рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прати пуховик на синтепоні в пральній машині-автомат?

  1. Прання або хімчистка, ось в чому питання
  2. Правильно вибираємо пуховик
  3. Вибираємо засіб для прання:
  4. Стираємо в машині-автомат
  5. Корисні поради
  6. Відеоматеріал

У багатьох в гардеробі є такий предмет зимового одягу, як пуховик. Це - зручний, практичний, щодо недорогий одяг. З кожним днем ​​її популярність набирає обертів. З'являються все нові і нові вдосконалені моделі. Пуховики прикрашають штучним і натуральним хутром. Якщо раніше це була просто тепла і дешевий одяг, то зараз це красива і елегантна, зручна і практична куртка або пальто на всі випадки життя. А випадків в житті чимало: кому треба в похід, кому в театр або в кіно, а кому-то на роботу. На всі випадки можна підібрати підходящий за фасоном пуховик. Але зима пройшла і на порядку денному постає питання, як прати пуховик на синтепоні в пральній машині-автомат? до змісту ↑

Прання або хімчистка, ось в чому питання

На етикетках багатьох пуховиків зазначено, що прати їх не рекомендується, тільки суха чистка , Або як альтернатива - хімчистка. Але після сезону шкарпетки навіть темні куртки покриваються плямами або просто засаливаются в деяких місцях. Що вже говорити про білих, які доводиться якось покращувати кілька разів на сезон. Хімчистка не кожному по кишені, та й її результати не завжди задовольняють. Крім того, дитячі речі взагалі не рекомендують здавати в хімчистку, так як хімікати не завжди вимиваються і можуть викликати алергічні реакції.

Так що ж робити, як прати пуховик на синтепоні, в простолюдді синтепух? Досвідченим шляхом було виявлено, що пуховики можна прати в машині-автомат, просто потрібно знати деякі нюанси такого прання. Ми з'ясували, як прати пуховик з синтепону в пральній машині, щоб наповнювач не збивався після прання в грудки, не залишалося розлучень після полоскання, а після сушіння повернувся первинний об'єм.

до змісту ↑

Правильно вибираємо пуховик

Задуматися про те, як прати, потрібно ще на етапі купівлі одягу:

  • Якщо ви віддаєте перевагу білі кольори, то врахуйте, що і прати таку річ доведеться частіше. Плюс білих пуховиків в тому, що можна не боятися білих розлучень після гелю для прання.
  • Якісна річ не може коштувати копійки. Дешевий китайський пуховик доживе до першого прання і скаже вам до побачення. В якості наповнювача для таких курток використовується клеєний синтепон. При його виготовленні застосовується латексний клей, який надає синтепону пишність. Але при першій же прання утеплювач розклеюється, а пуховик втрачає свій товарний вигляд.
  • Зверніть увагу на простежкой куртки. Чим більше простьобаних ділянок, тим менше зіб'ється утеплювач в процесі прання.

Важливо! Якщо ви замислюєтеся над тим, щоб оновити свою зимовий одяг в цьому або наступному сезоні, скористайтеся нашим рейтингом пуховиків за якістю .

до змісту ↑

Вибираємо засіб для прання:

Для прання подібних речей не варто користуватися звичайним пральним порошком. Після нього можуть залишитися непривабливі розлучення. У продажу є спеціальні рідкі засоби для прання виробів . Якщо під рукою немає нічого такого, можна скористатися дитячим шампунем.

Важливо! Відбілювачем застосовувати також не рекомендується. Він проникає глибоко всередину і дуже погано вимивається. Якщо на куртці присутні плями, їх потрібно запрати господарським милом.

