рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ідеї ​​новорічного декору своїми руками: прикраси і хенд-мейд декор до Нового року

  1. саморобні прикраси
  2. Декоруємо новорічний стіл
  3. Прикрашаємо шампанське і фужери

Напередодні новорічних свят кожна родина намагається прикрасити інтер'єр таким чином, щоб кожна деталь нагадувала про торжество Напередодні новорічних свят кожна родина намагається прикрасити інтер'єр таким чином, щоб кожна деталь нагадувала про торжество. Зазвичай це робиться за допомогою стандартних варіантів: гірлянд, ялинкових іграшок, серпантину і інших елементів декору.

Але в тому випадку, якщо ви хочете здивувати своїх гостей і вважаєте за краще декор будинку до нового року нестандартними способами і варіантами декорування інтер'єру, пропонуємо вам альтернативний підхід: доповнити стиль кімнати прикрасами, зробленими власноруч.

Ми підкажемо свої ідеї новорічного декору своїми руками, щоб ваша квартира стала уособленням торжества, сімейного свята і дарувала відмінне передноворічний настрій.

Ми підкажемо свої ідеї новорічного декору своїми руками, щоб ваша квартира стала уособленням торжества, сімейного свята і дарувала відмінне передноворічний настрій

У чому перевага таких прикрас? По-перше, вам не доведеться бігати по магазинах у пошуках незвичайних і як можна більш дешевих новорічних предметів.

Саморобні іграшки та новорічні ялинкові прикраси можна створити з підручних засобів: починаючи пластиковими пляшками і закінчуючи звичайними канцелярським приладдям.

По-друге, такі прикраси є гарантією того, що стиль вашої кімнати буде несхожим на інші. До того ж, декорування інтер'єру за допомогою прикрас, зроблених своїми руками - це відмінний спосіб проявити фантазію і втілити в реальність самі оригінальні ідеї.

саморобні прикраси

Ідеї ​​новорічного декору можуть бути абсолютно різними, але ми зупинимося на найбільш популярних. До них відносяться саморобні ялинкові прикраси. Для того щоб вам було простіше визначитися з вибором, наведемо кілька поширених прикладів.

По-перше, можете зробити ялинкові кулі зі нестандартних матеріалів. Наприклад, для цих цілей відмінно підійде тканина з красивими візерунками. Все, що від вас буде потрібно, - це придбати найдорожчі пластикові іграшки і обклеїти їх тканиною, окремо вирізаними картинками або навіть серветками. Оригінальна прикраса новорічних куль - наклеєні блискітки, перламутрові намистинки, бісер і навіть кольоровий папір.

Ще один спосіб прикраси новорічної ялинки - це банти. Зовсім необов'язково купувати готові матеріали: за допомогою яскравих стрічок ви зможете самостійно зробити банти найрізноманітнішої форми. До того ж у вас є можливість використовувати відразу кілька стрічок різних відтінків, за рахунок чого ви забезпечите своїй ялинці неповторний стиль.

Якщо у вас виникло бажання підкреслити зимову атмосферу, прикрасьте новорічну ялинку за допомогою оригінальних сніжинок. Їх можна зробити з паперу або картону, а також заздалегідь підготувати красиві трафарети і вирізати сніжинки з пластикових пляшок. А якщо ви прикрасите їх блискітками або бісером, це додасть їм оригінальності.

А якщо ви прикрасите їх блискітками або бісером, це додасть їм оригінальності

Ще один поширений варіант - це новорічні прикраси з шишок. Їх можна розвісити на ялинці в натуральному вигляді, а можна прикрасити за допомогою блискіток, штучного снігу або блискучою фарби.

дивіться безліч   фото новорічних прикрас своїми руками   : Ними можна прикрасити кімнату до Нового року, оформити святковий стіл і народити зелену красуню-ялинку дивіться безліч фото новорічних прикрас своїми руками : Ними можна прикрасити кімнату до Нового року, оформити святковий стіл і народити зелену красуню-ялинку.

Про виготовлення новорічних іграшок з фетру своїми руками читайте в цієї статті . Іграшки та ялинкові прикраси з фетру нікого не залишать байдужими: ваш святковий декор буде найкращим!

Досить популярна останнім часом система «квіллінг». Суть її полягає в тому, що папір закручується в спіраль, і з таких елементів формуються оригінальні фігурки. За допомогою такої композиції можна оформити не тільки сніжинки, а й зірочки, сердечка і багато інших елементів.

А ще можна самостійно зв'язати спицями або гачком ялинкові іграшки або гірлянди.

Дуже забавно виглядають мініатюрні, прямо лялькові носочки, шапочки, светрики і навіть пінетки. Зв'язати їх можна із залишків різнобарвною пряжі.

Як ви бачите, досить простим, але цікавим способом декорування ялинки вважаються новорічні прикраси з паперу. Завдяки великій різноманітності квітів ви можете зробити вашу ялинку яскравою і урочистою.

Якщо ви не хочете використовувати папір для ялинкових прикрас, можете вирізати або зшити забавні фігурки з фетру. Ця тканина досить щільна і стійка, так що ваші іграшки будуть виглядати як професійні прикраси.

Не думайте, що саморобні іграшки можна зробити тільки за допомогою канцелярського матеріалів. Якщо ви спече новорічне печиво і розвісити його на ялинці - це теж буде оригінальним способом декорування ялинки своїми руками.

Декоруємо новорічний стіл

Ялинка оформлена, і наступний крок прикраси кімнати - це оформлення святкового столу. Адже це те місце, за яким зберуться всі ваші друзі і близькі, тому їх необхідно порадувати не тільки смачними стравами, а й оригінальним декором - святковим і урочистим.

