духовку. Спробуйте!

Піца в мікрохвильовці без дріжджів

Ви не любите товсту дріжджову основу для піци? Вам хочеться тонкого і хрусткого тіста під соковитою начинкою? Тоді цей рецепт піци в мікрохвильовці без дріжджів - саме те, що вам треба!

Піца в мікрохвильовці

Піца в мікрохвильовці - це універсальне блюдо. Годиться і для сніданку, і для обіду, і для вечері. А вже перекусити на роботі - мила справа. Приготувати піцу в мікрохвильовці дуже легко - спробуйте!

Піца з опеньками

Не знаєте, чим урізноманітнити начинку піци? Спробуйте додати опеньки! Піца з опеньками виходить неймовірно ароматною, а також досить ситної і, безперечно, оригінальною. Любителі грибів оцінять! ;)

Піца з тунцем

Думаєте, як провести вечір? Покличте до себе друзів! Ну а щоб заманити їх до себе в лігво, пообіцяйте ароматну піцу з тунцем в обмін на італійське вино і хорошу компанію. Успіх гарантований!

Піца "Любимая"

Піца "Любимая" - це дуже ефектна, мила і смачна піца, яка добре підійде для романтичної вечері (наприклад, в честь 14 лютого - дня закоханих). І красиво, і дуже смачно.

Піца по-домашньому

Покрокова інструкція приготування піци по-домашньому. Покрокових фотографій так багато, що приготувати піцу в домашніх умовах зуміє навіть той, хто до плити торкається раз на півроку.

Домашня піца з ковбасою

Простий рецепт приготування смачної домашньої піци з ковбасою, грибами, сиром і цибулею - для всіх любителів цього класичного італійського блюда. Піца вийде обладнаний - рекомендую!

Піца з беконом

Простий рецепт приготування піци з беконом і часточками ананаса.

Гавайська піца

Рецепт, піца гавайська за яким вийде як в кращих піцеріях Італії. Гавайська тонка піца з хрусткою скоринкою і заправкою з помідорів, шинки, бекону, перцю халапеньо і ананасів.

Піца "Каліфорнія"

Піца Каліфорнія - одна з найбільш популярних різновидів піци в Сполучених Штатах. Домашня піца Каліфорнія, приготована за цим рецептом, вийде набагато смачніше, ніж в піцерії.

сільська піца

Сільська піца - проста в приготуванні, трохи примітивна, але дуже смачна піца з начинкою з сиру і курячого м'яса. Дуже ситно!

Суші-піца

Суші-піца - це дуже оригінальна італійська піца, приготована з інгредієнтів, зазвичай використовуваних в приготуванні суші. Дуже незвичайний смак - рекомендую спробувати!

Краща подяка - процитувати запис <3

Вам хочеться тонкого і хрусткого тіста під соковитою начинкою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com