до змісту ↑

Стираємо в машині-автомат

Як випрати пуховик на синтепоні в пральній машині? Якщо дотримуватися наступних рекомендацій, то ваш пуховик після прання буде виглядати, як новий. Отже, приступимо до прання:

  • Перед початком прання перевірте цілісність швів. Якщо десь є дірки, їх потрібно зашити, щоб наповнювач не почав вилазити назовні.
  • Відстебніть все, що можна - пояс, хутро. Їх краще прати окремо.
  • Натріть господарським милом всі проблемні місця - кишені, комір і т. Д.
  • Застебніть все блискавки і виверніть одяг навиворіт.
  • Якщо є спеціальний мішок для прання, покладіть туди куртку і завантажте в барабан пральної машини. Якщо ж такого немає, купите, адже коштує він недорого, а стане в нагоді вам ще не раз не тільки для куртки. Про всі нюанси вибору такого виробу читайте в нашій окремій статті «Мішок для прання білизни» .
  • Всередину куртки рекомендують покласти кілька тенісних м'ячиків або спеціальних м'ячів для прання виробів . Вони не дадуть наповнювача збитися в грудки.
  • Не можна прати пуховик разом з іншими речами, навіть якщо вам здається, що в пральній машинці ще багато вільного місця.
  • Температура прання повинна бути не більше 30-40 градусів. Підберіть делікатний режим і поставте функцію додаткового полоскання, якщо вона є в режимах вашої пральної машинки, пуховик важливо добре випрати.
  • Віджимання поставте мінімальний. Віджати необхідно, так як якщо цього не зробити, то наповнювач зіб'ється в грудки, і їх важко буде розпушити.
  • Після прання розкладіть випраний річ горизонтально на всмоктуючу тканину в теплому, добре провітрюваному місці. Регулярно струшуйте його.

Важливо! деякі рекомендують покласти мокрий пуховик в морозилку на деякий час. Кристалики льоду зіб'ють пір'я і розіб'ють грудки.

  • Куртку з синтепоновим наповнювачем можна сушити, повісивши на плічка.
  • Сушити на опалювальних приладах не рекомендується.
  • Перед тим, як повісить куртку в шафу, переконайтеся, що вона повністю висохла. Інакше - може з'явитися неприємний запах і цвіль.

Важливо! Якщо в результаті прання виникли якісь проблеми з річчю, в допомогу вам будуть наші поради:

до змісту ↑

Корисні поради

Бувають випадки, коли немає часу випрати пуховик в машині-автомат. Але потрібно вивести плями і хоч якось освіжити куртку. Скористайтеся наступними порадами:

  • Свіжі плями легше видалити, ніж застарілі. Якщо ви поставили пляму, спробуйте відразу його позбутися. Особливо, якщо це плями крові.
  • Плями можна локально запрати за допомогою мильної ганчірочки, а потім промити чистою водою. Постарайтеся при цьому не мочити сильно річ, щоб вода не проникла глибоко і наповнювач не збився в грудки.
  • Якщо ви поставили масну пляму, не впадайте у відчай. Нагрійте праску, покладіть на місце з плямою аркуш паперу і пройдіться праскою. Жир розплавиться і папір вбере його. Від решти слідів нас позбавить очищений бензин. Змочіть їм місце забруднення, а потім засипте содою. Залишки соди можна просто змахнути. При необхідності процедуру повторити.
  • Від розлучень нас врятує нашатирний спирт : Розведіть в 200 мл 1 столову ложку нашатирю.
  • Якщо на вашій верхньому одязі з'явилися плями від помади, тонального крему або блиску для губ, вам допоможе зубна паста. Потріть щіткою з пастою проблемні місця, а потім засипте їх тальком або содою.
до змісту ↑

Відеоматеріал

Ось і всі тонкощі щодо прання виробів. Переконалися, що можете зробити це своїми руками? Тоді дійте, щоб виглядати завжди акуратно і красиво!

Але зима пройшла і на порядку денному постає питання, як прати пуховик на синтепоні в пральній машині-автомат?
Так що ж робити, як прати пуховик на синтепоні, в простолюдді синтепух?
Переконалися, що можете зробити це своїми руками?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com