рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічні свічки 2019 своїми руками: техніки виготовлення, декупаж, фото варіантів декору свічок

  1. Робимо святкові свічки з воску
  2. Гелеві свічки: особливості виготовлення
  3. Способи декорування свічок

Як прикрасити кімнату до Нового Року Як прикрасити кімнату до Нового Року? Адже мова йде не просто про стандартний торжестві, а про свято, під час якого здійснюються чудеса. І обстановка, навколишня вас і ваших гостей в новорічну ніч, теж повинна бути таємничою і загадковою.

Для того щоб забезпечити таку атмосферу, досить розставити свічки по всьому периметру кімнати: розташуйте їх на святковому столі, книжкових полицях, журнальних столиках, підвіконні. При вимкненому світлі в поєднанні з яскравими гірляндами на новорічній ялинці такий спосіб освітлення допоможе підкреслити особливість свята.

Уже зараз практично в кожному магазині можна відшукати велику кількість різноманітних декоративних свічок. Великий асортимент дозволяє вибрати найбільш відповідний колір або форму. Але, погодьтеся, що процес власноручного виготовлення святкових свічок принесе вам набагато більше задоволення, ніж банальний похід по магазинах.

Але, погодьтеся, що процес власноручного виготовлення святкових свічок принесе вам набагато більше задоволення, ніж банальний похід по магазинах

До того ж таке рішення дозволить заощадити чималу кількість грошей, адже напередодні новорічних свят вартість декоративних прикрас і святкових іграшок різко підвищується. Тому пропонуємо вам ознайомитися з цікавими і досить простими способами створення новорічних свічок своїми руками.

Робимо святкові свічки з воску

Робимо святкові свічки з воску

Як зробити красиві воскові декоративні свічки своїми руками? Свічки, виготовлені зі звичайного воску, є найбільш поширеними. Для вас не складе труднощів відшукати необхідну кількість воску (для цього можна купити готові звичайні свічки). Після того як підготовлений вихідний матеріал, необхідно задуматися про те, яку форму придбають ваші свічки.

Після того як підготовлений вихідний матеріал, необхідно задуматися про те, яку форму придбають ваші свічки

Заздалегідь підготуйте спеціальні формочки різних розмірів. Для основи під майбутню свічку можна використовувати:

  • геометричні формочки, зроблені з картону (його можна згорнути в конус або циліндр);
  • сірникові коробочки або інші схожі предмети;
  • келихи або невеликі стаканчики;
  • формочки незвичайної форми, виготовлені з гіпсу;
  • нестандартні варіанти: шкаралупу від горіхів, кришечки від пляшок, яєчну шкаралупу, половинки цитрусових і т.д.

д

Якщо ви вирішили виготовити свічки, які мають незвичайну тематичну форму (наприклад, сніговика або діда морозу), для початку вам необхідно правильно підготувати майбутню основу під свічку. Найпростіший спосіб - використання готових статуеток невеликих розмірів. Вони покриваються вазеліном і силіконом, сушаться і заливаються гіпсом.

Вони покриваються вазеліном і силіконом, сушаться і заливаються гіпсом

Після висихання отриману конструкцію необхідно акуратно розділити на дві половини і витягти внутрішність. В результаті у вас вийде оригінальна формочка під свічку, а використовувані для цього вихідні матеріали не втратять свій зовнішній вигляд.

святковий   декор новорічного столу   повинен гармонійно поєднуватися із загальним оформленням всієї кімнати святковий декор новорічного столу повинен гармонійно поєднуватися із загальним оформленням всієї кімнати.

Як зробити ліхтарики з паперу своїми руками? Дізнайтеся в цієї статті . Різноманітними видами саморобних паперових ліхтариків можна прикрасити і ялинку, і кімнату.

Після того як основа для майбутньої свічки готова, можна приступати до використання воску. Підготуйте гніт, розташуйте його в центральній частині формочки і починайте заливати віск.

Коли віск охолоне і стане твердим, можна приступати до процесу декорування свічки. Наприклад, можна використовувати бісер, намистини або кавові зерна. Досить змочити їх під гарячою водою і втиснути в свічку: під впливом високої температури віск спокійно пропустить їх всередину.

Порада: при виготовленні свічок можна додати невелику кількість ароматизатора. В цьому випадку свічка буде радувати вас не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і приємним запахом.

Гелеві свічки: особливості виготовлення

Якщо ви хочете зробити свічку прозорою, використовуйте спеціальний гелевий віск. Можна використовувати його відповідно до попередніх інструкціями, але, як правило, він застосовується для виготовлення свічок, що мають інший зовнішній вигляд. Напевно ви помічали в магазинах, як незвично виглядають свічки, розташовані в прозорих стаканчиках або прозорих пластикових основах. Таку свічку дуже просто зробити у себе вдома.

Для виготовлення прозорих свічок вам будуть потрібні наступні матеріали:

  • гелевий віск;
  • гніт;
  • прозора основа для свічки (стаканчики, келихи або інші предмети);
  • декоративні прикраси (намистини, блискітки, черепашки, барвники і т.д.).

Процедура створення таких свічок теж починається з процесу топлення воску. Це робиться на повільному вогні або в мікрохвильовій печі. Якщо ви вирішили поставити віск на вогонь, не забувайте постійно його помішувати, інакше існує ризик того, що ваша свічка матиме невеликі грудочки.

Порада: якщо ви хочете, щоб майбутня свічка мала кольоровий відтінок, влийте в розтоплений віск заздалегідь підготовлені барвники.

