рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Упаковка для винної пляшки - 5 цікавих ідей

Ви напевно зустрічалися з категорією людей, яким практично нереально зробити подарунок: треба або жити постійно поруч і дуже чуйно реагувати на будь-який запит або просто оціночне судження (і все одно не факт, що в результаті потрапите в потрібну колірну гамму або виберете бажану ступінь перламутровим у гудзиків), або питати безпосередньо, що геть-чисто вбиває будь-який шанс приємного сюрпризу. Вихід? Є. Дарувати нейтральні речі, які, ви точно знаєте, подобаються цієї людини. Ну, наприклад, знаючи, що він п'є вино певного сорту певної торгової марки, ви завжди можете піднести в подарунок пару пляшок, а щоб не було банально і дуже сухо, варто продумати упаковку для винної пляшки, і тоді подарунок і припаде до смаку, і приємно здивує, і принесе користь. Ось давайте сьогодні і поговоримо саме про це. Мішечки, коробки, папір, тканину - а яку упаковку для винної пляшки вибрали б ви?

упаковку для винної пляшки

Упаковка для винної пляшки - 5 цікавих ідей:

Упаковка для винної пляшки - 5 цікавих ідей:

1. Упаковка зі старих джинсів

Упаковка своїми руками - це коли можна дозволити собі повний відрив в питанні креативу. Візьміть старі джинсові штани і перетворите їх в упаковку дорогою винної пляшки - а хто завадить такого специфічного вінтажу? Головне - щоб ви при цьому відчували себе впевнено: якщо ви буде знати, що ваш подарунок виглядає незвичайно, він так і буде сприйматися.

Майстер клас

Майстер клас

2. Пляшка "в краватці"

Якщо вино призначається в подарунок чоловікові, спробуйте упакувати його в сорочку і пов'язати навколо шиї краватку. Буде дуже цікаво і креативно! Напевно в гардеробі вашого чоловіка є парочка сорочок, які він вже не носить - так, висять по звичці і для масовості. Беріть їх в оборот - з їх допомогою можна створити дивовижні речі.

Майстер клас

Майстер клас

3. Упаковка з кухонним рушником

До речі, про рушниках. У господарстві завжди є речі, які потрібні - навіть якщо людину, якого ви хочете привітати, не любить готувати, припустимо, все одно час від часу він користується кухонними рушниками. Ось і купите парочку лляних серветок, щоб упакувати в них пляшку з вином - буде незвично, але цікаво.

Ідея знайдена тут

Ідея знайдена тут

4. Сумка для вина, пов'язана гачком

Ну, так, не сама практична ідея: вам доведеться витратити частину свого часу, щоб в результаті зробити річ, яку навряд чи будуть використовувати повторно: ви подаруєте пляшку вина в стильній сумочці, а цю сумочку потім, через деякий час, найімовірніше, просто відправлять у відро для сміття, тому що передаровуватимемо несерйозно, а використовувати нікуди. Ну так. Ну і що? Зате в момент дарування ви принесете людині більше, ніж просто красиво упаковану пляшку - ви піднесете емоції і увагу!

Майстер клас

Майстер клас

5. Мішечок з вишивкою

Зшити звичайний полотняний мішечок не складе труднощів навіть того, хто на Ви зі швейною машинкою. Прикрасити мішечок найпростішої вишивкою не складе труднощів навіть того, хто впринципі не знає, як вишивати. Не обов'язково, до речі, вибирати сердечка - ви цілком можете прикрасити упаковку сніжинками, найпростішим орнаментом або вишити ініціали того, для кого призначений подарунок.

Майстер клас

Вихід?
Візьміть старі джинсові штани і перетворите їх в упаковку дорогою винної пляшки - а хто завадить такого специфічного вінтажу?
Ну і що?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com