Як прикрасити новорічний стіл своїми руками? Перш за все, продумайте, як можна оформити приготовані вами страви. Їх зовнішній вигляд повинен відповідати новорічної тематики або тій тварині, рік якого настає відповідно до китайського календаря.

Що стосується самого столу, то його можна прикрасити за допомогою самостійно вишитих серветок.

Новорічний стіл можна прикрасити оригінальними іграшковими композиціями (ікебану) з ялинових гілочок і невеликих іграшок. Для того щоб забезпечити таємничу і романтичну атмосферу, прикрасьте стіл за допомогою свічок. Можете зробити новорічні свічки своїми руками.

Давайте розберемося, що для цього необхідно:

  • заздалегідь приготувати спеціальні формочки (це можуть бути сніговики, снігуроньки, ялинки або Дід Мороз). Найпростіший спосіб створення форм - це використання вже готових статуеток. Покрийте їх вазеліном і силіконом, потім помістіть в невелику коробочку і залийте гіпсом;
  • розтопіть звичайні свічки для того щоб отримати віск;
  • підготуйте фарбу або крейда з метою фарбування свічок. Для прикраси можна використовувати блискітки;
  • влийте віск в підготовлені формочки і помістіть в морозилку (не забудьте про гніт);
  • після застигання воску можете приступати до фарбування і покриття блискітками (для цього вам знадобиться клей).

Прикрашаючи стіл саморобними свічками, не забувайте, що вони повинні розташовуватися на достатній відстані від країв столу, інакше існує ризик того, що вони впадуть і приведуть до займання.

Прикрашаючи стіл саморобними свічками, не забувайте, що вони повинні розташовуватися на достатній відстані від країв столу, інакше існує ризик того, що вони впадуть і приведуть до займання

Оригінальна новорічна свічка «Сніговик»

Як бачите, виготовити свічки власними руками дуже просто, і для цього вам не потрібно багато часу.

Відео сюжет про новорічні прикраси підкаже, як зробити незвичайні свічники до свята:

Якщо у вас немає бажання або можливості виготовити свічки власноруч, можете використовувати звичайні свічки, прикрашені блискітками.

Своїми руками можна робити свічки дивовижної краси!

Можете прикрасити свічки за допомогою оригінального підсвічники. Щоб підкреслити атмосферу морозної свіжості, відмінно підійдуть свічники з льоду. Для цього виберіть глибоку ємність, розташуйте в ній свічку, вільний простір прикрасьте ягодами, ялиновими гілочками, намистинами або іншими невеликими деталями, потім залийте ємність водою - і помістіть в морозильник. Після того як утворюється міцний лід, дістаньте свічник і опустіть в гарячу воду. Далі повторно помістіть композицію в морозильник аж до приходу гостей.

Так як лід поступово буде танути (хоч і дуже повільно), краще поставити такий свічник на невелику тарілку або іншу основу.

Так як лід поступово буде танути (хоч і дуже повільно), краще поставити такий свічник на невелику тарілку або іншу основу

Такі незвичайні і барвисті свічки можна поставити кожному гостю за столом

Крім цих варіантів, свічки можна розмістити в келихах, посипавши блискітками, або використовувати скляні глибокі тарілочки як підставки.

Читайте про те, як зробити гарні   новорічні прикраси з паперу своїми руками   - фото з інструкціями, оригінальні варіанти паперових прикрас Читайте про те, як зробити гарні новорічні прикраси з паперу своїми руками - фото з інструкціями, оригінальні варіанти паперових прикрас.

Читайте про декупаж свічок своїми руками тут - докладно про виготовлення і декоративному оформленні новорічних свічок.

Як прикрасити новорічний стіл 2019? Читайте за адресою: https://dom-mechti.com/pomeshheniya/prazdnichnyj-dekor/novogodnij-stol.html

Прикрашаємо шампанське і фужери

Це далеко не всі можливі способи прикраси столу своїми руками. Можете використовувати свій талант навіть в оздобленні посуду. Наприклад, відмінно підійдуть для новорічного столу тематичні келихи або новорічні фужери. Їх можна прикрасити за допомогою фарб, намистин, бісеру та інших матеріалів.

Їх можна прикрасити за допомогою фарб, намистин, бісеру та інших матеріалів

Новорічні фужери часто декорують кольоровим розписом

Особливо популярним стало прикраса новорічного шампанського. Для цього не потрібно особливих зусиль, а сам процес не займе у вас багато часу. Існує кілька способів прикраси пляшки:

  • можете обв'язати її різнокольоровими стрічками, а горлечко прикрасити бантом;
  • зніміть етикетку і наклейте на пляшку красиву новорічну картинку;
  • пляшку можна прикрасити за допомогою спеціальних фарб і лаку, намалювавши на склі веселі картинки або написавши побажання. А доповнять таку композицію яскраві блискітки, якими буде усипана вся поверхня шампанського;
  • ще один відмінний спосіб - пошити незвичайний чохол для шампанського. Такий варіант можна використовувати в якості подарунка комусь із гостей.

Такий варіант можна використовувати в якості подарунка комусь із гостей

Новий Рік - це таке свято, під час якого збуваються найзаповітніші мрії. Щоб підкреслити урочисту і загадкову атмосферу в цей день, спробуйте прикрасити вашу кімнату прикрасами, які ви виготовили самостійно. Проявіть фантазію і задійте ваших рідних. Це зовсім не складно, а у вас з'явиться можливість провести разом максимум часу і приємно здивувати своїх знайомих.

Наостанок ще один відео ролик про надзвичайно простих, але дуже ефектних новорічних прикрасах. Впевнені - про перегляд не пошкодуєте:

У чому перевага таких прикрас?
Як прикрасити новорічний стіл своїми руками?
Як прикрасити новорічний стіл 2019?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com