Порада: якщо ви хочете, щоб майбутня свічка мала кольоровий відтінок, влийте в розтоплений віск заздалегідь підготовлені барвники

Коли віск готовий, візьміть стакан, вставте в нього гніт (тримайте його руками або закріпіть на деякий час) - і починайте заливати розтоплений гель. Якщо ви бажаєте, щоб усередині прозорої свічки знаходилися невеликі фігурки, залийте трохи воску на дно, потім помістіть фігурки - і тільки після цієї процедури вливайте залишився віск.

Як правило, така свічка буде сохнути близько одного або двох днів (це залежить від температури і вологості приміщення). Після того як свічка застигне, можна закінчувати її декорування.

Способи декорування свічок

Коли свічка готова, залишається вирішити найголовніше питання - як красиво і оригінально її прикрасити? Існує велика кількість способів декорування свічок, виготовлених своїми руками. До речі, починати декорування можна вже в процесі виготовлення: на проміжних стадіях можна прикрасити її зсередини (про це вже йшлося вище) або використовувати кілька відтінків, щоб свічка вийшла різнобарвною.

Можна прикрасити свічку, вирізавши оригінальні візерунки на її поверхні. Свічки такої форми напевно не зустрінуться в магазинах, тому ви можете бути впевнені, що здивуєте своїх гостей. Але пам'ятайте, що така робота вимагає великої акуратності, а щоб результат вийшов красивим, заздалегідь намалюйте передбачуваний візерунок на аркуші паперу. Можна робити вирізи у зовнішніх стінах свічки за допомогою готових трафаретів.

Для прикраси зовнішньої частини свічки можна використовувати фарби, яскраві блискітки, бісер різних форм і розмірів. Якщо ви знайшли цікаві новорічні картинки, можете теж використовувати їх для декорування свічки. Цей процес називається технікою «декупаж». Декупаж свічок своїми руками до Нового року - ще один спосіб прикрасити святковий стіл, кімнату, де зберуться гості і домочадці в новорічну ніч, щоб відзначити наступ свята.

Для такої техніки необхідна наявність тонких картинок, тому найчастіше використовуються новорічні серветки.

Зніміть тонкий шар з малюнком і обмотайте їм свічку. Не забудьте ретельно розгладити поверхню, щоб не залишилося нерівностей або бульбашок з повітрям. Потім візьміть фен, і починайте обдувати свічку потоком гарячого повітря. Завдяки високій температурі віск трохи розплавиться і забезпечить приклеювання малюнка до поверхні.

Свічка буде виглядати нарядно, якщо обернути її фольгою або яскравими стрічками. Можна прикріпити до нижнього основи невеликої бант або прикрасити її ягодами і гілочками від ялинки. Також для прикраси свічок відмінно підійдуть кавові зерна.

Якщо у вас є яскравий лак для нігтів - використовуйте і його. Заздалегідь приготуйте невеликі трафарети у вигляді сніжинок, зірочок та інших малюнків, прикладіть до поверхні свічки - і починайте малювання лаком.

Заздалегідь приготуйте невеликі трафарети у вигляді сніжинок, зірочок та інших малюнків, прикладіть до поверхні свічки - і починайте малювання лаком

До речі, на одній свічці можна розташувати відразу кілька гнотиком, якщо вона буде мати достатні розміри. Завдяки такому способу декорування свічка буде здаватися більш оригінальною.

Зробити чудовий новорічний подарунок і виготовити свічку в техніці декупаж своїми руками дуже легко - дивіться майстер клас в відео-форматі, як маючи непоказну заготовку, свічка буквально за 15 хвилин набуває декоративну цінність:

Не забувайте про те, що свічки необхідно розташувати на спеціальній поверхні, оскільки вони будуть поступово плавитися. Можна купити готові свічники або теж виготовити їх з підручних засобів. Для цього підійдуть будь-які матеріали: від паперу до скла.

Для цього підійдуть будь-які матеріали: від паперу до скла

Головне в цьому процесі - проявити максимум фантазії і оригінально прикрасити такі підставки. Це можна зробити за допомогою дощу, мішури, ялинових гілочок, іграшок, мандаринів, шишок і багатьох інших елементів.

Читайте про те, як зробити   новорічні прикраси з паперу   своїми руками для прикраси інтер'єру і пухнастою ялинки Читайте про те, як зробити новорічні прикраси з паперу своїми руками для прикраси інтер'єру і пухнастою ялинки.

Дізнайтеся тут , Які ялинкові прикраси з фетру можна зробити швидко і своїми руками.

Як виконати декупаж ялинкових іграшок своїми руками? Читайте в статті: https://dom-mechti.com/pomeshheniya/prazdnichnyj-dekor/elochnyie-igrushki.html

Яскраві святкові новорічні свічки своїми руками, зроблені вами напередодні Нового 2019 року, стануть відмінним доповненням до будь-якого новорічного інтер'єру. Вони прослужать вам не один рік і чудово підійдуть в якості подарунка для ваших знайомих.

Вони прослужать вам не один рік і чудово підійдуть в якості подарунка для ваших знайомих

Можете підключити до процедури їх виготовлення навіть своїх діток, але не забувайте стежити за тим, щоб вони не обпеклися. Краще доручити їм декорування готових свічок або свічників. Сподіваємося, що наші нескладні поради підштовхнуть вас до нових ідей.

Як зробити ліхтарики з паперу своїми руками?
Як виконати декупаж ялинкових іграшок своїми руками?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com