рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Tatramat OVK 150 бойлер (водонагрівач) непрямого нагріву

  1. Загальний опис Вертикальний напірний водонагрівач непрямого (непрямого) нагріву Tatramat OVK 150...
  2. теплообмінник
  3. ТЕН
  4. управління
  5. Безпека

Загальний опис

Вертикальний напірний водонагрівач непрямого (непрямого) нагріву Tatramat OVK 150 роздає нагріту до необхідної температури воду на одну або кілька точок водорозбору Вертикальний напірний водонагрівач непрямого (непрямого) нагріву Tatramat OVK 150 роздає нагріту до необхідної температури воду на одну або кілька точок водорозбору. Комбінована система має на увазі застосування в приладі як двоконтурного теплообмінника працює за принципом «бак в баку», так і електро-нагрівального елементу Тена. Внутрішній бак бойлера заповнюється водою для подальшого нагріву і використання, в зовнішній бак також надходить вода, яка відіграє роль теплоносія. ТЕН, вмонтований в корпус, нагріває рідину, яка в свою чергу передає тепло внутрішньої ємності. Даний спосіб дозволяє раціонально використовувати споживану енергію, забезпечує рівномірний прогрів всього об'єму води, виключаючи появу «холодних зон» у внутрішньому резервуарі. Особливість напірного водонагрівача обумовлюється наявністю постійного тиску водопровідної мережі в приладі, незалежно від того відбувається нагрів чи ні. За допомогою ручки-регулятора відбувається вибір температури в діапазоні від 7 до 80-ти градусів Цельсія і подальше управління приладом. Наявність двох призначених для користувача режимів, «антизамерзання» і «економічний», індикатор роботи в мережі, і вбудований термометр, розташований на лицьовій панелі, додадуть комфорту в експлуатації водонагрівача. За рахунок невисокої гідравлічного опору теплообмінника, при підключенні до опалювальної системи будинку використання циркуляційного насоса не потрібно.

внутрішній бак

Внутрішній бак водонагрівача є найбільш схильним до навантажень. Обсяг змішаної води 270 л. В процесі експлуатації йому доводиться витримувати постійні перепади температури, що супроводжуються розширенням металу. Компанія Tatramat у виробництві баків застосовує високоякісні стали, додатково обробляючи поверхню захисної емаллю, що має схожі з металом характеристики теплового розширення. Тим самим досягається еластичність покриття, що дозволяє переносити всі цикли розширення / стиснення без освіти можливих тріщин і відколів, властивих іншим емалям. Відповідність застосовуваного покриття найвищим загальноєвропейським вимогам до обробки і якості емалі підтверджено успішною сертифікацією компанії в Європейському емалева Союзі (EEA). Застосування екологічно безпечної теплоізоляції бака, дозволяє значно знизити тепловтрати, підвищивши економічність використання приладу.

теплообмінник

Основним джерелом тепла в водонагрівачі Tatramat OVK 150 є теплообмінник, що підключається до домашньої системі опалення Основним джерелом тепла в водонагрівачі Tatramat OVK 150 є теплообмінник, що підключається до домашньої системі опалення. Застосовувана технологія «бак в баку" має на увазі дві ємності, що знаходяться одна в іншій. Внутрішній бак заповнюється проточною водою вимагає нагріву, проміжок між його стінками і стінками зовнішнього бака наповнюється теплоносієм, що надходять з підключається системи опалення. Хвилеподібні стіни профілю внутрішнього бака дозволяють збільшити площу тепловіддачі і забезпечити рівномірність прогріву води. Дана конструкція економічно ефективна і надійна в експлуатації.

Встановлюваний у водонагрівачі анод, запобігає появі і розвиток корозійних ділянок на металевих стінках бака. У разі порушення емалевого покриття, між баком і Теном відбувається інтенсивна окислювально-відновна хімічна реакція, в результаті якої руйнуються ділянки металу з більш низьким електродним потенціалом. Магнієвий анод в цьому випадку виступає в ролі більш активного елементу, приймаючи на себе все руйнівну дію корозії.

ТЕН

У приладі встановлено додаткове джерело нагріву - ТЕН, потужністю 2 кВт, що складається з спиралевидной порожнистої трубки, виготовленої з нержавіючої сталі У приладі встановлено додаткове джерело нагріву - ТЕН, потужністю 2 кВт, що складається з спиралевидной порожнистої трубки, виготовленої з нержавіючої сталі. Всередині знаходиться запресована спіраль, через яку подається електричний струм. Простір між спіраллю і сталевою оболонкою заповнене спеціальним складом, що є як провідником тепла, так і ізолятором одночасно. Форма елемента і його конструкція дозволяє максимально зменшити поява накипу на поверхні спіралі і робить ТЕН практично нечутливим до можливих повітряних пробок. Застосування нагрівального елементу у водонагрівачі, дозволить підтримувати необхідну температуру і допоможе скоротити тепловтрати, що виникають при паузах у використанні води, нагрітої за допомогою теплообмінника.

управління

У нижній частині корпусу, на лицьовій панелі розташований регулятор вибору температури, що дозволяє встановити будь-яке значення від +7 до +80 градусів Цельсія У нижній частині корпусу, на лицьовій панелі розташований регулятор вибору температури, що дозволяє встановити будь-яке значення від +7 до +80 градусів Цельсія. Використання режиму «антизамерзання» в холодну пору року дозволить постійно підтримувати температуру води не нижче + 7 градусів, не допускаючи промерзання бака. Активація «економічного» режиму дозволить користуватися водою з комфортною температурою в 60 градусів, на нагрів якої піде найбільш оптимальна кількість енергії. Індикаційна лампа, розташована поруч з регулятором, сигналізує про підключення і роботи приладу в мережі. Контроль над температурою води, що нагрівається здійснюється за допомогою показань термометра, розташованого на лицьовій панелі.

Безпека

Безпека експлуатації приладу забезпечує група клапанів. Зворотний клапан працює за принципом пропуску води в одну сторону, перешкоджаючи її виходу назад у водопровідну мережу. При підвищенні тиску спрацьовує запобіжний клапан, нормалізує значення до допустимого. Встановлений датчик термозахисту відключить прилад в разі перевищення температури в 80 градусів Цельсія, оберігаючи тим самим користувача від можливих опіків. Корпус приладу водозахищений, ступінь захисту з міжнародної сертифікації - IP 24. Дане значення дозволяє установку водонагрівача в місцях можливого потрапляння бризок.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com